s
Ανάλυση διελεύσεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
    Όνομα:
    Εφη

Ανάλυση διελεύσεων

Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Θέλω να κοιτάξει όποιος έχει την διάθεση και τον χρόνο τις διελεύσεις για αύριο Τρίτη 25 Νοεμβρίου ΄΄οσον αφορά τα ερωτικά θέματα...βασικά δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει καθόλου αλλά σας δίνω τις ημερομηνίες γεννήσεως δύο ατόμων, ενός άντρα (άτομο Α) και μίας γυναίκας (ατομο Β) που περνάνε πολύ δύσκολη φάση στη σχέση τους οριακή θα έλεγα και οδεύουν για χωρισμό. Υπάρχουν δύσκολες όψεις αυτές τις μέρες ή μήπως θα τους ευνοήσει το σύμπαν και θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους μέσα από τη συζήτηση;Αν κάποιος έχει την διάθεση να ασχοληθεί ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    άτομο Α: 12/04/1984 ώρα 15:35 Φιλιάτες
    άτομο Β: 29/11/1982 ώρα 07:30 Ιωάννινα.

Ευχαριστώ πολύ.

Re: Ανάλυση διελεύσεων

Quote Originally Posted by ζουπιαρα View Post
    Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Θέλω να κοιτάξει όποιος έχει την διάθεση και τον χρόνο τις διελεύσεις για αύριο Τρίτη 25 Νοεμβρίου ΄΄οσον αφορά τα ερωτικά θέματα...βασικά δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει καθόλου αλλά σας δίνω τις ημερομηνίες γεννήσεως δύο ατόμων, ενός άντρα (άτομο Α) και μίας γυναίκας (ατομο Β) που περνάνε πολύ δύσκολη φάση στη σχέση τους οριακή θα έλεγα και οδεύουν για χωρισμό. Υπάρχουν δύσκολες όψεις αυτές τις μέρες ή μήπως θα τους ευνοήσει το σύμπαν και θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους μέσα από τη συζήτηση;Αν κάποιος έχει την διάθεση να ασχοληθεί ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    άτομο Α: 12/04/1984 ώρα 15:35 Φιλιάτες
    άτομο Β: 29/11/1982 ώρα 07:30 Ιωάννινα.

Ευχαριστώ πολύ.
    Μόνο με διελεύσεις, κομμάτι δύσκολο το βρίσκω να βγάλεις άκρη
    Πάντως γενικά οι όψεις της περιόδου δεν είναι καλές, ιδίως για τα μεταβλητά (άρα και για το άτομο β )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)