- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 71
Thread: Σελήνη
-
31-08-2008, 03:33 PM #1
Σελήνη
Εφτασα 31 χρονων για να καταλαβω με πιο τροπο με ταλαιπωρει η μητερα μου.Μεχρι πριν απο λιγους μηνες δεν ειχα σαφη εικονα της καταστασης.
Ηταν παντα διπλα μου να με ακουσει και να με συμβουλεψει σωστα μεχρι στιγμης.Η σεληνη μου
ειναι στον καρκινο (τι ωραια!) ομως κανεις δεν μου ειπε τιποτα για την θεση της και της οψεις της.Σεληνη στον 12 σε αντιθεση με αρη ερμη στον αιγωκερο!!
Λοιπον εσεις που εχετε την (ρημαδο)σεληνη σας?:σφύριγμαΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
31-08-2008, 04:30 PM #2
Re: ΣΕΛΗΝΗ
Συνονόματη δεν ξέρω αλλά... όταν πρωτοείδα το θέμα για το πού έχουμε τον Ήλιο μας αμέσως σχηματίστηκε το μυαλό μου μία εικόνα σειράς ψηφοφοριών για το πού έχουμε τον ¶ρη, τον Ποσειδώνα, την Κορυφή, τον Χείρωνα. Και την χρησιμότητα όλων αυτών φυσικά - σύμφωνα με τις απόψεις που εκφράστηκαν στο θέμα Ήλιος. Δεν μου πέφτει φυσικά άμεσος λόγος, η γνώμη μου είναι αυτή -έχω κι εγώ μία όπως ο καθένας- όμως το πιθανότερο είναι οι πλανήτες και τα σημεία των χαρτών να είναι στατιστικά ομοιόμορφα κατανεμημένα στο σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού. Αν πάλι θέλετε να συνεχίσει το poll εγώ μέσα και πρώτος!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-09-2008, 12:04 AM #3
Το λογικό είναι να είναι αναλογικά κατανεμημένα τα σώματα και τα σημεία. Διαπιστώνουμε όμως ότι διαφορετική αναλογική κατανομή έχει ο Ήλιος στα ζώδια (Καρκίνος/Λέων τα περισσότερα), διαφορετική έχει ο Ήλιος στους οίκους (8ος/12ος οι περισσότεροι).
Ίσως να το προσπαθούσαμε, αν και στην περίπτωση των ζωδίων σκέφτηκα ότι ένα ζήτημα είναι τα εμπεριεχόμενα ζώδια. Στην περίπτωση των οίκων όμως δεν βλέπω κάτι. Μήπως να ξεκινούσαμε με τη θέση της Σελήνης στους οίκους; :unsure:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-09-2008, 12:14 AM #4
-
01-09-2008, 12:23 AM #5
σελήνη στον 8ο στον ζυγό
εξάγωνο αφροδήτη και κλήρος τύχης
χιαστή με κρόνο, χειρων και λίλιθ
και ένα τετράγωνο με τον δία μου
αυτά
-
01-09-2008, 12:39 AM #6
Εχει δικιο ο Γιαννης . . . Θα παρουμε απανωτα ολους τους πλανητες και :weird: ??? Τι θα μας προσφερει αυτο ?
-
05-09-2008, 02:02 PM #7
Σελήνη στον Τοξότη (11ο), με τρίγωνα ακριβείας Αρη σε Κριό (3ος) και Κρόνο σε Λέοντα (8ος),για να με σώζει από τα χειρότερα.
Δόξα τω Θεω, η καλή Σελήνη, μου χάρισε "πανοπλία", ειδικά σε θέματα επαγγελματικού ανταγωνισμού με άνδρες και wannabe προιστάμενους.
Με στεναχωρεί, με γεμίζει εντάσεις, αλλά στο τέλος μου υπενθυμίζει ότι "αγαθά κόποις κτώνται".
Αν αποκωδικοποιήσουμε όλοι τη Σελήνη μας, ίσως καταλάβουμε τα καθημερινά "πως" και "γιατί" , καθως επίσης και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά ή όχι τις διάφορες προκλήσεις της ζωής μας.
-
05-09-2008, 02:16 PM #8
Σελήνη στο Ζυγό, στον 11ο, σύνοδο ¶ρη, αντίθεση Κρόνο, εξάγωνο Αφροδίτη (όλα τα'χει ο μπαξές...). :bigsmile:
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
05-09-2008, 02:26 PM #9
Σεληνη στον 8ο στους διδυμους σε αντιθεση με ηλιο τοξοτης και τετραγωνο με ουρανο στον παρθενο και χειρωνα στους ιχθεις ,ταυ τετραγωνο δηλαδη..,:nuts:
-
05-09-2008, 02:45 PM #10
Εγώ την Σελήνη μου την έχω στον Ταύρο και αυτό μάλλον είναι καλό γιατί μου βγάζει μια σταθερότητα στις απόψεις, τις σχέσεις και τις συνεργασίες μου που δεν θα είχα λόγω ζωδίου...οπότε έχω κάθε λόγο να ευγνωμονώ τα άστρα μου που μου προσφέρανε μια τέτοια σελήνη...:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.