s
ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΧΩ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΝΟΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ Ο 12ος οικος μου ειναι στον σκορπιο εκει στον σκορπιο και στον 12 οικο εχω τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ μου .τι σχεση εχουν ολα αυτα στην καρμικη αστρολογια ? Εχω προηγουμενες ζωες και αν ναι εχουν σχεση με το φυλο το αντρικο δηλ ειμουν ΑΝΔΡΑΣ?Ειμαι επιθετικη στον λογο και μερικες φορες σαν νεωτερη στο σωμα. Απο 10 χρονων μου αρεσαν τα οπλα ο πατερας μου στρτκος και ηξερα να λυνω και να δενω οπλα χωρις να μου το πει κανενας.Ασχοληθηκα σε ηλικια 18 χρονων με πολεμικες τεχνες ξιφασκια και οτι εχει σχεση με πολεμικα σπορ .Με τους αντρες που ειναι ηρεμοι εχω πολυ καλες σχεσεις με τους αλλους ειμαι ανταγωνιστικη.Με τις γυναικες εχω μια αποξοιωτικη σταση εκτος αν μου αντισταθουν και με ανταγωνιστουν.Γενικα δεν τις εχω σε υποληψη γιατι αν δεν ειναι επιθετικες τις περιφρονω.Δεν τις θεωρω ανταξιες μου αν χρησιμοποιουν την γυναικια τους τουςυποσταση και οχι την προσωπικοτητα τους και την δυναμικοτητα τους.Σημειωτεον παντα ειμουν μια γυναικα που δεν εβαζα μπροστα την φυσικη μου ομορφια αλλα παντα ηθελα οι ανδρες να με βλεπουν ιση με αυτους.

Όνομα:
    Τίνα

Re: ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Quote Originally Posted by ATTARTH View Post
    ΕΧΩ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΝΟΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ Ο 12ος οικος μου ειναι στον σκορπιο εκει στον σκορπιο και στον 12 οικο εχω τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ μου .τι σχεση εχουν ολα αυτα στην καρμικη αστρολογια ? Εχω προηγουμενες ζωες και αν ναι εχουν σχεση με το φυλο το αντρικο δηλ ειμουν ΑΝΔΡΑΣ?Ειμαι επιθετικη στον λογο και μερικες φορες σαν νεωτερη στο σωμα. Απο 10 χρονων μου αρεσαν τα οπλα ο πατερας μου στρτκος και ηξερα να λυνω και να δενω οπλα χωρις να μου το πει κανενας.Ασχοληθηκα σε ηλικια 18 χρονων με πολεμικες τεχνες ξιφασκια και οτι εχει σχεση με πολεμικα σπορ .Με τους αντρες που ειναι ηρεμοι εχω πολυ καλες σχεσεις με τους αλλους ειμαι ανταγωνιστικη.Με τις γυναικες εχω μια αποξοιωτικη σταση εκτος αν μου αντισταθουν και με ανταγωνιστουν.Γενικα δεν τις εχω σε υποληψη γιατι αν δεν ειναι επιθετικες τις περιφρονω.Δεν τις θεωρω ανταξιες μου αν χρησιμοποιουν την γυναικια τους τουςυποσταση και οχι την προσωπικοτητα τους και την δυναμικοτητα τους.Σημειωτεον παντα ειμουν μια γυναικα που δεν εβαζα μπροστα την φυσικη μου ομορφια αλλα παντα ηθελα οι ανδρες να με βλεπουν ιση με αυτους.
    Να υποθεσουμε οτι εχεις Β. Δεσμο στον 11 οικο?

Όνομα:
    cancerian

Αγαπητη Ατταρτη

δεν εχω γνωσεις στην καρμικη και ετσι απομακρυνω αυτο το κομματι απο το τραπεζι , δεν θα ηταν ευκολοτερο να δεις καποια γενεθλια επιρροη η οποια σου δινει το προφιλ που παρουσιαζεις ?

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    white

μήπως έχεις τίποτα στον κριο?
    ωροσκοπο , σελήνη ? γενικά τι όψεις κανει ο άρης σου? νομιζω ειναι μια καλη αρχη να ψαξεις αυτα τα στοιχεια στο χαρτη σου...

