- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 13
Thread: Απορία σε γενέθλιο χάρτη
-
11-11-2009, 01:51 AM #1
Re: Απορία σε γενέθλιο χάρτη
Mr admin
σας παραθετω τα στοιχεια μου ωστε να ριξετε μια ματια οπως μου ειπατε
ελπιζω η ενοτητα να ειναι η σωστη...
γεννηθηκα στις
26/03/1982
02:10πμ
ιωαννινα
εδω θα πρεπει να πω οτι εκανα τον ατρολογικο μου χαρτη στο προγραμμα και πηρα μια γευση
ευχαριστω
-
11-11-2009, 01:57 AM #2
Για να σας πω την αλήθεια, προσωπικά δεν γνωρίζω αστρολογία :embarrest
Αλλά έχουμε τόσους λαμπρούς μελετητές εδώ μέσα που κάτι θα κάνουν μετά από την παράκλησή μας.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
11-11-2009, 10:16 AM #3
1ον) Καλό θα ήταν να μπει και το ερώτημα
γιατί δεν έχουν όλοι ...κληρονομικό χάρισμα :bigsmile: Το ερώτημα λοιπόν είναι αν ο κάτοχος του συγκεκριμένου χάρτη θα έχει τύχη στις προσπάθειές του ή αν θα πρέπει μια ζωή να προσπαθεί προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.
2ον) Η δική μου απάντηση είναι, ναι, θα πρέπει μια ζωή να προσπαθεί :bigsmile: (και καλά θα κάνει δηλαδή, γιατί μόνο μέσα από την προσπάθεια καταφέρνεις μεγάλα πράγματα και αποκτάς δύναμη -υλική ή ψυχική).
Υπόψιν, δεν συγκαταλέγομαι στους λαμπρούς μελετητάς, οπότε και η απάντησή μου, εκτός του ότι είναι εδώ αναιτιολόγητη, τελεί υπό αίρεση...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-11-2009, 10:55 AM #4
Θα ήταν ...άδικο να μην σχολιάσω ένα ωροσκόπιο που έχει τη Δήμητρα και την Έριδα. :bigsmile:
Παρά το ...τσίτωμα του ¶ρη, ο χάρτης είναι ...μια χαρά και νομίζω ότι θα πάει μπροστά από μόνος του. Λίγο σπρώξιμο αρκεί...
Υπάρχει διάχυτη η ανάγκη του νέου η της πρωτοπορίας.
Προσωπικά, και για πολλούς λόγους θα πρότεινα κάτι σε ιατρικό η παραϊατρικό επάγγελμα, μια θεραπευτική τέχνη κλπ αλλά πρέπει πρώτα να διευκρινιστεί οριστικά με ποιό σύστημα οικοθεσίας δουλεύει.
Ένας από τους ...λαμπρούς :bigsmile:Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
11-11-2009, 12:08 PM #5
Βασικά να σας ευχαριστήσω όλους που ασχοληθήκατε με τον χάρτη μου
Μητσακο και εγώ την ίδια γνώμη έχω, ότι πρέπει πάντα να προσπαθώ για να αποκτήσω αυτό που θέλω και όταν δεν το καταφέρνω εξοργίζομαι.
δεν ανέφερα το θέμα που με απασχολεί γιατί νόμιζα ότι έχει να κάνει με τον Mr Αdmin…
Κύριε Ριζοπουλε σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Έχω όντως τσιτωμένο ¶ρη και το καταλαβαίνω από την καθημερινότητα μου…
Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω ακολουθήσει άλλο κλάδο σπουδών (τεχνολογία) από τα ιατρικά που μου προτείνατε…ελπίζω σε αυτόν τον τομεα να μπορέσω να ανταπεξέλθω το ίδιο καλά!!!
Μια ερώτηση σχολιάσατε την Έριδα από πού θα μπορούσα να μάθω περισσότερα;
Σας ευχαριστώ
:bigsmile:
-
11-11-2009, 12:52 PM #6
Και η τεχνολογία είναι πολύ καλή σαν επιλογή απλά με τα ιατρικά κλπ θα καλυπτόντουσαν άμεσα ενεργειακές ανάγκες του Ποσειδώνα και του ¶ρη, που διαφορετικά κάτω από πίεση ενδέχεται να δημιουργήσουν πλήθος ψυχοσωματικών και άλλων ενοχλήσεων.
Για την Έριδα υπάρχει ένα άρθρο στον ...προθάλαμο των δημοσιεύσεων. Μένει να προστεθούν κάτι ωροσκόπια αλλά αυτό μπορεί να γίνει και μετά τη δημοσίευση.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
11-11-2009, 01:17 PM #7
-
11-11-2009, 02:44 PM #8
Για τον Ποσειδώνα στο 12ο νομίζω ότι η αναφορά είναι αυτονόητη.
