- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 23
Thread: Διας στο mc
-
07-09-2008, 11:13 PM #1
Διας στο mc
σε λιγες μερες που ο διας γυριζει ορθοδρομος κανει συνοδο με το μεσουρανημα στον αιγοκερω, ξερω οτι φερνει φημη και επιτυχια στα επαγγελματικα, αλλα εμενα με ενδιαφερει το αισθηματικο επιπεδο, τι μπορει να φερει???
υπ οψιν οτι ο Διας τρανς κανει τριγωνο με κρονο στον 1ο οικο μου, στον ταυρο -εξαγωνο με σεληνη μου 12ο οικο ιχθεις και εξαγωνο με Αφροδιτη μου στον 7ο οικο σκορπιο η οποια κανει εξαγωνο με κρονο τρανς(και ηλιο τρανς) στον 6ο οικο παρθενο
-
12-09-2008, 06:35 PM #2
Re: Διας στο mc
κανενας???:embarrest
-
12-09-2008, 07:04 PM #3
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-09-2008, 03:26 AM #4
Με την φημη κ την επιτυχια στα επαγγελματικά οσο να ναι θα σου ανεβει η αυτοπεπηθηση, θα εχεις αλλον αέρα, αρα?
:bigsmile:
-
14-09-2008, 05:10 AM #5
Και τί να την κάνει τη φήμη και την επιτυχία στα επαγγελματικά;;;Κι εγώ Δία στον Αιγοκερω σε σύνοδο με το μεσουράνημα έχω καθώς επίσης και Σελήνη στην ίδια όψη στο ίδιο ζώδιο...Και τί να πεις; Τί να σου κάνει η συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;;; Είναι τόσο περαστική...Και μετά τιποτα... 'Ολα μάταια για άλλη μια φορά...
Αυτά. Με συγχωρείτε για την με,λαγχολία που προσδίδω στο όλο θέμα αλλά απλά περιμένω πότε θα δω όλα αυτά τα καλά που λένε για εμάς τους Ζυγούς που πρέπει να περιμένουμε από Σεπτέμβριο με τρεις πλανήτες στο ζώδιο μας. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι μέχρι στιγμής μόνο ο ¶ρης στο Ζυγό μου έχει βγει...Νεύρα πολλά νεύρα γκρρρρρ.....
Φιλικά
libraDΠάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
14-09-2008, 06:35 AM #6
-
14-09-2008, 11:59 AM #7
-
14-09-2008, 07:17 PM #8
[QUOTE=libraD;64686]Και τί να την κάνει τη φήμη και την επιτυχία στα επαγγελματικά;;;Κι εγώ Δία στον Αιγοκερω σε σύνοδο με το μεσουράνημα έχω καθώς επίσης και Σελήνη στην ίδια όψη στο ίδιο ζώδιο...Και τί να πεις; Τί να σου κάνει η συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;;; Είναι τόσο περαστική...Και μετά τιποτα... 'Ολα μάταια για άλλη μια φορά...
Μην απογοητευεσαι καλη μου...Και εγω δια στον 10 εχω στον ταυρο αλλα μου ειπε μια νεραιδα οτι ενεργοποιητε μετα τα 35 για ανοδο επαγγελματικη.Υπομονη και τα χρονια περνανε γρηγορα (δυστηχως).Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
14-09-2008, 07:28 PM #9
-
14-09-2008, 09:46 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.