s
Όψεις Αφροδίτης-Σελήνης, Αφροδίτης-Ήλιου και Ποσειδώνα σε ερωτική συναστρία!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 33

Όψεις Αφροδίτης-Σελήνης, Αφροδίτης-Ήλιου και Ποσειδώνα σε ερωτική συναστρία!

Γεια σας!! Ψάχνω αρκετά αυτό το διάστημα τις όψεις που σχηματίζονται σε χάρτες συναστρίας και ζητώ τη βοήθειά σας! Είχα διαβάσει πως είναι αρκετά σημαντικό να υπάρχουν όψεις ανάμεσα σε ήλιο και σελήνη, κυρίως ευνοϊκές όψεις. Στη συναστρία με το άτομο που μ'ενδιαφέρει δεν υπάρχει καμία :embarrest ! Αλλά υπάρχει σύνοδος της Αφροδίτης μου με τον Ήλιο του, Αφροδίτης μου με τη Σελήνη του, της Σελήνης μου με τον Ερμή του, Ουρανός με Ουρανό και κάτι που με προβληματίζει είναι η σύνοδος Ποσειδώνα με Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης- ¶ρη είναι καλό σημάδι; Ααααααααχ, χωλαίνει πολύ η υπόθεση, πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να τσουλίσει η υπόθεση? Perfect

Re: Όψεις Αφροδίτης-Σελήνης, Αφροδίτης-Ήλιου και Ποσειδώνα σε ερωτική συναστρία!

Quote Originally Posted by imo View Post
    Γεια σας!! Ψάχνω αρκετά αυτό το διάστημα τις όψεις που σχηματίζονται σε χάρτες συναστρίας και ζητώ τη βοήθειά σας! Είχα διαβάσει πως είναι αρκετά σημαντικό να υπάρχουν όψεις ανάμεσα σε ήλιο και σελήνη, κυρίως ευνοϊκές όψεις. Στη συναστρία με το άτομο που μ'ενδιαφέρει δεν υπάρχει καμία :embarrest ! Αλλά υπάρχει σύνοδος της Αφροδίτης μου με τον Ήλιο του, Αφροδίτης μου με τη Σελήνη του, της Σελήνης μου με τον Ερμή του, Ουρανός με Ουρανό και κάτι που με προβληματίζει είναι η σύνοδος Ποσειδώνα με Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης- ¶ρη είναι καλό σημάδι; Ααααααααχ, χωλαίνει πολύ η υπόθεση, πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να τσουλίσει η υπόθεση? Perfect
    γεια!υπαρχει ενα αρθρο για τις οψεις ηλιου-σεληνης που εινια πολυ σημαντικες..αν ψαξεις λιγο θα το βρεις

ηλιος-αφροδιτη συνοδος ειναι καλη οψη...ελξη,συναισθηματα αγαπης

ναι ειναι καλο σημαδι το τριγωνο αφροδιτης-αρη:bigsmile:

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Όψεις Αφροδίτης-Σελήνης, Αφροδίτης-Ήλιου και Ποσειδώνα σε ερωτική συναστρία!

Γενικα μιλωντας οι οψεις που αναφερεις ειναι πολυ καλες σε μια συναστρια.Δειχνουν οτι το ζευγαρι μπορει αρμονικα να συνυπαρχει και να εκφραζετε ανετα σε ψυχικο,συναισθηματικο και εποικινωνιακο επιπεδο.Το γεγονος οτι ο ουρανος και ο ποσειδωνας βρησκοντε σε συνοδο δειχνει οτι εισαστε της ιδιας περιπου ηλικιας (ή γενιας) και σε προσωπικο επιπεδο δεν προσθετουν περισσοτερες πληροφοριες μιας και οι οψεις που κανουν στον γεννεθλιο(του καθενος χωριστα) ειναι ιδιες και τα ατομα ειναι οικια με αυτες του ειδους τις οψεις.
    Το γεγονος οτι η σχεση δεν τσουλαει μπορει να οφειλετε:
    1.στο οτι ολα μπορει να ειναι πολυ ομαλα ωστε να κεντρισει το ενδιαφερον,γιαυτο χρειαζοντε και οι οψεις τετραγωνων,
    2.οτι πρεπει να ξερεις πως εκφραζοντε οι πλανητες σε προσωπικο επιπεδο,δλδ η αφροδυτη σου σε οψη με κρονο οταν κανει συνοδο με την σεληνη του,αυτος νιωθει και την οψη του κρονου
    3.οτι πρεπει να θελουν και οι δυο να υπαρχει η σχεση, μια συμβατη συναστρια δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει οπωσδηποτε τα ατομα να ειναι μαζι,
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

δίκιο έχετε, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! τα έχω ψάξει με ήλιο-σελήνη και στο φόρουμ, but δεν υπάρχει καμία όψη, ούτε τετράγωνο μεταξύ τους, σνιφ σνιφ!

