s
O Oυρανός σε συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

O Oυρανός σε συναστρία.

καλησπέρα..οι όψεις του ουρανου σε μια συναστρία δείχνουν ρομαντισμο,ελξη?
    μπορείτε να μου εξηγείσετε τις εξης σας παρακαλώ??

ουρανος στο τοξότη 10 οίκο σύνοδο με ποσειδώνα στο τοξότη στον 11 οίκο ανοχή 4.13

ουρανος στο σκορπιο στο 10 οικο τετραγωνο με τον ωροσκοπο στον αιγοκερω ανοχη 3.53

Όνομα:
    Βασίλης

Re: O Oυρανός σε συναστρία.

Quote Originally Posted by tigre View Post
    καλησπέρα..οι όψεις του ουρανου σε μια συναστρία δείχνουν ρομαντισμο,ελξη?
    μπορείτε να μου εξηγείσετε τις εξης σας παρακαλώ??

ουρανος στο τοξότη 10 οίκο σύνοδο με ποσειδώνα στο τοξότη στον 11 οίκο ανοχή 4.13

ουρανος στο σκορπιο στο 10 οικο τετραγωνο με τον ωροσκοπο στον αιγοκερω ανοχη 3.53
    Ο Ουρανός δείχνει μία αναστάτωση και μία διάθεση να σε αλλάξουν σε μία συναστρία. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Λόγω του ότι είναι αργός πλανήτης στην πράξη τον βιώνουμε σα συναστρία στο χάρτη μας σε συγκεκριμένους οίκους. Το συνηθέστερο είναι οι άνθρωποι που κάνουμε σχέσεις κατά κανόνα να έχουν τον Ουρανό είτε στον ίδιο οίκο είτε σε έναν από τους δύο προηγούμενους είτε σε έναν από τους δύο επόμενους. Με βάση αυτά η δική μου εμπειρία είναι κυρίως από Ουρανό στο δικό μου έκτο οίκο και Ουρανό στο δικό μου έβδομο. Στην πράξη αυτό έφερε μία τάση οι σχέσεις μου να προσπαθούν να αλλάξουν τις συνήθειες της ζωής μου ή να αναζητούν από τη σχέση το στοιχείο της πρωτοτυπίας. Όταν δεν έβρισκαν αυτό το στοιχείο, ατονούσαν.

Υποθέτω ότι στο 10ο οίκο θα έχει κάποιες αντίστοιχες τάσεις να αναστατώνει φερ' ειπείν τη δημόσια εικόνα ή να μην επιθυμεί τη συμβατική εικόνα ενός γάμου ή κάτι ανάλογο...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Καλησπερα στην συναστρια ενος φιλικου ζευγαριου υπαρχει η εξης οψη που με προβληματιζει το Α ατομο εχει συνοδο σεληνης ουρανου στον τοξοτη στον 7 οικο το Β ατομο εχει ουρανο στον τοξοτη σε συνοδο με τον ουρανο και την σεληνη του Α ατομου αυτο σαν οψη περα απο τα βασικα δεν μας δειχνει οτι το ατομο Β μπορει να αποχωρησει απο την σχεση ξαφνικα?

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

καμια απαντηση...???

