s
Κινέζικα Ζώδια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Κινέζικα Ζώδια

Το κάθε ζώδιο στην κινέζικη αστρολογία τι χαρακτηριστικά έχει;
    Επίσης, όταν λέμε κινέζικο ωροσκόπιο τι εννούμε; Είναι το ίδιο με το συνηθισμένο ωροσκόπιο; και πως το βρίσκουμε; πρεπει να έχει ενδιαφέρον!

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Κινέζικα Ζώδια

Αγαπητή φίλη

Έχουμε ειδικό φόρουμ με θέμα την κινέζικη αστρολογία και τα ζώδιά της. Δεν έχουν άμεση αντιστοιχία με τα ζώδια της Δυτικής αστρολογίας, καθώς η φιλοσοφία διαφέρει πολύ. Μπορεί να δοθεί μία αντιστοιχία συμβολική, αλλά και πάλι δεν ταιριάζει απόλυτα. Καλό είναι να μελετηθούν ξεχωριστά.
    Μπορείτε να δείτε και το δικό σας ζώδιο αναλυτικά, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά γύρω από την συγκεκριμένη σχολή αστρολογίας.

Αν δεν μπορείτε να το βρείτε στην Αναζήτηση ή στα φόρουμς, ρωτήστε με να σας βοηθήσω.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Κινέζικα Ζώδια

Κα Σίμου, ο ωροσκόπος μου στο κινέζικο είναι σίγουρα χοίρος; Επειδή έχετε πει ότι όταν η ώρα γέννησης είναι θερινή τότε αφαιρούμε μία ώρα. Δηλαδή λογικά θα έχω ωροσκόπο σκύλο. Δεν ξέρω αν έχω λάθος αλλά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω. 18/06/87, ώρα 19:45, Δράμα.

Σας ευχαριστώ,
    Πήγασος

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)