- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
25-07-2008, 01:58 PM #1
Απορία για όψεις συναστρίας.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί σημαίνει στην συναστρία μου με ένα άτομο να σχηματίζει ο Ήλιος του Τετράγωνο με τον δικό μου Ήλιο με ανοχή 1.94 ; Εκείνος έχει Ήλιο στους Ιχθείς κι εγώ στον Τοξότη, εκείνος έχει ορωσκόπο Σκορπιό κι εγώ Τοξότη. Επιπλέον ο Ήλιος του κάνει εξάγωνο με την Σελήνη μου με ανοχή 7.65, τετράγωνο με τον Ερμή μου με ανοχή 7.23, τρίγωνο με τον Κρόνο μου (ανοχή 4.75), τετράγωνο με τον Ουρανό μου (ανοχή 0.27), τρίγωνο με τον Πλούτωνά μου (ανοχή 6.36), τρίγωνο με τον Κλήρο τύχης μου (ανοχή 5.94), τρίγωνο με τον Β. Δεσμό μου (ανοχή 0.25) και τετράγωνο με τον ορωσκόπο μου (ανοχή 0.23). Δείχνουν οι παραπάνω όψεις ότι πρόκειται για καρμική σχέση; Από ότι διάβασα κι αν κατάλαβα καλά, το γεγονός ότι ο Ήλιος του κάνει εξάγωνο με την Σελήνη μου υποδηλώνει ισχυρό δεσμό που βασίζεται στις ομοιότητες που έχουμε ματαξύ μας. Αλλά με μπερδεύει πολύ το γεγονός ότι καθένας από τους πλανήτες του σχηματίζει πολλές διαφορετικές όψεις με τους δικούς μου και χάνω την ερμηνεία...μήπως μπορεί κάποιος χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα τα στοιχεία σχετικά με τον Ήλιο του που παραθέτω παραπάνω να μου εξηγήσει πώς εξηγώ και τους υπόλοιπους πλανήτες στην συναστρία μας;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
-
04-08-2008, 10:49 AM #2
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
Καλημέρα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τί ζώνη ώρας πρέπει να βάλω στην χειροκίνητη επιλογή για κάποιον που έχει γεννηθεί στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) γιατί δεν γνωρίζω και θέλω να δώ τον γενέθλιο χάρτη του αλλά και τον χάρτη της συναστρίας μας;Γνωρίζω ώρα γέννησης αλλά δεν ξέρω καθόλου τί ζώνη ώρας να βάλω και δεν θέλω να κάνω λάθος...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.:embarrest
-
04-08-2008, 12:11 PM #3
Στο πρόγραμμα υπολογισμού γενέθλιου χάρτη στην αρχική σελίδα του myhoroscope η ζώνη ώρας (και ο υπολογισμός της θερινής ώρας, αν συντρέχει τέτοια προϋπόθεση) γίνεται αυτόματα αν πληκτρολογήσεις το όνομα της πόλης (Frankfurt) και εμφανιστεί στις επιλογές του προγράμματος. Τότε τα πεδία ενημερώνονται αυτόματα (και αυτό της ζώνης ώρας ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι γεωγραφικές συντεταγμένες - πολύ σημαντικές). Για τη Γερμανία π.χ. είναι GMT+1, αν εφαρμόζεται και θερινή ώρα τότε είναι GMT+2, θα το δεις.:bigsmile:
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
04-08-2008, 12:33 PM #4
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και για αυτή την απάντηση, θα το βρώ.:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.