s
Αναλυση Προηγουμενης Ζωης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    cancerian

Αναλυση Προηγουμενης Ζωης

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ανάλυση προηγούμενης ζωής μέσω της αστρολογίας. Οι απορίες (δεν αφορούν την καρμική ανάλυση) που προκύπτουν είναι οι εξής :

H τεχνική της ανάλυσης προηγούμενης ζωής με βάση τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη γίνεται μετατρέποντας τον 12ο οίκο σε Ακμή του 1ου (ASC) , τον 11ο σε 2ο και ούτω καθεξής ;

Έχουν υπάρξει αναφορές επιβεβαίωσης αυτής της τεχνικής ανάλυσης ;

Περισσότερο ρόλο παίζει η οικοθεσια σε μια τέτοια ανάλυση παρά οι όψεις που σχηματίζουν οι πλάνητες ;

Η ακμή του Ναδίρ συνδέεται με την προηγούμενη ζωή (παρελθόν) ;

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων και περιμένω τις απαντήσεις σας.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Αναλυση Προηγουμενης Ζωης

Αγαπητέ cancerian

θα σας απαντήσω σύμφωνα με όσα έχω μελετήσει και διασταυρώσει πάνω στο θέμα αυτό, γιατί όπως θα καταλαβαίνετε κι εσείς, είναι αρκετά ασαφές και δεν μπορούμε να έχουμε απόλυτη σιγουριά, όπως στη εξωτερική αστρολογία, ή ακόμη και την ψυχολογική.

Το σύστημα που περιγράφετε μου θυμίζει μία αναφορά από την αστρολογία της Ανατολικής Ευρώπης. Αλλά επειδή έχουν εκεί μία διαφορετική προσέγγιση και αντίληψη στην φιλοσοφία της αστρολογίας, δεν είμαι πολύ θετική. Φυσικά δεν το απορρίπτω, σε πολλά σημεία όμως η ρώσσικη αστρολογία διαφέρει αισθητά από αυτήν που έχουμε στην Δυτική Ευρώπη και στην Αμερική. Έχουν ένα περίεργο παραψυχολογικό τρόπο να προσεγγίζουν θέματα και δεν είμαι σύμφωνη προσωπικά. Στην Δυτική αστρολογία δεν βλέπουν έτσι την μετενσάρκωση μέσω του χάρτη.

Η εκτίμησή μου είναι να μελετά καλύτερα κάποιος την πορεία της καρμικής διαδρομής με τις συμβουλές που αντλεί, μέσα από Δεσμούς, όψεις, οίκους, ανάδρομους πλανήτες. Στη συνέχεια να κάνεθ -αν γνωρίζει- το προγενέθλιο και το Δραγώνιο ωροσκόπιο. Εκεί οι πληροφορίες είναι σαφείς και μας κάνουν να αισθανθούμε πως "γνωρίζουμε" αυτό που μεταφέρουν: όχι ακριβώς την τελευταία μας ενσάρκωση, αλλά θέματα που έχουμε επεξεργαστεί και βιώσει σε προηγούμενες ενσαρκώσεις που σχετίζονται με την παρούσα. Υπάρχει και μεταφυσική ερμηνεία των μοιρών, όπως και η Ινδική προσέγγιση του χάρτη, που αφορά περισσότερο το εσωτερικό πεδίο της διάστασής μας και τις καταβολές του.

Σε ό,τι αφορά το Ναδίρ, ίσως το έχουν υποστηρίξει λόγω της σύνδεσης με τις καταβολές μας σε φυσικό επίπεδο. Στην ψυχολογική και βαθύτερη προσέγγιση του χάρτη όμως, η ακμή αυτή συνδέεται με την ρίζα μας στο γήινο πεδίο, ενώ το Μεσουράνημα με την οπή κατά την πνευματική κάθοδο, μέσα από την οποία θα επιστρέψουμε.

Στους Κενταύρους, υπάρχει μία θαυμάσια μελέτη που έκανε μία σημαντική ερευνήτρια και θεραπεύτρια στη Γαλλία, η οποία χρησιμοποιεί ως γνώση καθόδου και επιστροφής το μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, κάτω από συγκεκριμένες πληροφορίες και δείχνει τον πόνο της καθόδου και την απελευθέρωση στην επιστροφή μας στα ανώτερα πεδία.

Αυτές οι προσεγγίσεις με βρίσκουν πιο σύμφωνη.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    cancerian

Re: Αναλυση Προηγουμενης Ζωης

Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας κυρια Σιμου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)