s
Μηδενική Μοίρα!!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
    Όνομα:
    Ελένη

Μηδενική Μοίρα!!

Οταν ένας ωροσκόπος πέφτει σε μηδενική μοίρα του ζωδίου παίρνει απ΄τα χαρακτηριστικά του ίδιου ζωδίου ή του προηγούμενου :unsure:
    Συγκεκριμένα έχουμε ωροσκόπο στις 0ο,26 και 40 του Υδροχόου μπορούμε να πούμε οτι παίρνει το άτομο στοιχεία του Υδροχόου?
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Re: Μηδενική Μοίρα!!

Από προσωπική πείρα μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Έχω ωροσκόπο στη μηδενική μοίρα του καρκίνου! Όσο και να ήθελα να έχω κάτι από Δίδυμο :unsure: δυστυχώς έχω αρκετά χαρακτηριστικά καρκίνου! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><o></o>
    Όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει επηρεασμός από το προηγούμενο ζώδιο! <o></o>
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Οταν ένας ωροσκόπος πέφτει σε μηδενική μοίρα του ζωδίου παίρνει απ΄τα χαρακτηριστικά του ίδιου ζωδίου ή του προηγούμενου :unsure:
    Συγκεκριμένα έχουμε ωροσκόπο στις 0ο,26 και 40 του Υδροχόου μπορούμε να πούμε οτι παίρνει το άτομο στοιχεία του Υδροχόου?
    Επειδή ΑΡΙΔΗΛΗ, ο άντρας μου εχει Ήλιο στις 0 μοιρες και 09΄του Ζυγού,το ειχα ψάξει αυτό που ρωτάς.Είχα βρεί ότι σε καμμία περίπτωση δεν υφίσταται, αυτό που λένε μερικοί,"είμαι μισός Παρθένος,μισός Ζυγός".Εξάλλου αυτό το εχω διαπιστώσει και εμπειρικά. Ο Ηλιος είναι καθαρά Ζυγός.Στην περίπτωση που ρωτάς καθαρά Υδροχόος.Τι μπορεί ομως να γίνεται....Επειδή ειναι πιθανό να έχει πολλους ή εστω κάποιους προσωπικους πλανήτες, στον Αιγόκερω, μπορει σε καποια πραγματα να έχει την συμπεριφορά ενος Αιγόκερου.

Όνομα:
    Βασίλης

Από όσο ξέρω ισχύει το αντίθετο, δηλαδή στο τέλος ενός ζωδίου επηρεαζόμαστε από το επόμενο. Δεν ισχύει όμως ότι όταν είμαστε στην αρχή του ζωδίου επηρεαζόμαστε από το προηγούμενο. Κι όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά σύμφωνα με μία ισχυρή άποψη στην αστρολογία, στις πρώτες μοίρες του ζωδίου το ζώδιο είναι και πιο ισχυρό. Στην περίπτωση των παρορμητικών μάλιστα, όπου η θέση βρίσκεται και πάνω σε κρίσιμη μοίρα, ακόμη περισσότερο. Η επίδραση της θέσης του πλανήτη είναι ακόμα πιο έντονη και τα ζητήματα που βάζει ακόμη πιο σημαντικά.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    cancerian

Πριν απο κατι χρονια το ειχα ψαξει και εγω αυτο το θεμα (Ηλιος στις 00* 50 Καρκινου) αλλα ισχυει αυτο που ειπαν οι προλαλισαντες. Δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση να περνει "χρωμα" απο ενα προηγουμενο ζωδιο.. Αυτο που ξερω ειναι οτι ενας πλανητης η ο ωροσκοπος αποδυναμωνεται οταν βρισκεται στο τελειωμα ενος ζωδιου και οχι στην αρχη του.

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αυτο που ξερω ειναι οτι ενας πλανητης η ο ωροσκοπος αποδυναμωνεται οταν βρισκεται στο τελειωμα ενος ζωδιου και οχι στην αρχη του.
    στις ποσες μοιρες απο το τελος του ζωδιου μετραμε τον πλανητη στο επομενο ζωδιο; το ιδιο ισχυει και για τους οικους, ετσι;:unsure:

Όνομα:
    Βασίλης

Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις. Κάποιοι λένε μέχρι και 6 μοίρες στο προηγούμενο ζώδιο και το ίδιο και για τους οίκους.

Σε ό,τι αφορά τους οίκους υπάρχει και η άποψη ότι οι έξι μοίρες αφορούν κυρίως τους παράγωγους οίκους (3ο, 6ο, 9ο, 12ο). Στους υπόλοιπους οίκους η ανοχή είναι μικρότερη.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

8. Re: Μηδενική Μοίρα!!

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις. Κάποιοι λένε μέχρι και 6 μοίρες στο προηγούμενο ζώδιο και το ίδιο και για τους οίκους.

Σε ό,τι αφορά τους οίκους υπάρχει και η άποψη ότι οι έξι μοίρες αφορούν κυρίως τους παράγωγους οίκους (3ο, 6ο, 9ο, 12ο). Στους υπόλοιπους οίκους η ανοχή είναι μικρότερη.
    Να ρωτήσω και εγω κάτι?? Εχω ωροσκόπο στις 27* του Ζυγού, δηλ δέχομαι επηροή απο τον Σκορπιό??

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Να ρωτήσω και εγω κάτι?? Εχω ωροσκόπο στις 27* του Ζυγού, δηλ δέχομαι επηροή απο τον Σκορπιό??
    Οχι, ζυγίνα είσαι!!! Απλά ο σκορπιός εμπεριέχεται!

10. Re: Μηδενική Μοίρα!!

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Οχι, ζυγίνα είσαι!!! Απλά ο σκορπιός εμπεριέχεται!
    Σ' ευχαριστώ για την άμεση απόντησή σου. :bigsmile: Ο Σκορπιός εμπεριέχεται όχι όμως ολόκληρος. Αυτό με επηρεάζει ή όχι??

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)