- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
Thread: Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
-
20-04-2008, 04:25 AM #1
Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
Υποτίθεται πως ο κάθε οίκος σε εναν αστρολογικό χαρτη αφορά και έναν τομέα της ζωής μας... Τι σημαίνει όμως όταν κάποιος οίκος είναι άδειος? Δηλάδή δεν υπάρχει κανένας πλανήτης...Σε εμένα δεν είναι ένας, αλλά 5!!!! (ο 2ος, ο 4ος, ο 8ος, ο 9ος και ο 10ος!!!!) π.χ. απ'οσο ξέρω ο δευτερος οίκος σχετίζεται με τα υλικά αποκτήματ και τα χρήματα.. Το οτι είναι άδειος σημαίνει κάτι?
Κανένας δεν μπορεί να μας σώσει από τους εαυτούς μας...
-
20-04-2008, 08:28 AM #2
Re: 5 οίκοι άδιοι!!
Καλημέρα lenianti.
Εγώ έχω 7 άδειους οίκους.Βέβαια αν ψάξεις πιο προσεκτικά, θα βρείς αλλα ουρανια σωματα και σημεία εκει, που θα "λένε"κι αυτά κατι.Όμως αν έχεις σωστη ώρα γέννησης,κοιτάς τους κυβερνήτες τους και τι όψεις κάνουν.Διάβασε όλη τη συζήτηση που έχει γίνει για τον2o οίκο εδώ!Θα σου λυθεί η απορία σιγουρα.
-
20-04-2008, 02:57 PM #3
Επίσης, μπορείς να δεις εδώ ¶δειοι οίκοι
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
20-04-2008, 03:02 PM #4
Οπως παντα θα συμφωνησω με την πολυαγαπημενη μου blackmoon
αλλα θα κανω μια παρατηρηση. Ποτε ενας οικος δεν ειναι κενος .. επηρεαζεται απο τον πλανητη που τον κυριαρχει , το ζωδιο στην ακμη του και τις οψεις που δεχεται απο τους πλανητες ( ιδιαιτερα o πρωτος , ο 4ος , ο 7ος και ο 10ος ) γωνιακοι οικοι δηλαδη..
Παντα θα υπαρχει μια επηροη και μια ταση στους οικους αναλογα με τα παραπανω
-
20-04-2008, 03:58 PM #5
Σας ευχαριστώ όλους.. Να υποθέσω δηλαδή οτι αφού η αρχή του 2ου οίκου είναι στον Αιγόκαιρω, θα πρέπει να ψάξω οτι αφορά τον Κρόνο σε σχέση με το οτι αντιπροσωπεύει ο 2ος οίκος? Αν είναι έτσι τότε οκ κατανοητό, αλλά περίπλοκο!!! Για τον Κρόνο μπορεί κανείς να βρεί πολλά, αλλά συγκεκριμένα για τον Κρόνο σε σχέση με το τι αντιπροσωπεύει ο δεύτερος οίκος είναι πολύ δύσκολο να βρείς στοιχεία!! Κι αυτή η δουλέια πρέπει να γίνει για 5 οίκους!! Τελικά η αποκωδικοποίηση του χάρτη μας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.. αλλά έχει ενδιαφέρον!!
Κανένας δεν μπορεί να μας σώσει από τους εαυτούς μας...
-
20-04-2008, 04:52 PM #6
Θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα...
Λέγεται πως ο 4ος οίκος συνδέεται με την μητέρα και ο 10ος με τον πατέρα. Στη περίπτωση που και οι δυο οίκοι είναι άδιοι ακολοθείτε πάλι η ίδια μέθοδος για την ερμηνεία? Δηλαδή αν η αρχή του 4ου οίκου είναι στους Ιχθείς, βρίσκουμε τον κυβερνήτη του ζωδίου αυτού και παίρνουμε πληροφορίες για την μητέρα απο τον ποσειδώνα? και αντίστοιχα για τον πατέρα θα βρω πληροφορίες απο τον κυβερνήτη της Παρθένου, δηλαδη τον Ερμή? Με άλλα λόγια οτι αντιπροσωπεύει ο κυβερνητης των ζωδίων στους οίκους των γονέων αυτό είναι και ο γονέας, ή αυτό σηματοδοτεί γγονότα σε σχέση με τους γονεις μας?
Σας κουράζω? Είναι πολύ περίπλοκα όλα!!Κανένας δεν μπορεί να μας σώσει από τους εαυτούς μας...
-
20-04-2008, 06:03 PM #7
Eιναι πραγματι αρκετα περιπλοκα τα πραγματα και για αυτο το λογο χρειαζεται προσοχη στην ερμηνεια .. Ο 4ος αντιπροσωπευει τον πατερα και ο 10ος την μητερα .. Η κυβερνηση των οικων απο καποιο πλανητη και οι οψεις που δεχεται δειχνουν μια θετικη η αρνητικη ταση ως προσ την εξελιξη των αντικειμενων του εκαστοτε οικου
-
20-04-2008, 06:54 PM #8
-
20-04-2008, 07:18 PM #9
Γεια σας....βρισκομαι και εγω στην ιδια κατασταση.. εχω 6 αδειους οικους!!!!! ο 2,3,4,5,6,7, ο 2ος ξεκιναει απο τον Αιγοκερω ......αρα εψαξα στον Κρονο.Οι οψεις που κανει ειναι εξαγωνο με τον 'Αρη και τριγωνο με τον Χείρωνα....μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο; ειμαι αρχάρια βλέπετε:bigsmile: Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
20-04-2008, 07:50 PM #10
Χμμμ ποτε δεν ημουν λατρης της μασωμενης γνωσης .. . .. Απλα με ολη μου την κατανοηση θε παροτρεινα να δεις τι αντιπροσωπευει ο 2ος οικος , ενας Αιγοκερος στην ακμη του και το αποτελεσμα της σχεσης του μαζι με τον αρη ..
Αν θελουμε να μαθουμε αστρολογια θα ειναι καιρος να βγαζουμε απο μονοι μας καποιους συσχετισμους και θα δεις ποσο ωραια ειναι η αποκομιση αυτης της γνωσης..
ΑΡΑ
1. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ
2. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ
3 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ( με βαση οικο , ζωδιο )..
και ας κανεις λαθος .. εδω ειμαστε για να διωρθοθουμε .. :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.