s
Θέμα σπουδές
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Θέμα σπουδές

Είμαι φοιτήτρια στην πάτρα αυτή τη στιγμή. Θα πάρω το πτυχίο μου το σεπτέμβριο; Τι λένε τα άστρα;
    Ημερομηνία γέννησης:29/3/1982
    Ώρα:04:20 το πρωί

Ευχαριστώ

Re: Θέμα σπουδές

Αγαπητή φίλη vickynaf2004,
    Μελέτησα το ωροσκόπιό σας και νομίζω πως τα πράγματα είναι αρκετά θετικά για εσάς και τις σπουδές σας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2005 έτσι ώστε να καταφέρετε να πάρετε το πτυχίο σας.
    Σε ότι αφορά την σχέση, υπάρχουν αρκετές διαφορές ιδιοσυγκρασίας μεταξύ σας και νομίζω πως χάνετε σε επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ σας, μια και ο ένας "φρενάρει" τον άλλο συχνά πυκνά. Μέχρι τα μέσα Μαίου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, όμως κάποιες αμοιβαίες απογοητεύσεις θα σας απομακρύνουν επικίνδυνα στο τέλος του συγκεκριμένου μήνα.
    Από κει και πέρα εξαρτάται από το πόσο και σεις η ίδια θα θέλετε να το συνεχίσετε..

Καλή επιτυχία
    Βασιλική Κόντη

Re: Θέμα σπουδές

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ειναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ πιεστική για μένα και μου δώσατε μία νότα αισιοδοξίας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)