s
Απορία σε γενέθλιο χάρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Απορία σε γενέθλιο χάρτη

Γεια σας και απ'τη μεριά μου!
    Καταρχάς ομολογώ ότι δεν ξέρω και πολλά..:embarrestΘα ήθελα όμως να μου πείτε κάτι που με έχει προβληματίσει σχετικά με το ζώδιό μου..Έχω Ήλιο,Αφροδίτη και Πλούτωνα στον σκορπιό(10ο οίκο-δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό)αλλά στον 1ο οίκο βρίσκεται η Σελήνη και ο Ποσειδώνας και μάλιστα στο ζώδιο του αιγόκερω..!
    Αυτό σημαίνει ότι "κινούμαι" περισσότερο με ποσειδώνια και σελήνια χαρακτηριστικά και με αυτά του αιγόκερω?:weird:
    Δηλαδή τα "σκορπίνικα" χαρακτηριστικα ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισχυρά?:unsure:
    Ευχαριστώ!
    Υ.Γ.Ξέρω πως μάλλον χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες αλλά ως αρχάρια λέω να ξεκινήσω απ'τα βασικά

Όνομα:
    Μαρία

Re: Απορία σε γενέθλιο χάρτη

Σχετικά με την απορία σου για τον 10ο οίκο,δεν έχει καλό και κακό (με ελάχιστες εξαιρέσεις), όλα συνδυαστικά είναι
    Τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά είναι πάντα αυτά του ήλιου και αμέσως μετά αυτά της σελήνης.Αυτό βέβαια εξαρτάται κι απ τις όψεις που κάνουν με άλλους πλανήτες.Δεδομένου πάντως ότι στον αιγόκερω ούτε η σελήνη ούτε ο ποσειδώνας είναι ιδιαίτερα...εκδηλωτικοί στις ιδιότητες τους ,δεν είναι απαραίτητο ότι θα επισκιάζουν τα σκορπίσια χαρακτηριστικά σου(μην ανησυχείς!:bigsmileΠαρόλα αυτά μου κάνουν εντύπωση τα στοιχεία που μας δίνεις.Τονισμένος 10ος οίκος,Σκορπιός και Αιγοκερως...Αν μη τι άλλο θα πρέπει να βαδίζεις πολύ συστηματικά και φιλόδοξα,αργά και σταθερά...:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by danie View Post
    Γεια σας και απ'τη μεριά μου!
    Καταρχάς ομολογώ ότι δεν ξέρω και πολλά..:embarrestΘα ήθελα όμως να μου πείτε κάτι που με έχει προβληματίσει σχετικά με το ζώδιό μου..Έχω Ήλιο,Αφροδίτη και Πλούτωνα στον σκορπιό(10ο οίκο-δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό)αλλά στον 1ο οίκο βρίσκεται η Σελήνη και ο Ποσειδώνας και μάλιστα στο ζώδιο του αιγόκερω..!
    Αυτό σημαίνει ότι "κινούμαι" περισσότερο με ποσειδώνια και σελήνια χαρακτηριστικά και με αυτά του αιγόκερω?:weird:
    Δηλαδή τα "σκορπίνικα" χαρακτηριστικα ενδεχομένως να μην είναι τόσο ισχυρά?:unsure:
    Ευχαριστώ!
    Υ.Γ.Ξέρω πως μάλλον χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες αλλά ως αρχάρια λέω να ξεκινήσω απ'τα βασικά