Όνομα:
    Αντζελα

Μεγάλο εγωκεντρισμό διακρίνω!!! Ο Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό ζητά από το άτομο να αγαπήσει τους άλλους και να ξεφύγει από την αγάπη στον εαυτό και μόνο. Ίσως γιατί σε προηγούμενες ζωές αφέθηκε πολύ στους άλλους δίνοντας το περιθώριο να τον ελέγχουν.Σε ποιό οίκο είναι ο Β. Δεσμός;

Όνομα:
    Τίνα

Ο Ν.Δεσμος στον Κριο και στν 5 οικο (εικαζω οτι ειναι εκει) δηλωνει οτι σε προηγουμενη ζωη μπορει να ειχες υγετικη θεση, αρκετο εγωισμο,πεισμα,επιθετικοτη τα και η ψυχη σου ειχε αναλωθει σε εργασιες που εδιναν ατομικη χαρα.Επισης δειχνει ατομα που δεν δεχονται κανενος ειδους συνεργασια και σιγουρα, του αρεσαν τα οπλα και τα πολεμικα σπορ. Σ αυτην τη ζωη τωρα εχεις ερθει με την γνωση αυτων που κουβαλας, γι αυτο σου ειναι ευχαριστα και οικεια ολα οσα περιεγραψες.Ομως αυτο που πρεπει να κανεις σ αυτην την ενσαρκωση ειναι να ελαττωσεις τον εγωισμο, την επιθετικοτητα και να εργαστει ς κατω απο το πνευμα της συνεργασιας στα πλαισια συλλογικων χωρων με αλτρουιστικο χαρακτηρα . Αυτα περιληπτικα απο εμενα, υπαρχουν ομως πολλα αρθρα Καρμικης Αστρολογιας και σιγουρα πιο κατατοπιστικα. Σε περιπτωση που εχεις Β.Δεσμο στον 12 τα λεμε παλι!

εχω τον ηλιο στο ζωδιο των ιχθυων και ειναι στον 4ο ΟΙΚΟ μου Ο ωροσκοπος μου ειναι στον ΣΚΟΡΠΙΟ.εχω συνοδο στον Ιον οικο σεληνης και ΔΙΑ ο διας μου ειναι στον ΤΟΞΟΤΗ εχω ΚΡΟΝΟ στον αιγοκερο στον 2ον ΟΙΚΟ ΑΡΗ στον 7 οικο μου και ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΚΡΙΟ που ειναι στον 5 ΟΙΚΟ μου αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στον 11 οικο μου εχω τον ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ και οτι ο 12ος οικος ειναι παλι στονΣΚΟΡΠΙΟ και εχω εκει στον 12 τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ που ειναι στους ΙΧΘΕΙΣ.Α εχω και αναδρομους ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΟΥΡΑΝΟ,ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον 9 οικο μου που ειναι στο ζωδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ αναδρομος,ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον 9 ΟΙΚΟ μου Ο 9ος στις 28 μοιρες ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 2 μοιρες ΠΑΡΘΕΝΟΥ ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις13,15 μοιρες στον ΛΕΟΝΤΑκαι ο 9ος ΟΙΚΟΣ μου αρχιζει στις 28,56 ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 12 οικο μου ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ που αρχιζει ο οικος ο 12 στις 2,20 μοιρες
    α παραλιγο να το ξεχασω ο ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ειναι στον ΚΡΙΟ στον 5ον ΟΙΚΟ μου στις 14.56.Αυτα!!!!!!!!Τωρα μπορει καποιος να μου πει γιατι ασχοληθηκα με πολεμικες τεχνες και τα συναφη? Μηπως σε προηγουμενες ζωες ειμουν ΑΝΔΡΑΣ πολεμιστης η γυναικα ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ?Εχω μεγαλη αδυναμια στα αλογα στα σκυλια και αντιπαθω τις γατες εκτος αν ειναι της ΑΓΚΥΡΑΣ.Ξερω να παιζω ποκερ,μπιλιαρδο,ταβλι,αλλα δε μου αρεσει το ποδοσφαιρο το θεωρώ ανοητο.Μου αρεσει το σκοταδι μου ανεβαζει την αδρεναλινη και με εχει σε εγρήγορση.

