- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Ενδείξεις για ακαδημαϊκή καριέρα
-
19-06-2008, 03:42 AM #1
Ενδείξεις για ακαδημαϊκή καριέρα
Καλημέρα σας.
Θα ήθελα να με διαφωτίσετε λίγο για το ποιες είναι οι ενδείξεις στο γενέθλιο χάρτη για ακαδημαϊκή καριέρα. Ο κυβερνήτης του 9ου (Ουρανός/ ακμή του 9ου στον Υδροχόο) όταν είναι στον 6ο έχει κάποια σχέση; Ο Ουρανός κάνει όψεις συνόδου με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη και αντίθεση με σελήνη και ωροσκόπο (δίδυμοι). Η ακμή του 10ου είναι στους ιχθείς και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη στον 7ο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας...
-
19-06-2008, 07:05 AM #2
Re: Ενδείξεις για ακαδημαϊκή καριέρα
Έχει γίνει μια αντίστοιχη κουβέντα για το ίδιο ακριβώς θέμα σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%...DD%F2-%3B.html
Ρίξε μια ματιά :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-08-2008, 04:08 PM #3
Μητσάκο,
στο θέμα που μου έκανες την παραπομπή (και σε ευχαριστώ πολύ) γίνεται συζήτηση για το αν υπάρχουν δυνατότητες σε έναν χάρτη για ανώτατες σπουδές...
εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο...τα στοχεία που εχω δώσει παραπάνω δείχνουν κάτι τέτοιο;
Η ημερομηνία μου είναι 30-11-82, 18:15, Πάτρα
σε ευχαριστώ πολύ!!!!
-
21-08-2008, 04:29 PM #4
Αγαπητη oliakon
H ακαδημαικη καριερα και και η ανωτατες σπουδες συμμβολιζονται απο τον 9ο .
Mε μια συντομη ματια εχεις πλειαδα πλανητων στον 6ο με την πλειοψηφια αυτων στον τοξοτη. Θα μπορουσα να πω το ανωτερο ναι , θα σε απασχολησει στην καριερα σου και στην εργασια σου και εχεις ευκαιριες να προχωρησεις ακαδημαικα αρκει βεβαια να αποβαλλεις μερικες αρνητικες σκεψεις σχετικα με το αν εισαι ικανη ή οχι . Ο χωρος της υγειας σου ταιριαζει. Τελος να προσεξεις ελαχιστα στην παρορμητικοττηα σου η οποια εχει ως αποτελεσμα να σε κανει να απομονωνεσαι.
Με εκτιμηση
Cancerian
-
21-08-2008, 09:01 PM #5
Αγαπητέ cancerian,
σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως ο χώρος στον οποίο κάνω σπουδές τώρα σε μεταπτυχιακό επίπεδο είναι στο μάνατζμεντ στο χώρο της υγείας (!) και θέλω πολύ να προχωρήσω για διδακτορικό. Είναι αλήθεια ότι έχω συνεχώς αμφιβολίες για το αν είμαι ικανή ή όχι και σε συνδυασμό με την παρορμητικότητα που πολύ σωστά επισήμανες με κάνει πολλές φορές να απομονώνομαι και να αποφεύγω τις ευκαιρίες (!).
σ' ευχαριστώ πολύ που τόσο σωστά τόνισες κάποια σημεία τα οποία μέχρι πριν δεν είχα συνειδητοποίησει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.