- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
-
21-04-2008, 07:00 PM #1
Απορία για την Σελήνη στον Λέοντα
Χρόνια Πολλά σε όλους,
Αληθεύει οτι ένα άτομο με Σελήνη τον Λέοντα κάνει το πολύ 1 παιδί, όχι λόγω μειωμένης γονιμότητας αλλά, λόγω συνθηκών ζωής; Προσωπικά έχω 1 μόνο παιδί και η αλήθεια είναι ότι εδώ και 9 χρόνια παρότι ήθελα και άλλα παιδάκια εξαιτίας διαφόρων εμποδίων κατά καιρούς, το ανέβαλα για αργότερα.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!
-
21-04-2008, 09:35 PM #2
Re: Σελήνη στο ΛΕΩΝ
you kouf me τώρα....
Πές μας και που το διάβασες να γελάσουμε...μεγαλοβδομαδιά ικα...Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
21-04-2008, 09:49 PM #3
Απλά ο Λέοντας συγκαταλέγεται στα άγονα ζώδια που περισσότερο σημαίνει "μη δοτικά".
-
21-04-2008, 10:25 PM #4
-
21-04-2008, 10:33 PM #5
-
21-04-2008, 10:54 PM #6
Διαβασε αυτό!
-
22-04-2008, 11:13 AM #7
Κι εγώ έχω σελήνη στον Λέοντα. Αυτό τι σημαίνει δηλαδή ; πως είμαι καταδικασμένη να κάνω ένα παιδί; Λίγο παράλογο μου φαίνεται. Αποκλείεται να μην υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες.:suspiciou
-
22-04-2008, 11:33 AM #8
Ειναι αυτο που εχουμε πει εκατονταδες φορες οτι δεν βγαζουμε συμπερασματα αρπαγμενοι απο ενα στοιχειο του γενεθλιου, οταν χρειαζεται χρονος, γνωση και ανοιχτο μυαλο για να ερμηνευσεις εναν χαρτη.
Επισης, τετοιου ειδους αφορισμοι σαν αυτον που ακουσε [ή διαβασε] η Aries & Libra, μαλλον δυσπιστια προκαλουν απεναντι στην Αστρολογια παρα ενδιαφερον! :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
22-04-2008, 03:39 PM #9
Καλησπέρα σε όλους....
προσωπικά, σκεπτόμουν ότι ο πέμπτος οίκος, ο κατεξοχήν οίκος των παιδιών και της δημιουργίας ανίκει στον Λέοντα...θέλω να καταλίξω ότι δεν μου φαίνεται λογικό όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα αυτός που την κατέχει να στερείται δημιουργίας σε αυτόν τον τομέα...:blink:
...δεν νομίζω επομένως ότι θα έπρεπε να αποτελει ανησυχητικό στοιχείο...
...σόρρυ πάλι λάθος διάβασα το πόστ...
-
22-04-2008, 04:03 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.