s
ακμες σε συνθετο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

ακμες σε συνθετο

hi!

οι ακμές στο συνθετο τι δεχνουν?

ο 4ος ειναι στο ταυρο
    ο 5ος στους διδυμους??<ο 5ος δειχνει τα το τροπο που εκδηλωνουμε τα συναισθηματα μας?:unsure:>

κ ο 7ος στο λεων???

τελος το μεσουρανημα ειναι στο σκορπιο.....

Όνομα:
    Φλοξ!

Re: ακμες σε συνθετο

Στο συνθετο (αν δεν κανω λαθος) δεν παιζουν ρολο τα ζωδια αλλα ποιοι πλανητες ειναι σε καθε οικο....:bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Eγω θα διαφωνήσω. Αν ειναι σωστες οι ωρες γέννησης και των δύο ατομων τοτε, ακομα κι αν ειναι κενός ενας οικος, αναλογα με το ζωδιο της ακμής του δίνει στοιχεία για τη σχέση πχ. ο κυβερνήτης 1ος δείχνει την εικόνα που βγάζει το ζευγάρι προς τα έξω και οχι μονο, ο 2ος την σταση του ζευγαριού απέναντι στο χρήμα και ότι θεωρει πως εχει αξία, ο 3ος ποσο επικοινωνιακο ειναι και με ποιο τροπο επικοινωνει μεσα και εξω απο την σχεση κοκ

Όνομα:
    Φλοξ!

Black Moon, εγω στο δικο μου συνθετο με ενα ατομο που με ενδιαφερει, δεν εχω τους οικους σε ακμη δηλαδη θελω να πω πως οι οικοι ξεκινουν στη μεση καθε ζωδιου......
    Νομιζω πως οι οψεις και οι πλανητες παιζουν πιο σημαντικο ρολο.....
    Στον 1ο οικο εχω ουρανο και πλουτωνα π.χ.......

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by argy29 View Post
    Black Moon, εγω στο δικο μου συνθετο με ενα ατομο που με ενδιαφερει, δεν εχω τους οικους σε ακμη δηλαδη θελω να πω πως οι οικοι ξεκινουν στη μεση καθε ζωδιου......
    Ακμή είναι το σημείο που ξεκινάει ο οίκος, δηλαδή η διαχωριστική γραμμή, σε όποια μοίρα του ζωδίου κι αν βρίσκεται αυτή. Δεν είναι απαραίτητο κάθε οίκος να περιέχει πλανήτες, εκφράζεται μέσω του κυβερνήτη του (τι θέση έχει και τι όψεις σχηματίζει)

Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    cancerian

Aγαπημενη ...

δεν εχει σχεση αν οι οικοι δεν ξεκινουν απο την αρχη καθε ζωδιου , οι ακμες τους ( αρχες των οικων ) μπορει να ξεκινουν απο την αρχη μεση και τελος καθε ζωδιου και ακομα μπορει να περιλαμβανουν ενα ολοκληρο ζωδιο.
    Οι ακμες παιζουν σπουδαιο ρολο οπως ακριβως και οι πλανητες , οι οικοθεσια τους και οι οψεις μεταξυ των . Φανερωνουν το πως θα εκφραστει ο εκαστοτε τομεας υπο την επιρροη του εκαστοτε ζωδιου!!!!!

Γιατι δεν δοκιμαζεις για αρχη την συναστριακη "οδο" ειναι πιο ευκολη ...

Όνομα:
    Ράνια

Σιγουρα οι πλανήτες, οι όψεις τους και η θέση του ειναι πολυ πιο σημαντικές. Παρακάτω περιγράφονται 2 τεχνικές υπολογισμού του συνθετου. Ειμαι περισσότερο υπέρ της πρώτης. Δεν εχεις αδικο κι εσυ γιατί προφανώς μιλάς για την δεύτερη, η οποία και πιο διαδεδομένη...απλα παρορμητική απαντησα με αυτο που ειχε μείνει στο μυαλό μου σαν πιο σωστό. Το κείμενο ειναι απο το astro.com

"Ο συνθετος είναι ενας υποθετικός χαρτης, ο οποιος πηγαζει από μαθηματικές πράξεις (μεσοδιαστήματα των ιδιων πλανητων του κάθε χαρτη)και δεν παριστα πραγματικές θεσεις πλανητών στον ουρανό. Ακόμα η ακμή του 10ου οικου βγαινει μΆαυτόν τον τρόπο (μεσοδιαστημα των 2). εως τωρα ολοι οι αστρολογοι χρησιμοποιούν τον ιδιο τροπο για να φτιαξουν τον συνθετο 2 χαρτών..