δίκιο έχετε, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! τα έχω ψάξει με ήλιο-σελήνη και στο φόρουμ, but δεν υπάρχει καμία όψη, ούτε τετράγωνο μεταξύ τους, σνιφ σνιφ!
    ¶σε τις κλάψες :toung: και διάβασε αυτά. Στο 3ο μέρος αναλύει και τις δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Σελήνης. Αν δεν σε βολεύει ή δεν καταλάβεις, στα πρώτα 2 μέρη έχει Ήλιο - Σελήνη στα ζώδια και στους Οίκους. Βρες τους συνδυασμούς που σε ενδιαφέρουν και βγάλε συμπέρασμα για τη φύση της όψης που σε ενδιαφέρει...

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...E9%F2-1-a.html

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...E9%F2-2-a.html

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...E9%F2-3-a.html

(έψαξες, πού έψαξες και δεν τα βρήκες αυτά; )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ευχαριστώ πολύ Μητσάκο, τα είδα τώρα, είχα ψάξει στο φόρουμ με θέματα των μελών! merci!

γεια σας!εχω πολλες αρμονικες οψεις αναμεσα στα φωτα μας ηλιος τριγωνο ηλιος,ηλιος τριγωνο σεληνη οπως και ηλιος τριγωνο αρης ωστοσο η σεληνη του κανει ενα χιαστι με την δικια μου και ενα εξαγωνο με την αφροδιτη μου.οσο αφορα τουσ αργους πλανητες ο ηλιοσ κανει τετραγωνο με κρονο και τετραγωνο πλουτωνα,και η σεληνη χιαστι διας και αντιθεση κρονος και χιαστι ουρανος τριγωνο ποσειδωνα.τελοσ υπαρχει ενα τριγωνο ηλιου χειρωνακαι ενα χιαστι ηλιου β.δεσμου.ηθελα να ρωτησω πωσ βλεπεται αυτη την σχεση?υπαρχουν προοπτικες να προχωρησει?και τα τοσα χιαστι ειναι καλο σημαδι?

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Aρχικα σχεση υφισταται?Μπορει να ειναι σημαντικες οι ευνοικες οψεις μεταξυ Ηλιου και σεληνης αλλα αν δν υπαρχουν δεν σημαινει οτι ενα ζευγαρι δεν μπορει να "επιβιωσει"..

Όνομα:
    europe

Καλησπέρα και απο μένα!
    Έχω μια σχέση εδω κ 2 μήνες με έναν ιχθύ αλλα εδω κ 3 εβδομαδες έχει εξαφανιστεί, λόγω κάτι προβλημάτων δε ξέρω ακριβώς, έχει φύγει απο δουλειά που ήμασταν μαζί, απο κοινους φίλους κλπ... Διάβασα τα 3 άρθρα που πρότεινε ο Mitsakos στην imo και μιας κ στο χαρτη συναστρίας μας δεν δείχνει να υπάρχει καμια σχέση του ήλιου του με τη σελήνη μου, παραθέτω κάποιες όψεις σύμφωνα με το 3ο άρθρο που ειναι οι ακόλουθες....Κρονος του τετράγωνο σελήνη,Ουρανος του χιαστι σελήνη,Ποσειδώνας του εξαγωνο Ήλιος, Ποσειδώνας του αντίθεση σελήνη,Πλούτωνας του τρίγωνο ήλιος, Πλούτωνας του τρίγωνο σελήνη,Κρόνος του τετράγωνο σελήνη. Αυτες είναι κακές για τη σχέση μας να υποθέσω ε? Η μόνη σύνοδος που έχουμε στο χάρτη μας είναι Ποσειδώνας του σύνοδος Ποσειδώνα, Πλούτωνας του σύνοδο ¶ρη και Κρόνο , Χείρων του σύνοδος ωροσκοπος. Τι λέτε για αυτα? Και κάτι ακομα που δε καταλαβα ...τα φώτα του πέφτουν στον 6 κ 10 οίκο μου όπου διάβασα τι σημαίνει, τα δικά μου που πέφτουν στον 2ο κ 12ο οίκο του σημαίνει οτι μ΄΄ονο εγω θα εκδηλώσω βαθιά συναισθήματα κ αυτος όχι?

Μαργαριτα,ευχαριστω που απαντησες..ειμαι καινουρια και τςρα το ειδα...προσπαθω να μαθω πως λειτουργει..ολο αυτο...με τα μνμ και τισ απαντησεις..θα με συγχςρεσετε...οχι σχεση δεν υπαρχει..υπαρχει θεληση και απο τουσ 2 μας...!!!

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)