- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
26-09-2008, 05:02 PM #1
Χείρωνας - μια οικογενειακή υπόθεση
Καλησπέρα σε όλους,
Παρατηρώντας το χάρτη του ενός γιού μου παρατήρησα ότι ο δικός μου χείρωνας και του πατέρα του βρίσκεται σε σύνοδο με τον βέρειο δεσμό του (ιχθύς 13,27). Ο χείρωνας του γιού μου από την άλλη σε σύνοδο με το βέρειο δεσμό του πατέρα του (Καρκίνος 7,10)
και
ο χείρωνας του δεύτερου γιού μου είναι σε σύνοδο με αρη και Ουρανό δικό μου και ουρανό και Πλούτωνα του πατέρα του (Παρθένος 6,18).
Παρατηρώ επίσης ότι οι σύνοδοι αυτοί λειτουργούν και αντίθετα ως σύνοδοι που αφορούν το νότιο δεσμό αντίστοιχα, δηλ. η σύνοδος του χείρωνα στον ιχθύ ως νότιος δεσμός στο μικρό μου γιό και η σύνοδος στην παρθένο ως νότιο δεσμό στον πρώτο μου γιό.
Μοιάζει λίγο μπερδεμένο αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για το οικογενειακό αυτό μπλέξιμο...
Ευχαριστώ
-
27-09-2008, 03:00 AM #2
Re: Χείρωνας - μια οικογενειακή υπόθεση
Αγαπητή alexb
Δεν είναι πολύ μπερδεμένο. Οι Δεσμοί της Σελήνης και ο Χείρωνας παίζουν συχνά ρόλο στις γονικές και οικογενειακές σχέσεις. Γιατί συνήθως ζούμε κάτω από την ίδια στέγη με στόχο να διδαχθούμε και να διδάξουμε τους άλλους. Στα άρθρα μας για τον Χείρωνα, θα ήταν καλό να πάρετε μία ιδέα για τα βασικά στοιχεία, καθώς δίνουν οδηγίες για να έχετε μία γόνιμη και όσο το δυνατόν ευχάριστη οικογενειακή σχέση.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
29-09-2008, 03:00 PM #3
Re: Χείρωνας - μια οικογενειακή υπόθεση
Ευχαριστώ κα Σίμου! Αυτό ακριβώς θα κάνω.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.