Βασικά πολυ σκορπιο και αιγοκαιρω έχεις αφού ο 10ος οικος ειναι οικος του Αιγόκερου.
    Πολή σκεψη, μαλλον δεν ανοιγεσαι και πολυ ευκολα και κυριως πρεπει να κινήσαι με στοχους, αν καταλαβαινω καλά
    Και συμφωνώ οτι Ποσειδώνας και Σελήνη δεν εκφράζονται τοσο ευκολα στον αιγόκερο αρα υπερισχύουν ο Κρονος και ο Πλουτωνας.:bigsmile:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά δυστυχώς έγινε ένα μπέρδεμα με το γενέθλιο χάρτη μου με αποτέλεσμα μερικά απο τα δεδομένα να είναι λανθασμένα..:embarrest
    Τελικά έχω Ήλιο,Αφροδίτη,Πλούτωνα στο Σκορπιό όπως προείπα,αλλα στον 11ο οίκο,ενώ στον 1ο οίκο βρισκεται ο Ουρανός κι ο Ποσειδώνας(στο ζώδιο του Τοξότη και του Αιγόκερω αντίστοιχα-δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό).η Σελήνη όντως είναι στον Αιγόκερω,αλλά στον 2ο οίκο..στο 2ο επίσης βρίσκεται και ο ¶ρης,στον Υδροχόο..Η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα,και τρίγωνο με τον Δία..(όμως ο ¶ρης τετράγωνο με τον Ήλιο..:unsure
    Σας μπέρδεψα?? Ελπίζω όχι...(εμένα πάντως ναι:nuts
    Ισχύει η προηγούμενή μου ερώτηση για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου αν αποδυναμώνονται ή όχι,και κατά πόσο δρουν στον "ερωτισμό" και αν και πόσο επηρεάζει η αρνητική όψη ¶ρη-Ήλιου..!

Quote Originally Posted by danie View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά δυστυχώς έγινε ένα μπέρδεμα με το γενέθλιο χάρτη μου με αποτέλεσμα μερικά απο τα δεδομένα να είναι λανθασμένα..:embarrest
    Τελικά έχω Ήλιο,Αφροδίτη,Πλούτωνα στο Σκορπιό όπως προείπα,αλλα στον 11ο οίκο,ενώ στον 1ο οίκο βρισκεται ο Ουρανός κι ο Ποσειδώνας(στο ζώδιο του Τοξότη και του Αιγόκερω αντίστοιχα-δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό).η Σελήνη όντως είναι στον Αιγόκερω,αλλά στον 2ο οίκο..στο 2ο επίσης βρίσκεται και ο ¶ρης,στον Υδροχόο..Η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα,και τρίγωνο με τον Δία..(όμως ο ¶ρης τετράγωνο με τον Ήλιο..:unsure
    Σας μπέρδεψα?? Ελπίζω όχι...(εμένα πάντως ναι:nuts
    Ισχύει η προηγούμενή μου ερώτηση για τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου αν αποδυναμώνονται ή όχι,και κατά πόσο δρουν στον "ερωτισμό" και αν και πόσο επηρεάζει η αρνητική όψη ¶ρη-Ήλιου..!
    Την ανάλυση από την εφαρμογή της πρώτης σελίδας "Γενέθλιος χάρτης" την έχεις διαβάσει;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ναι φυσικά και τη διάβασα,πώς ήταν δυνατόν να την παραλείψω?Την ερώτησή μου την έκανα γιατί η ανάλυση(και διορθώστε με αν κάνω λάθος)δεν τα δίνει "συνδυαστικά" και απλά θέλησα μια δεύτερη γνώμη πιο σφαιρική κι όχι "τυπική" της ανάλυσης..(δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα της ανάλυσης με καμία δύναμη,έτερον εκάτερον)Για απορίες που δεν υπάρχουν,ή τουλάχιστον όχι φανερα,εκει.Εάν πιστεύετε πως οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μου υπάρχουν στην ανάλυση του χαρτη,οκ θα ψάξω περισσοτερο!