Για να βρεθει ο Ωροσκόπος και οι υπολοιπες ακμές οικων 2 τεχνικές χρησιμοποιούνται. Η μια (στην οποια εμμένει και η Liz Greene και τα υπόλοιπα μελη του Astrodienst), Υπολογίζουν τον Ωροσκόπο και τις υπόλοιπες ακμές των οίκων με την ίδια τεχνική των μεσοδιαστημάτων. Στην πολύ σπάνια περίπτωση οπου ο Ωροσκόπος πέφτει στην δυτική μεριά του χάρτη, η οποία και είναι λάθος, ο Ωροσκόπος διορθώνεται κατά 180 μοίρες ή όσες χρειάζονται, ώστε να έρθει στην φυσιολογική μερια οπου και θα έπρεπε να ειναι.

Η άλλη (reference-place technique), χρησιμοποιεί έναν πίνακα οίκων για των Ωροσκόπο. Πρώτα, μια υποθετική ωρα γέννησης πηγάζει από το μεσοδιαστημα των 2 Μεσουρανημάτων, και έπειτα ο Ωροσκόπος και οι άλλες ακμές διαβάζονται από τον πίνακα. Επειδή οι πίνακες των οίκων διαφέρουν ως προς το γεωγραφικό πλάτος, χρησιμοποιείται το αναφερόμενο γεωγρ. πλάτος . Όμως το γεωγραφικό μηκος (Ανατολή/Δύση) του αναφερόμενου τόπου δεν λαμβάνεται υπόψη."

Όνομα:
    Φλοξ!

ενταξει λοιπον....καταλαβα.....

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Για να βρεθει ο Ωροσκόπος και οι υπολοιπες ακμές οικων 2 τεχνικές χρησιμοποιούνται. Η μια (στην οποια εμμένει και η Liz Greene και τα υπόλοιπα μελη του Astrodienst), Υπολογίζουν τον Ωροσκόπο και τις υπόλοιπες ακμές των οίκων με την ίδια τεχνική των μεσοδιαστημάτων. Στην πολύ σπάνια περίπτωση οπου ο Ωροσκόπος πέφτει στην δυτική μεριά του χάρτη, η οποία και είναι λάθος, ο Ωροσκόπος διορθώνεται κατά 180 μοίρες ή όσες χρειάζονται, ώστε να έρθει στην φυσιολογική μερια οπου και θα έπρεπε να ειναι.
    Το ότι γενικώς στην κατάστρωση του Σύνθετου υπάρχουν τόσα προβλήματα, είτε αφορούν ακμές είτε αφορούν όψεις μεταξύ πλανητών οι οποίες δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, προβληματίζει κανέναν;

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ρωτάω για καθαρά στατιστικούς λόγους.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Επειδή έχω εργαστεί πολύ πάνω στο Σύνθετο, υπάρχουν κανόνες που λειτουργούν και προδιαθέτουν για το μέλλον μίας σχέσης. Είναι αξιόπιστο αν γνωρίζει κάποιος να το ερμηνεύει σωστά.
    Ο τρόπος που θεωρώ καλύτερος στην οικοθεσία, αφορά το μεσοδιάστημα των δύο Μεσουρανημάτων κι εξ αυτού να προκύπτουν οι υπόλοιπες ακμές. Πάντα δίνει σαφείς απαντήσεις σε φάσεις της σχέσης. Υπάρχει ένα παράδειγμα στο φόρουμ με το ζευγάρι Ναπολέων/Ιωσηφίνα, όπου ο χωρισμός τους φάνηκε και με το Σύνθετο. Αν θέλετε, δείτε το.

Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο σε προχωρημένα σημεία της αστρολογίας να κατανοήσετε δίχως να έχετε μελετήσει βιβλία ή να έχετε πάρει μαθήματα. Κατανοώ την ανάγκη για περισσότερο βάθος, όμως όπως λέει και ο φίλος cancerian, καλύτερα να δείτε την απλή συναστρία, αν δεν έχετε διδαχθεί εξειδικευμένη ύλη. Η αστρολογία απαιτεί σπουδές ετών για μία σωστή προσέγγιση και διαρκή έρευνα και ενημέρωση. Με λίγες απαντήσεις ή μερικά άρθρα δεν διδάσκεται και θα κάνετε λάθη.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)