s
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 33

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ!

Καλησπερα σε ολο το site! Εχω γεννηθει 5/10/1989 κ ωρα 11:47. Ειδα την αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου ομως θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το καρμα μου, απ' οτι ειδα εχω βορειο δεσμο στον υδροχοο στον δευτερο οικο κ νοτιο δεσμο στον λεωντα., διαβασα κ καποια αρθρα σχετικα με αυτο.. Γενικοτερα τα αστρα δεν λενε ψεμματα κ το εχω επιβεβεωσει πολλες φορες. Ομως επειδη σας θεωρω εμπιστη σελιδα θα ηθελα την γνωμη σας για τον χαρτη μου κ το καρμα. Αισθανομαι οτι εχω κανει τα παντα ενω στην ουσια δεν εχω κανει τιποτα....κ γενικοτερα τα ενδιαφεροντα του κοσμου μου φενονται αδιαφορα.. μηπως ολο αυτο εχει να κανει με τα αστρα..?
    (εχω προσπαθησει να κανω αναλυση του χαρτη μου, ομως θα ηθελα την αποψη σας)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας!

Όνομα:
    Τίνα

Re: ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ!

Quote Originally Posted by libra15 View Post
    Καλησπερα σε ολο το site! Εχω γεννηθει 5/10/1989 κ ωρα 11:47. Ειδα την αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου ομως θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το καρμα μου, απ' οτι ειδα εχω βορειο δεσμο στον υδροχοο στον δευτερο οικο κ νοτιο δεσμο στον λεωντα., διαβασα κ καποια αρθρα σχετικα με αυτο.. Γενικοτερα τα αστρα δεν λενε ψεμματα κ το εχω επιβεβεωσει πολλες φορες. Ομως επειδη σας θεωρω εμπιστη σελιδα θα ηθελα την γνωμη σας για τον χαρτη μου κ το καρμα. Αισθανομαι οτι εχω κανει τα παντα ενω στην ουσια δεν εχω κανει τιποτα....κ γενικοτερα τα ενδιαφεροντα του κοσμου μου φενονται αδιαφορα.. μηπως ολο αυτο εχει να κανει με τα αστρα..?
    (εχω προσπαθησει να κανω αναλυση του χαρτη μου, ομως θα ηθελα την αποψη σας)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας!

Καλησπερα,ο νοτιος δεσμος στο Λιονταρι και στον 8ο οικο μας δειχνει ατομο που σε προηγουμενες ενσαρκωσεις ειχε ασχοληθει πολυ με οτι του εδινε χαρα, σπαταλωντας ισως χρηματα αλλων για δικη του ευχαριστηση,ειχε αρκετο εγωισμο και προτιμουσε την μοναξια που μπορει να ειχε, λογω ηγετικης θεσης η αξιωματος που ισως να κατειχε.
    Στην τωρινη ενσαρκωση θα πρεπει να χειριζεται τα δικα του χρηματα τα οποια μπορει να προερχονται απο υδροχοικους χωρους.
    Επισης πρεπει το ατομο να συνεργαζεται με ομοιδεατες του για το κοινο καλο με την βοηθεια φιλων και σημαντικων ανθρωπων.
    Οι αξιες της ζωης δεν θα πρεπει να βασιζονται προς το ατομικο μας οφελος αλλα προς το γενικο οφελος αφου μην ξεχναμε πως ο Β δεσμος βρισκεται στο ζωδιο του αλτρουισμου.

Ευχαριστω για την απαντηση! κ κατα την γνωμη σας ολο αυτο θα επηρεαζει την ζωη μου μονιμα?? επισης πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε αναδρομο καποιον πλανητη στο γενεθλιο χαρτη μας??