Όνομα:
    Ράνια

Χωρις να εχω κοιτάξει όψεις....δεν πιστευω να αποδυναμώνονται τα "Σκορπινικα" χαρακτηριστικά όπως λές, με Ηλιο σε Σκορπιό ΚΑΙ Πλουτωνα σε κυριαρχία και μάλιστα στο Μεσουράνημα....αλλα διαβασε και το αρθρο του κ.Παιζη στην αρχική μας σελίδα:"Ο «άλλος» Αιγόκερως ή το δεύτερο πρόσωπο του Ιανού ". Θα καταλάβεις μια καποια συσχέτιση του Αιγόκερου με τον Σκορπιό μιας και ο παραδοσιακός του κυβερνήτης Αρης, στον Αιγόκερο βρίσκεται σε εξαρση.....Αρα?:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Χωρις να εχω κοιτάξει όψεις....δεν πιστευω να αποδυναμώνονται τα "Σκορπινικα" χαρακτηριστικά όπως λές, με Ηλιο σε Σκορπιό ΚΑΙ Πλουτωνα σε κυριαρχία και μάλιστα στο Μεσουράνημα....αλλα διαβασε και το αρθρο του κ.Παιζη στην αρχική μας σελίδα:"Ο «άλλος» Αιγόκερως ή το δεύτερο πρόσωπο του Ιανού ". Θα καταλάβεις μια καποια συσχέτιση του Αιγόκερου με τον Σκορπιό μιας και ο παραδοσιακός του κυβερνήτης Αρης, στον Αιγόκερο βρίσκεται σε εξαρση.....Αρα?:bigsmile:
    Κάτι τέτοιο ετοιμαζόμουν να απαντήσω κι εγώ. Με τέτοια σύνοδο στο Σκορπιό τι να βρεθεί να τον αποδυναμώσει; Μόνο που τελικά η danie μάς λέει ότι δεν είναι στο μεσουράνημα αλλά στον 11ο, αλλά και τι μ' αυτό, είναι πάλι ένα "σπίτι" σε κοινή θέα που έχει βαλθεί να σώσει όλους τους κοινούς θνητούς Η καημένη η Αφροδίτη όσο να'ναι πιέζεται λιγουλάκι, υπάρχει κάτι να τη σώζει ...;

danie, να έχεις το νου σου στις διελεύσεις...
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Εσυ πως βλεπεις τον εαυτό σου?

Δεν νομιζω οτι εχεις οψεις που αποδυναμώνουν τα χαρακτηριστικα του σκορπιου σου.
    Και το τετραγωνο Ηλιου - Αρη δινει ένταση, ενεργεια και δυναμισμο ,αλλα νομιζς οτι ειναι θετικο το οτι ο Ηλιος ειναι στον Σκορπιο και κανει οψη με τον κυβερνητη του ,τον Αρη. Ισως πρεπει να βρεις καπου να διοχετευεις αυτη την ενεργεια.
    Προσωπικά αυτο το ωροσκοποιο απο τις οψεις που εδωσες μου φαινεται αρκετα "ερωτικο", και δεν καταλαβαινω τι σε κάνει να αναρωτιεσαι.
    Εχεις μια πολυ μαγνητικη αφριδίτη και Ηλιο στον οικο του υδροχοου τελικα που προσθέτει φαντασια, και ουρανο στον 1ο οικο στον Τοξότη που προσθετει στη φαντασια και την εφευρετικότητα, θα μπορουσα να πω οτι σχεδον σε ζηλεύω...

zania τοσο πολυ..?Δεν το περίμενα έτσι η αλήθεια είναι..!Έχεις δίκιο για την ενεργητικότητα που πρέπει να βρω κάπου να τη διοχετεύσω:nuts:
    Πάντως σας ευχαριστώ όλους που ασχολείστε!:bigsmile:
    Υ.Γ.Τώρα μου βγαίνει πάλι έτσι όπως πρώτα(ουρανός στο 12ο,σελήνη-ποσειδώνας στον 1ο,ήλιο-αφροδίτη-πλούτωνας στο 10ο κτλ)αλλα μάλλον γιατί οι αποστάσεις είναι μικρές..(Μεταξύ μας,μη με πάρετε με τις πέτρες,δε μου αρέσει και πολύ ο 10ος οίκος,που είναι πιο..."επαγγελματικος":embarrest)

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)