Όνομα:
    JACK

Όχι δεν δείχνει ξαφνική αποχώρηση του ατόμου όπως λες αυτή η όψη.Ισα ίσα που υπάρχει μία έλξη στα άτομα αυτά ιδίως συναισθηματικά και έχουν κοινά σημεία. Με τον ουρανό βέβαια πρέπει να περιμένει κανείς απρόβλεπτα πράγματα αλλά πρέπει να εξετασθούν και άλλα σημεία του ωροσκοπίου για να δούμε αν θα έχει διάρκεια ή όχι αυτή η σχέση.
    Φιλικά :bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Καλησπερα στην συναστρια ενος φιλικου ζευγαριου υπαρχει η εξης οψη που με προβληματιζει το Α ατομο εχει συνοδο σεληνης ουρανου στον τοξοτη στον 7 οικο το Β ατομο εχει ουρανο στον τοξοτη σε συνοδο με τον ουρανο και την σεληνη του Α ατομου αυτο σαν οψη περα απο τα βασικα δεν μας δειχνει οτι το ατομο Β μπορει να αποχωρησει απο την σχεση ξαφνικα?
    Αγαπητή Ρούλα με έναν Ουρανό σε αυτή την θέση και οι δύο μπορούν να φύγουν ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα. Οτίδηποτε φανεί στα μάτια τους κοινό και τετριμμένο είναι λόγος επανάστασης και ρήξης.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

ζωντας αυτην την σχεση απο κοντα μπορω να πω οτι αυτα τα δυο ατομα κανουν πραγματα μεταξυ τους πιο προτοτυπα θα ελεγα για αυτους που δεν κανανε σε προηγουμενες σχεσεις ομως καθε φορα που υπαρχει κ ενας τσακωμος η λεξη χωρισμος υπαρχει παντα. ευτηχως ερχεται να σωσει ο κρονος αυτη την σχεση μιας κ με τις οψεις που εχει της δινει διαρκεια. ομως πιστευω οτι πιο ευερεθηστο ατομο σε αυτην την σχεση ειναι το ατομο Α σαν να του ξεσηκωνει και να του μπερδευει τα μεσα του το ατομο Β.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Αγαπητή Ρούλα με έναν Ουρανό σε αυτή την θέση και οι δύο μπορούν να φύγουν ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα. Οτίδηποτε φανεί στα μάτια τους κοινό και τετριμμένο είναι λόγος επανάστασης και ρήξης.
    Και νομίζω βρήκα το λόγο για τον οποίο έχω βιώσει αρκετά συχνά ξαφνικούς χωρισμούς (συχνά χωρίς εξηγήσεις..) και ας μην έχω Ουρανό στον 7ο...είναι απλά σε σύνοδο με τον Ήλιο μου οπότε υποθέτω σε κάθε συναστριακή όψη που εμπεριέχει τον Ήλιο μου, παίζει και αυτός το ρόλο του..

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    ζωντας αυτην την σχεση απο κοντα μπορω να πω οτι αυτα τα δυο ατομα κανουν πραγματα μεταξυ τους πιο προτοτυπα θα ελεγα για αυτους που δεν κανανε σε προηγουμενες σχεσεις ομως καθε φορα που υπαρχει κ ενας τσακωμος η λεξη χωρισμος υπαρχει παντα. ευτηχως ερχεται να σωσει ο κρονος αυτη την σχεση μιας κ με τις οψεις που εχει της δινει διαρκεια. ομως πιστευω οτι πιο ευερεθηστο ατομο σε αυτην την σχεση ειναι το ατομο Α σαν να του ξεσηκωνει και να του μπερδευει τα μεσα του το ατομο Β.
    Θα μιλήσω υποκειμενικά και από προσωπικό βίωμα αυτής της όψης.,...ναι έιναι ευερέθιστο το Α γιατί ίσως εισπάττει το γεγονός ότι ο Β είναι έτοιμος να την κάνει ανα πάσα στιγμή,...!! και όσο να ναι αυτό σε ανακατεύει λιγάκι...

καλησπερα ! οταν ο ουρανος του πεφτει στον 7ο οικο μου και ο δικος μου στον 2ο οικο του και υπαρχουν οι οψεις

ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
    αφροδιτη τετραγωνο ουρανος και απο τους 2
    ουρανος αντιθεση βερτεξ
    ουρανος τετραγωνο ερμης
    ουρανος συνοδος κληρος τυχης
    ουρανος χιαστι χειρων
    ουρανος τριγωνο και εξαγωνο μεσουρανημα
    ?
    ευχαριστω

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)