s
tairiazoume?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Thread: tairiazoume?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7

    tairiazoume?

    tairiazei mia parthenos 11/9/1968 14.45 athina me enan ixthi 09/03/1977 topos gennisis kriti?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: tairiazoume?

    Αγαπητή snowqueen

    Δεν μου αναφέρετε την ώρα γέννησης του αγαπημένου σας, επομένως δεν μπορώ να έχω τον ωροσκόπο του. Από μία σύντομη μελέτη της συναστρίας σας, τα κύρια θέματα που φαίνονται είναι τα εξής :
    Έχετε μία καρμική σύνδεση από παλιά και μάλιστα ενδεχόμενα υπάρχει ένα είδος "χρέους" μεταξύ σας, καθώς φαίνεται πως ήσασταν πιθανότατα αρκετά σκληρή ή κυριαρχική προς εκείνον. Σήμερα, αυτό εμφανίζεται με ένα τρόπο, όπου ο αγαπημένος σας μπορεί να νοιώθει πως δεν λαμβάνει αρκετή τρυφερότητα από μέρους σας, ή ότι προσπαθεί να σας προσφέρει τα αισθήματά του, αλλά σκοντάφτει πάνω σε εμπόδια που ορθώνετε εσείς.
    Ένα από αυτά είναι ο εντελώς αντιθετικός, αλλά και συμπληρωματικός τρόπος έκφρασης των δύο σας. Εκείνος πιο ρομαντικός ίσως, πιο ουτοπιστής, εσείς πιο αναλυτική και πιο συγκεκριμένη, μπορείτε να δώσετε και να πάρετε ο ένας από τον άλλο, ώστε εσείς να χαλαρώσετε λίγο κι εκείνος να γίνει πιο προσγειωμένος και συγκεκριμένος. Αρκεί να κατανοήσετε τις διαφορές σας και να επωφεληθείτε από αυτές. Επιδιώξτε ειλικρινά τον διάλογο και την επικοινωνία. Υπάρχει ερωτική έλξη, αλλά μπορεί να γίνει λίγο πιεστικός ως προς εσάς, με ένα αίσθημα κτητικότητας ή ζήλιας, ως προς τον τρόπο που εκφράζεστε σαν γυναίκα ή αγαπάτε και συζητάτε. Οι συγκινήσεις του είναι πιο βαθιές κι ίσως πιο βασανιστικές, ενώ οι δικές σας πιο σταθερές και σίγουρες. Η δράση σας είναι πιο εκδηλωτική, η δική του πιο νευρική. Έχετε σε πολλά βασικά στοιχεία αντιθέσεις που δημιουργούν την έλξη και μία εποικοδομητική σχέση, αν έχετε υπομονή να μάθετε από αυτές και να συμπληρώσετε ο ένας τα κενά του άλλου. Η συναστρία σας έχει ενδιαφέρον.

    Αν θέλετε να μάθετε πιο αναλυτικά, ίσως θα ήταν καλό να επισκεφθείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας ή να διαλέξετε μία από τις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads