- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 1 of 1
-
15-10-2008, 12:05 AM #1
¶γνωστοι αρχικά-Καρμική φιλία, κάτι παραπάνω απο συμπτώσεις
Καλησπέρα,
η ερώτηση μου είναι κάπως 'περίεργη'. θα ήθελα να ρωτήσω, με βάση τους δυο χάρτες, εναν δικό μου, και εναν μιας κοπέλας που γνώρισα πριν 3 χρόνια (είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μονο) είναι καρμική. πριν 3 χρόνια ήταν να ταξιδέψω για σπουδές στο εξωτερικό. οταν γίναμε φίλοι μου είπε, ότι τότε με είχε δει στο αεροδρόμιο, της έκανα εντύπωση. δεν μιλήσαμε, αργότερα βρισκόμαστε χωρις να ξερει ο ενας τον αλλο, στην ίδια πόλη, στο ίδιο πανεπιστήμιο. γινόμαστε φίλοι και ανακαλύπτουμε πως μένουμε στην ίδια γειτονιά, πως η μητέρα της σπούδαζε ακριβώς το ίδιο με εμας (ναι και ίδια σχολή) με τον θείο μου πριν χρόνια, και πως ακόμη πιο παλιά η γιαγιά μου με κάποιον συγγενή της ήταν συμμαθήτες. πόσο παράξενο μπορεί να είναι αυτό? νιώθω οτι με αυτο το άτομο επεικοινωνώ πλήρως. είναι το άλλο μου μισό. συμπληρώνει ο ενας τα λογια του άλλου, σαν να κλέβουμε τις σκέψεις μας. τις περισσότερες φορές ειναι ανατριχιαστικό και επειδή πιστεύω οτι δεν είναι συμπτώσεις, θα ήθελα να μου πει κάποιος που να γνωρίζει, συγκριτικά με βάση τους χάρτες μας, αν υπάρχει κατι παραπάνω, κάτι καρμικό, κατι υπερφυσικό οσο αστειο και αν ακούγετε. κάθε μερα ανακλύπτουμε κ άλλες 'συπτώσεις' και κοινά στοιχεία που σε κάνουν να ανατριχιάζεις.
ο χάρτης μου ( ImageShack - Hosting :: parisxartisud0.jpg ), γεννήμένος 14 νοέμβρη 1987, αθήνα, ώρα 17:45 και εκείνη ( ImageShack - Hosting :: louxartisuh6.jpg 2 φεβρουαρίου 1989 20:40 στην αθήνα επίσης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.