s
σκοτεινός Δίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

σκοτεινός Δίας

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Δίας μου είναι σκοτεινός! Είναι στις 0 μοίρες της Παρθένου στον 10 Οίκο. Στον ίδιο Οίκο είναι ο Κρόνος στις 19 μοίρες της Παρθένου.

Αν δεν κάνω λάθος :blink: ο 10ος Οίκος σχετίζεται με θέματα εργασίας και ο Κρόνος είναι καλά τοποθετημένος εκεί.

Ο σκοτεινός Δίας ερμηνεύεται ως έλλειψη κοινωνικοποίησης, απομόνωση; Υποδηλώνει άτομο απερίσκεπτο; Χωρίς πυγμή; :embarrest

Αν πέταξα μπαρούφες, διορθώστε με! :nuts:

Ευχαριστώ

Re: σκοτεινός Δίας

Συγνωμη (γιατι ειμαι και ασχετη) . Σκοτεινος ειναι ενας πλανητης οταν ειναι στις 0 μοιρες? Η μονο ο Διας;

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by super_lela View Post
    Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Δίας μου είναι σκοτεινός! Είναι στις 0 μοίρες της Παρθένου στον 10 Οίκο. Στον ίδιο Οίκο είναι ο Κρόνος στις 19 μοίρες της Παρθένου.

Αν δεν κάνω λάθος :blink: ο 10ος Οίκος σχετίζεται με θέματα εργασίας και ο Κρόνος είναι καλά τοποθετημένος εκεί.

Ο σκοτεινός Δίας ερμηνεύεται ως έλλειψη κοινωνικοποίησης, απομόνωση; Υποδηλώνει άτομο απερίσκεπτο; Χωρίς πυγμή; :embarrest

Ευχαριστώ
    Σκοτεινος ??? :blink:χμμμ δεν το εχω ξανακουσει αυτο !!!! Δεν ειναι σε κρισιμη μοιρα ουτε εχει κανενα απλανη ..... Αν καποιο μελος ξερει κατι παραπανω για την "σκοτειναδα" ....

Πρώτη φορά ακούω για Σκοτεινό Δία. Αν το πάμε βάση λογικής, θα μου καθόταν καλύτερα αν ο λεγόμενος Σκοτεινός Δίας βρισκόταν στον 12ο οίκο και όχι στον 10ο.

μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος όρο :blink:

απλά ο Δίας δεν σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες (και μάλλον αισθάνεται μοναχούλης :weird: )

Όνομα:
    cancerian

μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος όρο :blink:

απλά ο Δίας δεν σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες (και μάλλον αισθάνεται μοναχούλης :weird: )
    Αυτο μαλλον ΜΑΛΛΟΝ λεγεται κενης πορειας πλανητης δηλαδη ο πλανητης ο οποιος δεν σχηματιζει καποια οψη , δεν ειμαι βεβαια σιγουρος ας μας διαφωτισει κανενας πιο εμπειρος σε αυτο το θεμα ! :bigsmile:

Καλησπέρα σε όλους,

Ευχαριστώ
    Δεν νομιζω οτι ο Διας σχετιζεται με τα παραπανω...εχει να κανει με τη παιδεια την αναγκη για μορφωση..και εχω ακουσει για τις αρχες και την ηθικη που κουβαλαει ο καθενας..οπως επισης και την τυχη και την επεκταση..ας πουμε ενα Διας τοποθετημενος στον 10 οικο μπορει να δωσει σε ενα ατομο τυχη σε θεματα δουλειας καριερας..δηλαδη να "ανεβαινει" με σχετικη ευκολια..βεβαια η συνυρπαξη με τον Κρονο ..ενδεχομενως να τον περιοριζει..:unsure::unsure:

Ενας Διας πχ στον 8ο δινει μια ευθυμη πλουσια χηρα...:toung::toung:

οπότε υποκειμενικά επιτρέψτε μου να πώ: μπάινω σε ένα γραφείο με φοβερή ευκολία (ειρωνικά το λέω), ανεβαίνω στην εκτίμηση όλων σε χρόνο ντε-τε και ξαφνικά πέφτω στα τάρταρα;

Η ιστορία της ζωής μου! :bigsmile:

διορθώσεις/ προτάσεις καλοδεχούμενες

οπότε υποκειμενικά επιτρέψτε μου να πώ: μπάινω σε ένα γραφείο με φοβερή ευκολία (ειρωνικά το λέω), ανεβαίνω στην εκτίμηση όλων σε χρόνο ντε-τε και ξαφνικά πέφτω στα τάρταρα;

Η ιστορία της ζωής μου! :bigsmile:

διορθώσεις/ προτάσεις καλοδεχούμενες

Ε ναι γιατι ισως να αποκτας μια αν θελεις υπεραισιοδοξια..και επαναπαυεσαι στις δαφνες σου..και τοτε ερχεταιι ο κυριος Κρονος και σου λεει ..μη τρελαινεσαι κυρια μου..και σε ξαναβαζει στο θρανιο..

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Ε ναι γιατι ισως να αποκτας μια αν θελεις υπεραισιοδοξια..και επαναπαυεσαι στις δαφνες σου..και τοτε ερχεταιι ο κυριος Κρονος και σου λεει ..μη τρελαινεσαι κυρια μου..και σε ξαναβαζει στο θρανιο..
    σωστό! :bigsmile:

ο "χωρίς όψεις" Δίας όμως, μήπως θέλει να ψιθυρίσει και κάτι ακόμη;

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)