s
Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Καλησπέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ακόμα δεν έχω καταλάβει όσον αφορά στα Τ-τετράγωνα γιατί στα περισσότερα άρθα που έχω βρει αναφέρεται πολύ γενικά. Αφήνεται δηλαδή να εννοηθεί ότι υπάρχει κάποια δυσκολία σε σχέση με αυτή την όψη αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ πιο συγκεκριμένα το χαρακτήρα της δυσκολίας αυτής σύμφωνα με τους πλανήτες που εμπλέκονται. Έτσι σε έναν σύνθετο χάρτη με ένα άλλο άτομο έχουμε δύο Τ-τετράγωνα.

    Σελήνη (στον Καρκίνο στον 1ο οίκο) κάνει αντίθεση με Αφροδίτη (στον Αιγόκερω στον 7ο) και οι δύο τετράγωνο με Ουρανό (στον Ζυγό στον 4ο).

    Χείρωνας (στον Κριό στον 10ο οίκο) κάνει αντίθεση με Ουρανό (στον Ζυγό στον 4ο) και οι δύο τετράγωνο με την Σελήνη (στον Καρκίνο στον 1ο).

    Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ξέρει κάποιος ποια είναι τα στοιχεία της σχέσης αυτής που δοκιμάζονται εντονότερα από αυτές τις όψεις?

    Σας ευχαριστώ πολύ!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Δεν έχω πολλές προσλαμβάνουσες για τα ΤΑΥ στο σύνθετο, αλλά για κάποιες όψεις μπορώ να πω κάποια πράγματα που έχω ζήσει. Η όψη Σελήνης και Αφροδίτης με Ουρανό με παραπέμπει σε σχέσεις εξ' αποστάσεως, που βλέπεται κανείς πού και πού με ένταση, πάθος, αλλά χωρίς την έννοια του δεσίματος.

    Η αντίθεση Αφροδίτης / Σελήνης σε μένα που είμαι άντρας έχει δώσει κάποιες φορές την αίσθηση ότι η γυναίκα δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει, έτσι δείχνει να συμπεριφέρεται...

    Βιωματικά τα παραπάνω... πιθανόν κάποιος άλλος να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Αγαπητή MARENA

    Τα ταυ τετράγωνα δηλώνουν μία τεταμένη κατάσταση που ενεργοποιείται μόλις ένα από τα στοιχεία της επηρεαστεί από διέλευση, προοδευτικό ή άλλο πλανήτη που "κινείται" σύμφωνα με τα προγνωστικά συστήματα.

    Οι συνδυασμοί που αναφέρετε χρειάζονται πολύ προσπάθεια για να επικρατήσει στο ζευγάρι, είτε είναι ερωτικής φύσης, είτε συνεργασίας, ηρεμία ψυχική και συνεργασία. Δημιουργούν τραυματικές συγκινησιακές εμπειρίες. Όλα φυσικά επιλύονται, αν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι ώριμα και θέλουν να παλεύουν για τη σχέση τους. Η δυσαρμονία μεταξύ Αφροδίτης και Σελήνης φέρνει απογοήτευση συναισθματικήκαι εκνευρισμό λόγω του Ουρανού.

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

  4. #4

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Βασίλη και κυρία Σίμου,
    σας ευχαριστώ για τις διαφωτιστικές απαντήσεις σας ως προς την απορία μου!

  5. #5

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    κ. Σίμου,

    Πως θα μπορουσε να ερμηνευτει ενα διπλο Τ-τετραγωνο σε composite σχέσης όπου στην εστια έχουμε σύνοδο πλανητών ?

    Συγκεκριμενα εχουμε εστια στον τοξοτη με συνοδο ποσειδωνα & σελήνης η οποια κανει τετραγωνο με αφροδιτη στην παρθενο και τετραγωνο με αρη στους ιχθυς (και προφανως αντιθεση αρη-αφροδιτη).

    Ευχαριστώ

  6. #6
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Αγαπητέ axeman

    Σίγουρα είναι ένα δύσκολο σημείο, πρέπει να το καλλιεργούν και να προσπαθούν διαρκώς οι ενδιαφερόμενοι, επειδή η Σελήνη και ο Ποσειδώνας δημιουργούν ψευδείς συγκινήσεις και ένα είδος πλάνης, που θα φέρει ενδεχομένως, (αν δεν υπάρχουν εξισορροπητικοί παράγοντες) αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων και αντίδραση ή επιθετικότητα. Αν έχουν κοινούς οραματισμούς ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, ίσως βοηθηθούν από αυτό, αλλά πάντα μία θολή αίσθηση της ζωής θα ελλοχεύει. Θέλει προσοχή για να μην αισθανθούν προδομένοι.

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

  7. #7

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Σας ευχαριστω για την απαντηση, αλλα η συνοδος αυτη σε Τ-τετραγωνο ειναι πιο δυνατη απο την αντιθεση αρη-αφροδιτης και ειδικα στα συγκεκριμενα ζωδια ?

  8. #8
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Τ-τετράγωνα σε σύνθετο χάρτη

    Η αντίθεση δίνει την αντιπαλότητα που μπορεί να ισορροπήσει μόνο όταν υπάρχει συνειδητοποίηση. Αν το ζευγάρι έχει ερωτική σχέση φέρνει φυσικά προσέγγιση και ενδιαφέρον ερωτικό, αλλά και ανασφάλεια (Παρθένος) ή κριτική που προκαλεί αντιδράσεις και ζήλια . Όπως και να έχει, το ταυ τετράγωνο εστιάζεται στη σύνοδο Ποσειδώνα-Σελήνης.

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads