- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 56
Thread: Πως φαίνεται η ορφάνεια
-
08-04-2008, 08:17 PM #1
Πως φαίνεται η ορφάνεια
Θα ήθελα πολύ να ξέρω, αν η ορφάνεια είναι προβλέψιμη σε ένα ωροσκόπιο. Μερικοί λένε πως ναι. Το μοναδικό άτομο που ξέρω που ορφάνεψε, είχε γενέθλιο Πλούτωνα στον 8, αλλα βεβαια δεν έχουν όλα τα ορφανά στο χάρτη τους αυτή τη θέση!
-
08-04-2008, 08:19 PM #2
Re: Πως φαίνεται η ορφάνεια
γιατι για ολα να ευθυνεται ο πλουτωνας δηλαδη???? λογικα κατι με 4ο οικο, σεληνη, ηλιο, ζωδιο του καρκινου, μεσουρανημα πρεπει να παιζει
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
08-04-2008, 08:22 PM #3
Ότι με κάτι από όλα αυτά παίζει, ok, αλλα τι ακριβώς. Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις.
-
08-04-2008, 11:08 PM #4
Αγαπητή Markisia
Η αστρολογία δεν είναι μαντική τέχνη και θα ήταν λάθος θα την εκλάβουμε με ένα τέτοιο τρόπο. Θα μπορούσαμε να δούμε τάσεις ορφάνειας, που δεν πληροφορούν υποχρεωτικά για τον φυσικό θάνατο ενός γονέα, αλλά για την απόσταση μεταξύ γονέος και παιδιού που μπορεί να θυμίζει ορφάνεια.
Θα είναι στοιχείο του Κρόνου ή του Πλούτωνα (περισσότερο όμως συχνά του Κρόνου) προς τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον κυβερνήτη του 4ου ή του 10ου, ή η παρουσία τους στον 4ο ή 10ο. Αυτό σε γενικές γραμμές, αλλά μπορεί μία τραυματική κατάσταση να περιγράφεται και από την παρουσία του Χείρωνα με τα φώτα ή στους οίκους των γονέων.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
09-04-2008, 02:11 AM #5
Εγώ που είμαι ορφανή από πατέρα έχω ακμή στον τέταρτο οίκο στους διδύμους και ο κυβερνήτης (ερμής) είναι στον 8 οίκο στον σκορπιό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που είναι επίσης στον όγδοο οίκο.Επίσης στον τέταρτο οίκο έχω τον χείρωνα ανάδρομο...:unsure:
Επίσης έχω σύνοδο Κρόνου με το μεσουράνημα και φυσικά αντίθεση με την ακμή του 4 οίκου.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
09-04-2008, 10:04 AM #6
Αυτό που περιγράφει η Zeta μας δείχνει ότι αυτό που λέμε συνήθως σε όλες τις περιπτώσεις. Αν υπάρχει κάτι που μας συμβαίνει στη ζωή θα φαίνεται από πολλές θέσεις και όψεις. Δεν υπάρχει κάποια μεμονωμένη θέση ή όψη που να δίνει απάντηση στα ερωτήματα. Θέλει πολλή προσοχή στο να ερμηνεύσουμε σημάδια ότι μας δίνουν τη μία ή την άλλη κατάσταση.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-04-2008, 11:10 AM #7
Ακριβώς αυτο που λέει ο Βασίλης είναι.Θέλει πολύ προσοχή στην ερμηνεία των όψεων και των θέσεων.Επίσης έχω την εντύπωση ότι μπορεί και κάποιο άλλο άτομο να γεννηθεί με τις ίδιες όψεις αλλά να μην μείνει ορφανό.Πρέπει να βλέπουμε την συνολική εικόνα του χάρτη για κάθε περίπτωση που κοιτάμε.Σε εμένα μπορεί να υπάρχουν και άλλες όψεις που να συνηγορούν σε αυτό,όπως πχ όψεις με αστεροειδείς κλπ.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
09-04-2008, 11:21 AM #8
-
09-04-2008, 11:48 AM #9
Καλημέρα κι από μένα!!
Τυχαία διάβασα αυτή τη δημοσίευση κι επειδή σήμερα συμπληρώνονται 10 μέρες που έχασα τον πατέρα μου, μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία του χάρτη μου (σε όποιον θέλει) για να ψάξει πλανήτες, όψεις, οίκους κλπ που χρειάζονται για την διερεύνηση αυτού του θέματος.
Σόφη"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
09-04-2008, 11:58 AM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.