Να επισημάνω μόνον ότι η προσφιλέστερη επιλογή του είναι οι εναλλακτικές η ήπιες θεραπείες.
Για τον ¶ρη το ένα ζήτημα είναι πόσο μπορεί να μην επηρεάσει τις ορμονικές ισορροπίες της Σελήνης.
Και επειδή συνήθως οι ενεργειακές πλανητικές ενδείξεις στους χάρτες θεραπευτών και θεραπευομένων είναι ...ανάλογες θεωρώ ότι τα εξωτερικά βιώματα με ασθενείς θα μπορούσαν να αποτρέψουν αποτελεσματικά τα όποια εσωτερικά προβλήματα.
Το δεύτερο ζήτημα είναι η αντίθεση του με την Έριδα (και τη Σελήνη, φυσικά).
Η γνώμη μου-με βάση τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει-είναι ότι μια τέτοια όψη παραπέμπει σε ανταγωνιστική σχέση με το "μικρό" και το πολύ πολύ "μικρότερο".
Αυτό περιλαμβάνει από τα ηλεκτρόνια και τα νετρίνα μέχρι τα μικρόβια και τους ιούς.
Για τα πρώτα δεν μπορούμε να πούμε πολλά παρά μόνον σε ένα επίπεδο υψηλής τεχνολογίας (με τα ηλεκτρονικά και τους υπολογιστές μέσα). Γι αυτό συμφώνησα προς αυτήν την κατεύθυνση και μακάρι να αποδειχθεί επαρκής και για τις ενεργειακές ισορροπίες.
Για τα δεύτερα όμως το μέτωπο είναι σχετικά κρίσιμο.
Πως μπορεί να εξελιχθεί μια διαρκής "κόντρα" με τα μικρόβια;
Σε μια θεραπευτική διαδικασία εκ μέρους του θεραπευτή κάτι τέτοιο κινείται στα πλαίσια του φυσιολογικού.
Σε έναν ασθενή όμως αυξάνει τους κινδύνους για ένα εσωτερικό "αντάρτικο" που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια αυτόνομη δράση και λειτουργία του οργανισμού, κυρίως όσον αφορά τις ορμονικές εκκρίσεις και το ανοσοποιητικό.
Βέβαια για να μην το περιορίσω σε πολύ στενά πλαίσια, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι εξισορρόπησης
αυτής της ενέργειας, όπως η τέχνη-με έμφαση στον αυτοματισμό-η ακόμη και η ¨μεταφυσική".
Ο ανάδρομος ¶ρης ειναι επιρρεπής σε καλλιτεχνικές επιλογές, ενώ και η αστρική του θέση απέναντι από τον Ερμή προδιαθέτει αναλόγως.
Ωστόσο αν αναφερόμαστε σε θέματα υγείας μια τέτοια επιλογή συνήθως δεν αρκεί για να απορροφήσει όλη την "άτακτη" ενέργεια και τα θέματα παραμένουν ανοιχτά.
Και σε κάθε περίπτωση πάντως, επιμένω ότι πρέπει να αποσαφηνιστεί εντελώς το Οικοθετικό σύστημα, με το οποίο λειτουργεί ο χάρτης. Με Ίσους Οίκους ο Ήλιος πάει στον 4ο, με Κοχ ο Ερμής καθαρά στον 3ο κλπ...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
11-11-2009, 04:08 PM #9
Κυριε Ριζοπουλε
Διαβασα την απαντηση σας και θελω να σας ευχαριστησω για ακομη μια φορα που ασχολειστε με τον χαρτη μου
Οσον αφορα τον τομεα τον σπουδων μου ...ειμαι μηχανικος απλα ανικει στα τεχνικα επαγγελματα.Δεν εγινα σαφης και ελπιζω αυτα που αναφερατε να μην απεχουν πολυ..με τον συγκεκριμενο κλαδο
Το επελεξα γιατι καλυπταν αλλες μου αναγκες πιο δημιουργικες και επισης με φερνει σε δραση...
Δεν ξερω αν η επιλογη μου αυτη εχει να κανει με τις αστρολογικες οψεις του χαρτη μου...
Θα ηθελα μια μικρη εξηγηση (καθοτι αρχαρια) στην αναφορα σας στο μελος strange που απ' οτι καταλαβα εχει να κανει με μενα
ευχαριστω
-
11-11-2009, 04:35 PM #10
Αγαπητή ...Rainbow
Σίγουρα η δράση καλύπτει πολλές από τις "ανάγκες" του ¶ρη. Και θεωρώ ότι η ενασχόληση με ...βίδες και εξαρτήματα είναι συμβατή με τη φύση της Έριδας, εφόσον και σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις μου σχετίζεται με την Παρθένο.
Όσο για το διάλογο μου με τη Strange, μπορεί να εκληφθεί τόσο σαν απρόσωπος, όσο και σαν να αναφέρεται σε σας. :bigsmile:Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.