Όνομα:
    Τίνα

Ευχαριστω για την απαντηση! κ κατα την γνωμη σας ολο αυτο θα επηρεαζει την ζωη μου μονιμα?? επισης πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε αναδρομο καποιον πλανητη στο γενεθλιο χαρτη μας??
    Οτι υπαρχει στον γενεθλιο χαρτη μας ειναι μονιμο και δεν αλλαζει,
    δεν μπορει ως δια μαγειας να παει σε αλλο ζωδιο ο Β.δεσμος η αλλος πλανητης.
    Οι αναδρομοι πλανητες στον χαρτη μας η στις αστρολογικες εφημεριδες εχουν το γραμμα R.διπλα στο συμβολο του πλανητη και οι ορθοδρομοι το D.

καταλαβα! να κανω κ μια τελευταια ερωτηση!? Κατα την γνωμη σας πως σας φαινεται ο αστρολογικος μου χαρτης?? Δεν περιμενω οτι τον εχετε κοιταξει απλα σας ρωταω μηπως εχετε χρονο, κ παλι ευχαριστω!

Όνομα:
    Τίνα

καταλαβα! να κανω κ μια τελευταια ερωτηση!? Κατα την γνωμη σας πως σας φαινεται ο αστρολογικος μου χαρτης?? Δεν περιμενω οτι τον εχετε κοιταξει απλα σας ρωταω μηπως εχετε χρονο, κ παλι ευχαριστω!

Πληθωρικη προσωπικοτητα θα ελεγα αφου εχεις ενα γενεθλιο με πολλες οψεις και ιδιαιτερα τονισμενους γωνιακους οικους.
    Εισαι ενα ιδιαιτερα κοινωνικο ατομο που επιζητα την συντροφικοτητα και την αρμονια μεσα απο τις σχεσεις,φιλοσοφημενη, καλοπροαιρετη,ιδεαλιστρια με τασεις απομονωσεις.
    Με τον Ουρανο στον1ο γινεσαι εκρηκτικη, πρωτοποριακη με ξαφνικα ξεσπασματα και αντιδρασεις και συχρονως με τον Κρονο εκει γινεσαι συντηρητικη και ανασφαλης υψωνοντας ενα τοιχο προστασιας οταν θεωρεις οτι σε πλησιαζει επικινδυνα καποιος, με τον Ποσειδωνα επισης στον 1ο οικο μπορει να δινεις λανθασμενη εντυπωση γι αυτο που πραγματικα εισαι,διαθετεις αρκετη διαισθηση και ευαισθησια.
    Με Ηλιο συνοδο αρη μεσα στον 10ο οικο θα ελεγα οτι εισαι αρκετα φιλοδοξος ανθρωπος,που δραστηριοποιεισαι εντονα μεσα στον επαγγελματικο σου χωρο προκειμενου να καταξιωθεις,πιθανον εξαιτιας βιασυνης και παρορμητικοτητας να δημιουργουνται εντασεις και διαμαχες μεσα στην δουλεια,πιθανες διαμαχες με πατερα η και συντροφο.
    Με τον Ερμη στην Παρθενο θα εισαι τελειομανης και θα ασχολεισαι πολυ με τις λεπτομερειες και θα βρισκεις ευκολα λυσεις για τα πρακτικα θεματα που θα σε απασχολουν.
    Αισθηματα σταθερα με εντονη ζηλια και κτητικοτητα μεσα στις σχεσεις καθως και πιθανες κρυφες σχεσεις η σχεσεις που μπορει να τις εξιδανικευεις και ισως να απογοητευεσαι αφου η Αφροδιτη ειναι στον 12ο.
    Με τον Δια στην θεση που ειναι αρκετη ευνοια σε θεματα σχεσεων και συνεργασιων, σχεσεις με ατομα απο εξωτερικο η και επιπολαιοι δεσμοι.
    Βαθυ δεσιμο με φιλους που θα σε επηρρεαζουν η θα τους επηρρεαζεις εσυ με αποτελεσμα να αλληλομεταμορφωνεστε αμφοτεροι.

