- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 70
Thread: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
-
18-11-2008, 11:18 AM #1
ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Καλημέρα σε όλους τους εραστές της αστολογίας...δεν έχω ξαναγράψει στο forum κια θα ήθελα να συστηθώ(δεν είδα την ενότητα γνωριμίας μελών..υπάρχει γιατί είμαι και λίγο άσχετη απο forum????)είμαι η Νικολέττα..
Ωστόσο διαβάζω καιρό τα άρθρα του σάιτ με εξαιρετικό ενδιαφέρον...στο forum με οδήγησε ένας επώδυνος χωρισμός μετά απο μια πενταετή συμβίωση...με πολλές κόντρες,πάθος,εγωισμούς αλλά και μία έντονη αγάπη...βγάζοντας τον σύνθετο χάρτη είδα αρκετά τον 8ο οίκο να υπάρχει σαν αποτέλεσμα της σύνθεσης...επιθυμώ επανασύνδεση έστω και αν χρειαστεί να περιμένω αρκετά..
Θα ήθελα την άποψή σας για τον 8ο στο σύνθετο..
Ταπεινά σε εσάς τα ενεργά μέλη...ευχαριστώ
:unsure::unsure:
-
18-11-2008, 11:51 AM #2
Re: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Νικολέττα, καλημέρα και καλωσόρισες...
Αν και δεν είμαι ειδική στο να σου απαντήσω, δες την ακόλουθη συζήτηση http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...3%E7%F2-2.html όπου γίνεται λόγος για τους οίκους σε σύνθετο. Αναφέρεται ο 8ος και όχι μόνο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την αναζήτηση στο forum, για να βρεις υλικό...
-
18-11-2008, 12:00 PM #3
Αγαπητή Νικολέττα,
θεωρώ πρέπον να σου επισημάνω ότι η όποια επανασύνδεση επιθυμείς δεν έχει καμιά σχέση με τον 8ο του Σύνθετου χάρτη, αλλά και με τον Σύνθετο χάρτη γενικά... ¶λλη είναι η λειτουργία αυτού του συστήματος, την οποία και μπορείς να μάθεις διαβάζοντας αρκετά άρθρα και συζητήσεις που έχουν κατά καιρούς γίνει εδώ...
Καλώς μας όρισες!
-
18-11-2008, 12:27 PM #4
-
18-11-2008, 01:29 PM #5
Γεια σου Νικολετα,ο συνθετος χαρτης ειναι ο χαρτης που δειχνει πως λειτουργει το ζευγαρι σαν μοναδα, σαν ενα σωμα.Ενας 8 οικος δειχνει την σεξουαλικη ενεργεια που απελευθερωνει το ζευγαρι,δειχνει το πως ξεπερνα τις κρισεις του,με ποιο τροπο δηλ,και επισης μπορει να μας δωσει τις πηγες των οικονομικων που μοιραζονται με αλλους. Οσο για το θεμα της επανασυνδεσης που αναφερεις παραπανω,υπαρχει στο Forum θεμα,Επανασυνδεση σε συνθετο,διαβασε το και τα λεμε παλι
-
18-11-2008, 02:16 PM #6
-
18-11-2008, 03:53 PM #7
Νικολετα μου,εγω θα σου ελεγα ,με το σκεπτικο που το θετεις,να ασχοληθεις πιο πολυ με το πρακτικο μερος αφου αυτο που επιθυμεις ειναι η επανασυνδεση.δηλ. εξετασε τους γενεθλιους, την συναστρια ,τις διελευσεις,τις προοδους και οτι ειναι για επανασυνδεση και παρε αν το θες απο εκει κουραγιο,αν παλι ειναι αρνητικα τα περισσοτερα και δεν βγαλεις ακρη δεν εχεις παρα ναπαρεις κουραγιο απο τον εαυτο σου και να βρεις τον τροπο να αντιμετωπισεις αυτο που σου συμβαινει.
-
03-03-2010, 11:24 AM #8
Καλημέρα σε όλους,
Πως μπορούμε να δούμε σε έναν συνθετο χάρτη την καθημερινή (αναγκαστικά) επαφή 2 ανθρώπων πχ. σε εργασιακό χώρο, ποια όψη θα μπορούσε να είναι αυτή και πως μπορούμε να προβλέψουμε την διακοπή αυτής της καθημερινής κατάστασης?
-
03-03-2010, 02:26 PM #9
Καλημέρα
Ο σύνθετος χάρτης είναι μια μέθοδος συμπληρωματική ώς προς το χάρτη συναστρίας.
Καταρχήν,πρέπει να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης και των δύο ατόμων,γιατί βγαίνει απο τα μεσοδιαστήματα των πλανητών και σημείων τους,οπότε μια λανθασμένη ώρα θα βγάλει λάθος αποτέλεσμα.
Απο εκεί και πέρα,πρέπει πάντα να τον συγκρίνουμε με το χάρτη συναστρίας,για να βρούμε σημεία που βοηθούν κάποια άσχημη όψη της συναστρίας, ή σημεία που ανατρέπουν κάποια καλά όψη.
Για παράδειγμα ,ένα ζευγάρι έχει στη συναστρία του ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη το οποίο φέρνει εντάσεις και προβλήματα .Αν κοιτάζοντας το σύνθετο χάρτη των ατόμων υπάρχει ένα τρίγωνο ανάμεσα σ αυτούς τους δυο πλανήτες,τότε το ζευγάρι, θα βρίσκει τρόπο να τις εξουδετερώνει ή τουλάχιστον να τις μειώνει αισθητά.
Για να αναλύσουμε ένα σύνθετο,κοιτάμε οικοθεσία πλανητών,αν κάποιος οίκος είναι τονισμένος,ωροσκόπο και τι όψεις δέχεται ,και μετά τον συγκρίνουμε με τον γενέθλιο του κάθε ατόμου ξεχωριστά.
.....Μετά παίρνουν σειρά οι διελεύσεις κι εκεί αρχίζει το πανηγύρι των... προβλέψεων...που μεταξύ μας,μόνο ένας σοβαρός και έμπειρος αστρολόγος μπορεί να τις κάνει :bigsmile:What goes around comes around
-
03-03-2010, 04:18 PM #10
Ευχαριστώ πολύ κωνσταντίνα,
Συμφωνώ με αυτά που λες και τα έχω ψάξει αρκετα, συναστρια, όψεις, σύνθετο, κτλ. Κάποια πράγματα πλέον τα έχω μάθει απο αστρολογια η αλήθεια είναι.
Αυτο που δεν ξέρω είναι όμως αυτιο που ρώτησα... πως φαίνεται σε όψη η καθημερινή συναστροφή σε συναστρια ή σε συνθετο?
Ενας διας στον 6ο σε συναστρια υποδειλώνει εργασιακές σχέσεις. Με ενδιαφέρει όμως πιο πολύ ο σθνθετος..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.