s
Ερωτικη γνωριμια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Όνομα:
    Γιάννα

Ερωτικη γνωριμια

Καλημερα.Ποτε μπορουμε να πουμε οτι θα γνωρισεις καποιον/α ερωτικα απο οψεις ή διελευσεις ?Σιγουρα συγκρινουμε ετησιο και γεννεθλιο και κοιταμε τον 5 ,αλλα τι αλλο βλεπουμε?Και πως καταλαβενουμε αν θα ειναι κατι σοβαρο ή οχι?
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Ντίνα

Re: Ερωτικη γνωριμια

Καλησπέρα,

Από τα λίγα που ξέρω σχετικά με αυτά, θα πρέπει να κοιτάξεις για το πότε ο Κρόνος ενεργοποιεί τον 5ο σου κι όταν πια ενεργοποιεί τον 7ο σου, οι πιθανότητες για γάμο είναι πολύ μεγάλες. Επίσης, θα πρέπει να δεις και τις διελέυσεις που γίνονται με τους Δεσμούς της Σελήνης που έχεις, για να δεις κατά πόσο είναι καρμικό αυτό που σου συμβαίνει. Και βέβαια να μην ξαχνάμε τις διελεύσεις του Ουρανού που δηλώνουν τον ξαφνικό, κεραυνοβόλο έρωτα, καθώς και του Ποσειδώνα που μας τη δείνει κατακούτελα και νομίζουμε ότι βρήκαμε το Θεό!!!
    Αυτά είχα να πω, ελπίζω να βοήθησα.Φιλιά πολλά.:bigsmile:

Όνομα:
    Γιάννα

Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν ρωτησα για εμενα αλλα γενικα.Το θεμα ομως ειναι οτι ο ουρανος τωρα που το ειδα θα πιασει την αφροδυτη μου στον 8 και 0 κριου και την εβαψα γιατι ειμαι παντρεμενη

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν ρωτησα για εμενα αλλα γενικα.Το θεμα ομως ειναι οτι ο ουρανος τωρα που το ειδα θα πιασει την αφροδυτη μου στον 8 και 0 κριου και την εβαψα γιατι ειμαι παντρεμενη
    Αν δεν'' θελεις '' αγαπητο μελος ,καμια συνοδος, αντιθεση, διελευση και οτι αλλο υπαρχει στο ωροσκοπιο σου δεν προκειται να την ''βαψεις'':weird:μπορει να υπαρχουν οι τασεις για ''κατι ''στο ωροσκοπιο μας αλλα οι επιλογες παντα μα παντα εξαρτανται απο τις δικες μας επιλογες:bigsmile:
    φιλικα Δεσποινα-Κουκι

¶ντε πάλι στα παράνομα.....
    κι άλλο "αλύτρωτο ζευγάρι" γεννιέται ;;;:bigsmile:
    Κρίμα που ... γέρασε η Τζένη Βάνου !!!

Έχω την άποψη, από ελάχιστες γνώσεις στην αστρολογία αλλά αρκετές εμπειρικές ότι στο σχητματισμό ενός (μεγάλου έρωτα πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε Ουρανός αλλά και Ποσειδώνας. Έρωτας χωρίς Ποσειδώνα δε γίνεται .....

Εξού και το μάταιον του έρωτος ........

Όνομα:
    Μαρία

Χωρίς Ποσειδώνα γίνεται και παραγίνεται.Χωρίς αφροδίτη και σελήνη δεν ξέρω αν γίνεται
    Απομυθοποιήστε λίγο τους βαρείς πλανήτες (εκτός ίσως του Κρόνου)και αφεθείτε στη χαρά των μικρών και καθημερινών...:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Γιάννα

Τι ερωτα να ζησω!Εχω ηλιο κρονο αντιθεση στον 6-12 και αρη ερμη συνοδο στον αιγωκερο στον 6 δεν εχω ζησει ποτε τιποτα "ουρανοκατεβατο"και ας εχω αφροδυτη στον κριο

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Τι ερωτα να ζησω!Εχω ηλιο κρονο αντιθεση στον 6-12 και αρη ερμη συνοδο στον αιγωκερο στον 6 δεν εχω ζησει ποτε τιποτα "ουρανοκατεβατο"και ας εχω αφροδυτη στον κριο
    Εξαρτάται τι θέλετε να ζήσετε ως έρωτα. Γιατί, ασχέτως του τι λέγεται όσον αφορά τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, κάποια στιγμή συνειδητοποιεί κανείς πως άλλο ο τρελλά ερωτευμένος κι άλλο ο βαθιά ερωτευμένος. Το δεύτερο δεν έχει καμία ανάγκη ούτε από Ποσειδώνες ούτε από Ουρανο - κατέβατα.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    ¶ντε πάλι στα παράνομα.....
    κι άλλο "αλύτρωτο ζευγάρι" γεννιέται ;;;:bigsmile:
    Κρίμα που ... γέρασε η Τζένη Βάνου !!!

Έχω την άποψη, από ελάχιστες γνώσεις στην αστρολογία αλλά αρκετές εμπειρικές ότι στο σχητματισμό ενός (μεγάλου έρωτα πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε Ουρανός αλλά και Ποσειδώνας. Έρωτας χωρίς Ποσειδώνα δε γίνεται .....

Εξού και το μάταιον του έρωτος ........
    Καθεται μια Υδροχοινα στα αυγα της????Αν ειναι και μικροπαντρεμενη κιολα?????:toung::toung:

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Εξαρτάται τι θέλετε να ζήσετε ως έρωτα. Γιατί, ασχέτως του τι λέγεται όσον αφορά τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, κάποια στιγμή συνειδητοποιεί κανείς πως άλλο ο τρελλά ερωτευμένος κι άλλο ο βαθιά ερωτευμένος. Το δεύτερο δεν έχει καμία ανάγκη ούτε από Ποσειδώνες ούτε από Ουρανο - κατέβατα.
    Δε συμφωνούμε αγαπητή μου gargoyle αλλά δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία :bigsmile:

Για μένα αν δεν υπάρχει Ποσειδώνας στο σχηματισμό πλανητών που φέρνουν έρωτα δεν υπάρχει έρωτας. Σχέση ή δεσμός ή γάμος μπορεί να φανεί από πολλές όψεις και πλανήτες αλλά έρωτας πρέπει να έχει και λίγο έως πολύ Ποσειδώνα.

Γιατί ο έρωτας είναι αυτό ακριβώς. Εξειδανίκευση, ονειροφαντασία, ψέμα αν θες κάποιες φορές αλλά όχι συνειδητό και από τα δυο μέρη. Επίσης ο Ουρανός είναι αυτός που φέρνει τις μεγάλες και απρόσμενες αλλαγές (και στην προσωπική ζωή) οπότε ίσως είναι χρήσιμος στο σχηματισμό αν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή δεν είναι όμως απαραίτητα χρήσιμος για τον έρωτα. Ο Ποσειδώνας είναι.

Διευκρινίζω: άλλο έρωτας, άλλο αγάπη βαθιά, άλλο δεσμός, γάμος

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)