Όνομα:
    Τίνα

εχω τον ηλιο στο ζωδιο των ιχθυων και ειναι στον 4ο ΟΙΚΟ μου Ο ωροσκοπος μου ειναι στον ΣΚΟΡΠΙΟ.εχω συνοδο στον Ιον οικο σεληνης και ΔΙΑ ο διας μου ειναι στον ΤΟΞΟΤΗ εχω ΚΡΟΝΟ στον αιγοκερο στον 2ον ΟΙΚΟ ΑΡΗ στον 7 οικο μου και ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΚΡΙΟ που ειναι στον 5 ΟΙΚΟ μου αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στον 11 οικο μου εχω τον ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ και οτι ο 12ος οικος ειναι παλι στονΣΚΟΡΠΙΟ και εχω εκει στον 12 τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ που ειναι στους ΙΧΘΕΙΣ.Α εχω και αναδρομους ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΟΥΡΑΝΟ,ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον 9 οικο μου που ειναι στο ζωδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ αναδρομος,ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον 9 ΟΙΚΟ μου Ο 9ος στις 28 μοιρες ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 2 μοιρες ΠΑΡΘΕΝΟΥ ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις13,15 μοιρες στον ΛΕΟΝΤΑκαι ο 9ος ΟΙΚΟΣ μου αρχιζει στις 28,56 ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 12 οικο μου ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ που αρχιζει ο οικος ο 12 στις 2,20 μοιρες
    α παραλιγο να το ξεχασω ο ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ειναι στον ΚΡΙΟ στον 5ον ΟΙΚΟ μου στις 14.56.Αυτα!!!!!!!!Τωρα μπορει καποιος να μου πει γιατι ασχοληθηκα με πολεμικες τεχνες και τα συναφη? Μηπως σε προηγουμενες ζωες ειμουν ΑΝΔΡΑΣ πολεμιστης η γυναικα ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ?Εχω μεγαλη αδυναμια στα αλογα στα σκυλια και αντιπαθω τις γατες εκτος αν ειναι της ΑΓΚΥΡΑΣ.Ξερω να παιζω ποκερ,μπιλιαρδο,ταβλι,αλλα δε μου αρεσει το ποδοσφαιρο το θεωρώ ανοητο.Μου αρεσει το σκοταδι μου ανεβαζει την αδρεναλινη και με εχει σε εγρήγορση.
    Αγαπητη ΑΤΤΑΡΤΗ απο ολα τα στοιχεια που δινεις, νομιζω οτι ζητας αναλυση του χαρτη σου, κοιτα τον γενεθλιο σου ωροσκοπιο και θα σου λυθουν πολλες αποριες.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Χμ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε (όποιος θέλει φυσικά) μήπως και διακρίνουμε κάτι που να εξηγεί την προσωπικότητα της Αττάρτης, περεταίρω ανάλυση δεν ζήτησε Πάντως μία ματιά στον Γεννέθλιο είναι πάντα χρήσιμη.

http://myhoroscope.gr/natalchart.php

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Χμ μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε (όποιος θέλει φυσικά) μήπως και διακρίνουμε κάτι που να εξηγεί την προσωπικότητα της Αττάρτης, περεταίρω ανάλυση δεν ζήτησε Πάντως μία ματιά στον Γεννέθλιο είναι πάντα χρήσιμη.

http://myhoroscope.gr/natalchart.php
    Ωραια ας προσπαθησουμε. Με μια πρωτη ματια νομιζω οτι λειτουργει αρκετα τον Β.και Ν. Δεσμο της. Απο την Αφροδιτη στον Κριο και τον Αρη στον 7βγαζει την ανταγωνιστικοτητα που περιεγραψε. Για τις μη ααταγωνιστικες , επιθετικες γυναικες δεν ξερω πως φαινεται γιατι η σεληνη κανει συνοδο με Δια και ειναι και στον Τοξοτη.δεν ξερω σηκωνω τα χερια ψηλα :unsure:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)