s
Trans και γενεθλιοι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Trans και γενεθλιοι

Καλημερα.
    Εχω μπρδευτει σε γενικα ζητηματα και θα ηθελα την βοηθεια σας.
    Λοιπον ειμαι στο σταδιο που θελω με δειλα βηματα να εξηγω τις διελευσεις των πλανητων και πως με επιρεαζουν συμφωνα με τους γενεθλίους.
    Πχ για σημερα υπαρχει ενα τριγωνο μεταξυ trans Αρη που βρικσεται στις 23 μοιρες του Λεωντα και στον 11ο οικο μου με τον γενεθλιο Ηλιο μου που βρισκεται στις 23 μοιρες του Τοξοτη στον 4ο οικο μου. Ο Ηλιος ειναι κυβερνητης του 12ο οικου μου δηλ ο 12ο οικος εχει ακμη στις 27 μοιρες του Λεοντα.
    Εαν θελω να εξηγησω αυτη την οψη λεω οτι ο Αρης με τον Ηλιο (τριγωνο) αρα ευνοικη οψη επιρεαζουν ζητηματα του 12ου και του 11ου οικου και το αποτελεσμα θα ειναι να επιρεαστει ο 4ο οικος??
    Δηλ την καταληξη να το πω εστι της επιδρασης θα την εχει ο οικος που βρισκεται ο γεννεθλιος (4ος οικος) σε σχεση με τα ζητηματα της φυσης του trans πλανητη(Αρης) που αφορουν τον οικο που βρικσεται ο trans πλανητης (11ος οικος)και σε συνδιασμο με τον οικο (12ος οικος)που κυβερνα ο γενεθλιος πλανητης ??
    Ελπιζω να μην σας μπερδεψα πιο πολυ.
    σας ευχαριστω.
    Νικη

Re: Trans και γενεθλιοι

τι εννοεις trans αρης?

Re: Trans και γενεθλιοι

Quote Originally Posted by paroulis View Post
    τι εννοεις trans αρης?
    Trans από το transit, που σημαίνει διελαύνων. Ο διελαύνων ¶ρης...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)