s
Πρωτες εντυπωσεις απο πλουτωνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Πρωτες εντυπωσεις απο πλουτωνα

Ναι,ενταξει το ξερω οτι ο πλουτωνας ειναι αργος πλανητης και δεν φαινονται αμεσως οι επιδρασεις του μπλα μπλα μπλα..,αλλα εμενα γιατι μου φανηκαν ΑΜΕΣΩΣ?
    Μολις μπηκε στον αιγοκερω και τετραγωνισε (μαζι με τον δια) την αφροδιτη μου -4.58 ζυγος,πεμπτος οικος- αρχισε μια οικονομικη αιμοραγια..τι να πω ,πρωτη φορα τετοιο πραγμα!
    Ξαφνικα εγινα τρομερα σπαταλη,δεν μου μενει δραχμη,και τα περισοτερα εξοδα σχετικα με υποθεσεις του πεμπτου.Αν υποψιαστω οτι αυτο θα συνεχιστει,η-ακομα χειροτερα - θα κορυφωθει σε μερικα χρονακια..χα!
    Πρεπει να σκεφτω τι εναλλακτικες εχω ..απο τωρα.Λοιπον,τωρα που το σκεφτομαι ,πλουτωνας τετραγωνο αφροδιτη=το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου.Μωρε μηπως να το δω σοβαρα?:tease1::crazy::banana
    Για πειτε εμπειριες σας απο πλουτωνα.

Re: Πρωτες εντυπωσεις απο πλουτωνα

Ειμαι Διδυμος με ωροσκοπο και σεληνη Σκορπιο. Εχω Πλουτωνα στο 12ο. Η τωρινη οψη του Ερμη με τον Πλουτωνα μου εχει πεσει πολυ "βαρια". Τοσο σε επιπεδο σχεσεων αλλα με κανει να αναθεωρω τα παντα στη ζωη μου. Αισθανομαι οτι πρεπει να ξαναθεσω βασεις σε ολα. Ολα απο την αρχη. Και μια απιστευτη απαισιοδοξια.

Μου τη σπαει ο Πλουτωνας!!!!!!!!!:notrust::notrust::notr ust:Ποτε θα περασει αυτη η φαση επιτελους???:unsure:

Ενταξει αυτο κανει ο πλουτωνας.Δεν ειναι κακο να αναθεωρεις τα παντα ,μας αναγκαζει καμμια φορα να "αλλαξουμε" δερμα ας πουμε.Ομως μετα υποτιθεται οτι ξαναγεννιεσαι,κατα καποιο τροπο αρχιζεις εναν νεο καλυτερο κυκλο.
    (Ενταξει σε καταλαβαινω απολυτα,και γω σκ.. αισθανομαι απλα μου αρεσει που και που να παιζω την Πολυαννα της χαρας!!):nuts:

Μα κι εγω ως Διδυμακι θελω να ειμαι χαζοχαρουμενο και ο Πλουτωνας δε μ αφηνει!!!!!!
    Ειλικρινα παντως, ποτε υποτιθεται οτι τελειωνει αυτη η αναθεωρηση...?

Εσυ θα το πεις αυτο.Παντως ,ειπαμε,.οι επιδρασεις αυτες του πλουτωνα γινονται σε βαθος χρονου...οποτε,καλο κουραγιο!

Τοτε...σωθηκα..:dizzy:.καλο κουραγιο σε ολους...ain:

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Τοτε...σωθηκα..:dizzy:.καλο κουραγιο σε ολους...ain:
    Που ειπες οτι εχεις τον ερμη σου?
    Και για να παρεις θαρρος κοιτα εμενα, πρωτα μου τετραγωνισε τον ηλιο μετα τον πλουτωνα,τωρα την αφροδιτη και επονται συντομα ο ουρανος,η λιλιθ και η σεληνη ,γιατι ολα αυτα πανε μαζι,στον πεμπτο μου.Ελεος!Τι θα μεινει ορθιο τελικα!
    :scared::scared:

Όνομα:
    cancerian

Πραγματικα για τους περισσοτερους η διελευση του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αισθητη ... :bigsmile:
    Ειμαι σιγουρος ομως η εκ βαθους εκριζωση και η αναδομηση δεν ειναι και τοσο χαλια ! ! !

Για σκεφτειτε ποια θα ηταν τα οφελη αν καποιος σας προσφερε να γκρεμισετε ενα παλιο ερειπιο και να το "σηκωσετε" νεο ξανα .... :bigsmile:

Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι παράλληλα με αυτό το θέμα, όποιος το διαβάζει πρέπει να διαβάζει και το άλλο που έχει τίτλο "Αστρολογία & αυθυποβολή"
    http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%...%EF%EB%DE.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Πραγματικα για τους περισσοτερους η διελευση του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αισθητη ... :bigsmile:
    Ειμαι σιγουρος ομως η εκ βαθους εκριζωση και η αναδομηση δεν ειναι και τοσο χαλια ! ! !

Για σκεφτειτε ποια θα ηταν τα οφελη αν καποιος σας προσφερε να γκρεμισετε ενα παλιο ερειπιο και να το "σηκωσετε" νεο ξανα .... :bigsmile:
    Συμφωνω,μια χαρα ειναι.Ενα ξεσκαρταρισμα γενικως χρειαζεται.Ειναι αναζωογονητικο!
    Απλα οσμιζομαι οτι προκειται να κριθουν και παλιες φιλιες που μαλλον...δεν βλεπω να αντεχουν..αυτο ειναι κομματακι αποκαρδιωτικο.Τι να κανουμε.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)