s
5 Κένταυροι στον 5ο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

5 Κένταυροι στον 5ο οίκο

Κοιτάζοντας τη θέση των Κενταύρων στο χάρτη μου βρήκα πως οι: Thereus,Nessus,Hylonome,Okyrhoe και Asbolus βρίσκονται όλοι στον 5ο οίκο μου ανάδρομοι στις 0, 3, 7, 9 και 28 μοίρες του λέοντα αντίστοιχα.Στον 5ο δεν βρίσκεται κανένας πλανήτης εκτός από την Σελήνη που κάνει σύνοδο ακριβείας με την ακμή του, από τον 4ο.
    Τι θα μπορούσε να σημαίνει η παρουσία τους εκεί;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: 5 Κένταυροι στον 5ο οίκο

Αγαπητή skytree

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που συμβαίνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Η έντονη παρουσία Κενταύρων θα σας υπογραμμίζει λεπτομέρειες που έχουν αντανάκλαση στο συναισθηματικό σας κομμάτι και στην δημιουργική σας έκφραση. Οι συγκινήσεις επηρεάζουν πολύ δυνατά τον τομέα αυτό και ο καθένας Κένταυρος προσθέτει το λιθαράκι του σε μία περιγραφή των συναισθημάτων και του τρόπου ανάπτυξής τους.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)