s
Σχέση Σελήνης-Λίλιθ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Μαρία

Σχέση Σελήνης-Λίλιθ

Γειά σας,
    Εχω δύο απορίες σε σχέση με τη Σελήνη και τη Λίλιθ.Ξέρω ότι η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης.Επηρεάζει όμως σε σχέση με τη Σελήνη?Δηλαδή αν έχεις σελήνη στον Σκορπιό και Λίλιθ στον Υδροχόο σε πολύ κοντινές μοίρες, μας δίχνει κάτι αυτό?Κάποια αντίθεση με τον εσωτερικό σου κόσμο ή κάτι τέτοιο?
    Και δεύτερον αν το πρόσωπο που σ'ενδιαρέρει έχει τη Λιλιθ του στον πλανήτη που έχεις εσύ τη σελήνη σου αυτό αποδυκνείει κάποιο είδος δεσμού ή δεσίματος σε κάποιον τομέα?
    Κατά πόσο η Λίλιθ μπορεί να επηρεάσει τους πλανήτες μας?
    Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Σχέση Σελήνης-Λίλιθ

Quote Originally Posted by sober_sagittarius View Post
    Γειά σας,
    Εχω δύο απορίες σε σχέση με τη Σελήνη και τη Λίλιθ.Ξέρω ότι η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης.Επηρεάζει όμως σε σχέση με τη Σελήνη?Δηλαδή αν έχεις σελήνη στον Σκορπιό και Λίλιθ στον Υδροχόο σε πολύ κοντινές μοίρες, μας δίχνει κάτι αυτό?Κάποια αντίθεση με τον εσωτερικό σου κόσμο ή κάτι τέτοιο?
    Και δεύτερον αν το πρόσωπο που σ'ενδιαρέρει έχει τη Λιλιθ του στον πλανήτη που έχεις εσύ τη σελήνη σου αυτό αποδυκνείει κάποιο είδος δεσμού ή δεσίματος σε κάποιον τομέα?
    Αρχικα η σεληνη σου και η μαυρη σεληνη δεν ειναι κοντα,πρεπει να εχουν τουλαχιστον 30 μοιρες διαφορα.Η μαυρη σεληνη εχει την γοητεια του παθους, της προσκολλησης και της εξαρτησης.Ειναι σαν ποσειδωνας,πλουτωνας και 12 μαζι,χωρις ομως την αναγεννηση του πλουτωνα.Μας δημιουργει εμμονες και μας "ρουφαει" σε θεματα του οικου που βρισκετε.
    Οσο για τη συνοδο σεληνης Α με μαυρη σεληνη Β μπορει να φερει μονο σαρκικο σεξ(ανεξαρτητα το ποιος εχει την σεληνη,δλδ ο αντρας ή η γυναικα)
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Γειά σας,
    Είναι κάπως ασαφής η ερώτησή σου (που εδώ που τα λέμε, δεν είναι μία, αλλά πολλές )
    Θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτά τα 2 άρθρα: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EB%E9%E8.html
    και http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%EB%EE%E7.html
    για να κατανοήσεις καλύτερα το θέμα της Λίλιθ και της αντιστοιχίας της στα ζώδια :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ Γιάννα για τις χρήσιμες πληροφορίες.Τι εννοεις όμως λέγοντας ότι η σελήνη και η Λίλιθ έχουν πάνω από 30 μοίρες διαφορά?
    Τώρα πολυαγαπημένε μου Μητσάκο που όλο παρατηρήσεις μου κάνεις : P ,το πρώτο άρθρο το είχα διαβάσει το δεύτερο όχι, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι διαφωτιστικά σε σχέση με το πως επιδρά η Λίλιθ σε σχέση με τους πλανήτες.Δηλαδή όταν στο site βάζω την ημ/νια μου βλέπω ότι μου λέει Λίλιθ εξάγωνο με τάδε κλπ.Κάνει όψεις?Αρα η Λίλιθ είναι εξίσου σημαντική με τους πλανήτες?(ρωτάω επειδή δεν είναι πλανήτης)

