- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
Thread: Μηδενική Μοίρα!!
-
08-04-2008, 07:41 PM #1
Μηδενική Μοίρα!!
Οταν ένας ωροσκόπος πέφτει σε μηδενική μοίρα του ζωδίου παίρνει απ΄τα χαρακτηριστικά του ίδιου ζωδίου ή του προηγούμενου :unsure:
Συγκεκριμένα έχουμε ωροσκόπο στις 0ο,26 και 40 του Υδροχόου μπορούμε να πούμε οτι παίρνει το άτομο στοιχεία του Υδροχόου?Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
08-04-2008, 07:50 PM #2
Re: Μηδενική Μοίρα!!
Από προσωπική πείρα μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Έχω ωροσκόπο στη μηδενική μοίρα του καρκίνου! Όσο και να ήθελα να έχω κάτι από Δίδυμο :unsure: δυστυχώς έχω αρκετά χαρακτηριστικά καρκίνου! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>
Όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει επηρεασμός από το προηγούμενο ζώδιο! <o></o>Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς
-
08-04-2008, 07:55 PM #3
Επειδή ΑΡΙΔΗΛΗ, ο άντρας μου εχει Ήλιο στις 0 μοιρες και 09΄του Ζυγού,το ειχα ψάξει αυτό που ρωτάς.Είχα βρεί ότι σε καμμία περίπτωση δεν υφίσταται, αυτό που λένε μερικοί,"είμαι μισός Παρθένος,μισός Ζυγός".Εξάλλου αυτό το εχω διαπιστώσει και εμπειρικά. Ο Ηλιος είναι καθαρά Ζυγός.Στην περίπτωση που ρωτάς καθαρά Υδροχόος.Τι μπορεί ομως να γίνεται....Επειδή ειναι πιθανό να έχει πολλους ή εστω κάποιους προσωπικους πλανήτες, στον Αιγόκερω, μπορει σε καποια πραγματα να έχει την συμπεριφορά ενος Αιγόκερου.
-
08-04-2008, 08:53 PM #4
Από όσο ξέρω ισχύει το αντίθετο, δηλαδή στο τέλος ενός ζωδίου επηρεαζόμαστε από το επόμενο. Δεν ισχύει όμως ότι όταν είμαστε στην αρχή του ζωδίου επηρεαζόμαστε από το προηγούμενο. Κι όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά σύμφωνα με μία ισχυρή άποψη στην αστρολογία, στις πρώτες μοίρες του ζωδίου το ζώδιο είναι και πιο ισχυρό. Στην περίπτωση των παρορμητικών μάλιστα, όπου η θέση βρίσκεται και πάνω σε κρίσιμη μοίρα, ακόμη περισσότερο. Η επίδραση της θέσης του πλανήτη είναι ακόμα πιο έντονη και τα ζητήματα που βάζει ακόμη πιο σημαντικά.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-04-2008, 09:10 PM #5
Πριν απο κατι χρονια το ειχα ψαξει και εγω αυτο το θεμα (Ηλιος στις 00* 50 Καρκινου) αλλα ισχυει αυτο που ειπαν οι προλαλισαντες. Δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση να περνει "χρωμα" απο ενα προηγουμενο ζωδιο.. Αυτο που ξερω ειναι οτι ενας πλανητης η ο ωροσκοπος αποδυναμωνεται οταν βρισκεται στο τελειωμα ενος ζωδιου και οχι στην αρχη του.
-
09-04-2008, 12:29 AM #6
-
09-04-2008, 10:01 AM #7
Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις. Κάποιοι λένε μέχρι και 6 μοίρες στο προηγούμενο ζώδιο και το ίδιο και για τους οίκους.
Σε ό,τι αφορά τους οίκους υπάρχει και η άποψη ότι οι έξι μοίρες αφορούν κυρίως τους παράγωγους οίκους (3ο, 6ο, 9ο, 12ο). Στους υπόλοιπους οίκους η ανοχή είναι μικρότερη.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-04-2008, 12:35 PM #8
-
09-04-2008, 12:37 PM #9
-
09-04-2008, 12:43 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.