παντως εγω εχω καταληξει στο οτι κατι μου λειπει αλλα δεν προκειτε ποτε να το βρω... κ οτι εχω πολλα ψυχολογικα....γιατι μου αρεσει να ειμαι μονη μου κ να τα βρισκω με τον εαυτο μου...ομως κ παλι θα αισθανομαι "καπως" .. γενικα πολλα σκαπμανευασματα χωρις λογο.. Εχω κ επαφες με ενα ατομο απο το εξωτερικο το οποιο αισθανομαι λες κ το ξερω απο παντα.. δεν εχουμε βρεθει ποτε ομως αισθανομαι λες κ τον ξερω... εχουμε κ το ιδιο καρμα.. γενικα υπαρχουν πολλα περιεργα με εμενα. τελος παντων.. κ παλι ευχαριστω! καληνυχτα.

Όνομα:
    Τίνα

παντως εγω εχω καταληξει στο οτι κατι μου λειπει αλλα δεν προκειτε ποτε να το βρω... κ οτι εχω πολλα ψυχολογικα....γιατι μου αρεσει να ειμαι μονη μου κ να τα βρισκω με τον εαυτο μου...ομως κ παλι θα αισθανομαι "καπως" .. γενικα πολλα σκαπμανευασματα χωρις λογο.. Εχω κ επαφες με ενα ατομο απο το εξωτερικο το οποιο αισθανομαι λες κ το ξερω απο παντα.. δεν εχουμε βρεθει ποτε ομως αισθανομαι λες κ τον ξερω... εχουμε κ το ιδιο καρμα.. γενικα υπαρχουν πολλα περιεργα με εμενα. τελος παντων.. κ παλι ευχαριστω! καληνυχτα.

Το να εχεις καταληξει οτι κατι σου λειπει το κατανοω,το να λες οτι δεν θα το βρεις ποτε δεν το κατανοω και αυτο γιατι βρισκεσαι σε μια πολυ τρυφερη ηλικια που ειναι αδικο να καταληγεις σε τετοια συμπερασματα γιατι εχεις ολη σου την ζωη μπροστα για να μαθεις πραγματα για τον εαυτο σου και τον κοσμο γυρω σου.
    Οσο για τα ψυχολογικα που αναφερεις, η Σεληνη σου ειναι στον 12ο σε συνοδο με τον Ωροσκοπο και μπορει να σου δινει ασταθεια συναισθηματικη και φυσικα σου αρεσει να απομονωνεσαι αφου ο χαρτης σου δειχνει οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο λογω εσωστρεφειας και ανασφαλειας.
    Τα σκαμπανεβασματα τωρα εχουν να κανουν αρκετα με τον Ουρανο στον 1ο οικο,δηλ. δινει ξαφνικες εναλλαγες και ως προς την εκφραση της προσωπικοτητας αλλα και σε γεγονοτα.
    Οσο για τα περιεργα σε εσενα, μην ανησυχεις και ολοι τα εχουμε λιγο πολυ. :bigsmile:
    Εγω σου ευχομαι καλες γιορτες και περισσοτερη ενασχοληση με την αστρολογια.

Καλα χριστουγεννα κ σε εσας! ευχαριστω κ παλι! :bigsmile:

Όνομα:
    Γιάννα

http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%EE%E9%DC.html
    Ενα πολυ ωραιο αρθρο για την εσωτερικη μοναξια που θα σε κανει να καταλαβεις αρκετα πραγματα για τον χαρακτηρα σου.Ο κρονος και ο ποσειδωνας στον 1 οικο σου δεινουν εντονο χρωμα ,σε αντιθεση με τον δια ισως να βγαινει με μια υπερβολη.Προσπαθησε να εκμεταλλευτεις την αισιοδοξη σεληνη σου και ολα θα πανε καλα.
    Καλη διαδρομη στα μονοπατια της ψυχης...
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)