s
Μία παράξενη ερωτική συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Μία παράξενη ερωτική συναστρία

Στην ερωτική συναστρία με τον φίλο μου, ενώ εγώ είμαι καρκίνος και εκείνος κριός, ο ήλιος μου κάνει τρίγωνο με τον ήλιο του και αντίθεση με την σελήνη του που είναι στον υδροχόο. Επίσης ενώ η σελήνη μου είναι στον αιγόκερω, είναι σε σύνοδο με τη δική του που είναι στον υδροχόο.

Αν κρίνουμε την σχέση μας με βάση την θέση των πλανητών στα συγκεκριμένα ζώδια θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ταιριάζουμε. Αν τη δούμε όμως από την πλευρά της όψης που έχουν οι πλανήτες μας ταιριάζουμε αρκετά. Και όντως, συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα και έχουμε πολλά κοινά σημεία επικοινωνίας.

Βέβαια, ας μην αμελούμε το γεγονός ότι ο ήλιος μου είναι σε σύνοδο με τον άρη και τον κρόνο του στον καρκίνο και κάνει τρίγωνο με τον ερμή του στους ιχθύς. Εκτός από αυτά έχουμε και οι δύο τον ωροσκόπο μας στον υδροχόο.

Τελικά όμως νομίζω ότι μάλλον σε μια ερωτική συναστρία οι θέσεις ανάμεσα στους πλανήτες του ενός και του άλλου παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από ότι ο συνδυασμός των στοιχείων των ζωδίων, δηλαδή νερό με φωτιά, γη με αέρα κ.τ.λ. Εσείς τι λέτε;
    :respect:

Όνομα:
    Μαρία

Re: Μία παράξενη ερωτική συναστρία

Quote Originally Posted by kassy View Post

Τελικά όμως νομίζω ότι μάλλον σε μια ερωτική συναστρία οι θέσεις ανάμεσα στους πλανήτες του ενός και του άλλου παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από ότι ο συνδυασμός των στοιχείων των ζωδίων, δηλαδή νερό με φωτιά, γη με αέρα κ.τ.λ. Εσείς τι λέτε;
    :respect:
    Είχα διαβάσει κάπου ότι οι ευνοϊκές όψεις (τρίγωνα) μεταξύ μη συμβατών ζωδίων είναι λιγότερο βολικές/ανιαρές από ότι μεταξύ συμβατών ζωδίων και ότι οι δύσκολες όψεις μεταξύ συμβατών ζωδίων είναι πιο ευνοϊκές από ότι μεταξύ μη συμβατών ζωδίων.

Δηλαδή, τρίγωνα μεταξύ ζωδίων με φυσική σχέση τετραγώνου έχουν κάποιον παράγοντα που τα διαφοροποιεί από τα "καθαρά" τρίγωνα και τους δίνει έναν μικρό τόνο έντασης, απαραίτητο για να μη βαριόμαστε!
    :bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)