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή sober_sagittarius

Επειδή υπάρχει αρκετή παραφιλολογία γύρω από την Μαύρη Σελήνη (πιστεύω αυτή την Λίλιθ εννοείτε) ίσως λόγω του ότι πλανεύει και γοητεύει, θα ήθελα να σας επισημάνω πως παίζει ένα ρόλο, όταν την λειτουργούμε. Αλλά αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που ο άνθρωπος υποκύπτει στα πάθη του. Αν όχι, η Μαύρη Σελήνη είναι ελάχιστα ενεργή.
    Στον χάρτη δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο οι θετικές όψεις, παρά οι αρνητικές, καθώς πρόκειται για ένα σκοτεινό Πλουτώνιο σημείο μας και αυτό φέρνει δυσκολίες. Προσέχουμε τον τομέα και τις συνέπειες γύρω από τα θέματά του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ Γιάννα για τις χρήσιμες πληροφορίες.Τι εννοεις όμως λέγοντας ότι η σελήνη και η Λίλιθ έχουν πάνω από 30 μοίρες διαφορά?
    Τώρα πολυαγαπημένε μου Μητσάκο που όλο παρατηρήσεις μου κάνεις : P ,το πρώτο άρθρο το είχα διαβάσει το δεύτερο όχι, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι διαφωτιστικά σε σχέση με το πως επιδρά η Λίλιθ σε σχέση με τους πλανήτες.Δηλαδή όταν στο site βάζω την ημ/νια μου βλέπω ότι μου λέει Λίλιθ εξάγωνο με τάδε κλπ.Κάνει όψεις?Αρα η Λίλιθ είναι εξίσου σημαντική με τους πλανήτες?(ρωτάω επειδή δεν είναι πλανήτης)
    Καλά, εντάξει... "ευχαριστώ" στη giannas και παράπονα στον Μητσάκο...
    Εν πάση περιπτώσει, για να καταλάβεις όμως το πώς συνδέεται η Λίλιθ με τους άλλους πλανήτες, πρέπει να ξέρεις καταρχήν πώς λειτουργούν οι άλλοι πλανήτες και ποια είναι η φύση τους, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της κάθε όψης.
    Το γεγονός ότι κάνει όψεις η Λίλιθ έχει τη σημασία του, αλλά δεν είναι πρωτεύουσα.
    Τέλος, οι παρατηρήσεις μου δεν είναι από ...βίτσιο :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εν πάση περιπτώσει, για να καταλάβεις όμως το πώς συνδέεται η Λίλιθ με τους άλλους πλανήτες, πρέπει να ξέρεις καταρχήν πώς λειτουργούν οι άλλοι πλανήτες και ποια είναι η φύση τους, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της κάθε όψης.
    :toung:
    Συμφωνώ πράγμα που σημαίνει οτι η επιρροή της δεν αφορά πάντα θεματα σεξουαλικής φύσης. Επίσης μπορεί ο πλανήτης που νομίζουμε οτι αρχικά εχει επιρροη απο την Λιλιθ του αλλου, να εχει τοσο καλα "κρατήματα" πχ τριγωνο με Κρονο ... που να μη του κάνει εν τελει σχεδόν τιποτα.

Όνομα:
    Γιάννα

αν έχεις σελήνη στον Σκορπιό και Λίλιθ στον Υδροχόο σε πολύ κοντινές μοίρες,
    Εννοω οτι απο τον σκορπιο μεχρι τον υδροχοο ειναι σχεδον 2 ζωδια διαφορα,δηλαδη 60 μοιρες ,δεν ειναι λοιπον κοντα.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Εννοω οτι απο τον σκορπιο μεχρι τον υδροχοο ειναι σχεδον 2 ζωδια διαφορα,δηλαδη 60 μοιρες ,δεν ειναι λοιπον κοντα.
    Συγγνωμη, 90 μοιρες!!!

Όνομα:
    Μαρία

90 μοίρες είναι γωνία δηλαδή κάνει τετράγωνο πως και δεν το κατάλαβες?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)