s
οικος ζωδια & οψεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

οικος ζωδια & οψεις

Τελικά όσο πιο ελέυθερο αφήνεις το πνέυμα και ανοιχτή την αντίληψη, τόσο πιο πολύ εκπλησεσαι από την αποκοδικοποίηση των αστρολογικών συμβόλων, αλλα και των μυνημάτων τους! Είναι φοβερό αυτο το πράγμα!

Γεια σας και πάλι Κα Σίμου με νέες απορίες για αποσαφήνιση!

-Ας υποθέσουμε ότι ένας οίκος καταλαμβάνει μοίρες από δύο ζώδια, του υδροχόου και των ιχθύων – με την ακμή του φυσικά στον υδροχόο- και είτε εμπεριέχει είτε όχι έναν πλανήτη. Εμείς εκτός του ότι υπολογίζουμε τις όψεις που κάνει ο ουρανός (κυβερνήτης οίκου) αλλά και ο πλανήτης που εμπεριέχεται (αν εμπεριέχεται) στο συγκεκριμένο οίκο, λαμβάνουμε υπόψη μας και τον ποσειδώνα σαν συγκυβερνήτη? (είτε ο οίκος καταλαμβάνει τις μισές περίπου μοίρες του ποσειδώνα , είτε τις περισσότερες? Είτε τις λιγότερες? )

- Στην περίπτωση που ο ανωτέρω οίκος εμπεριέχει πχ το πλανήτη άρη ή πλουτωνα , αλλά βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων και όχι στο ζώδιο της ακμής του οίκου που είναι ο υδροχόος, τότε λαμβάνουμε υπόψη ποιον πλανήτη (πέρα του άρη ή του πλούτωνα)? Τον ουρανό λόγω ακμής οίκου? τον ποσειδώνα στις μοίρες του οποίου βρίσκεται είτε ο άρης είτε ο πλούτωνας? Και τους δύο συν το πλανήτη που εμπεριέχεται?

-Μεταξύ του αστρολογικού προγράμματος του myhoroscope και ενός συγκεκριμένου ξένου site (που όπως σας έχω ξαναπεί χρησιμοποιούσα απο πριν), υπάρχουν οι παρακάτω μαλλον βασικές διαφορές. Θα μπορούσατε να μου διευκρινίσεται αν οι παρακάτω όψεις ισχύουν ή οχι, ώστε να ξέρω αν θα πρέπει να τις υπολογίζω στην ερμηνεία του προσωπικού μου χάρτη ή όχι και να μην "χάνομαι" σε πιθανόν λάθος ερμηνείες?

γεννήθηκα 12-7-1976 05:45πμ αθήνα

- Ερμής σε όψεις τριγώνου με μεσουράνημα β. δεσμό.
    - Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο(4 και 19 λέοντα) & σε τετράγωνο με Ουρανό
    - ¶ρης (3 και 07 παρθένου) σε όψεις τετραγώνου με Δία (24 και 11 ταύρου) & με ανάδρομο Ποσειδώνα(11 και 38 τοξότη)
    - Δίας σε όψη αντίθεσης με Vertex
    - Κρόνος σε όψεις τριγώνου με ποσειδώνα και Mεσουράνημα, τετραγώνου με β.δεσμό & χιαστής με κλ. τύχης.
    - Χείρων & Μαύρη σελήνη σε όψη χιαστής με βέρτεξ
    - Μαύρη σελήνη σε όψη τριγώνου με Κλ. τύχης

Ευχαριστώ για την όποια διευκρίνηση εκ των προτέρων.
    Με εκτίμηση
    το μέλος Lam

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: οικος ζωδια & οψεις

Αγαπητέ φίλε

Ήδη έχω δώσει όσες απαντήσεις γενικής φύσης μπορούν να δοθούν στην παρούσα ενότητα. Για προσωπικές αναλύσεις και λεπτομέρειες, πρέπει να απευθυνθείτε στην ενότητα "εραστές της αστρολογίας¨γιατί εδώ δεν απαντάμε σε ατομικά ωροσκόπια, παρά σε απορίες για τα άρθρα ή γενικές συμβουλές.

Καλή σας συνέχεια στις μελέτες
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: οικος ζωδια & οψεις

Δεν το γνώριζα οτι υπάρχει πλαφόν ερωτήσεων. Δεν το αναφέρει στις οδηγίες (επισημασμένο). Οπότε κρίμα.

Πάντως, εκτός από τις όψεις (για τις οποίες μόνο κάποιος έμπειρος μπορούσε να μου απαντήσει), οι δύο πρώτες ερωτήσεις μου δεν αφορούσαν προσωπική ανάλυση.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν θα σας ξαναενοχλήσω.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)