s
Οψεις Πλούτωνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Οψεις Πλούτωνα

Πλούτωνας στον Σκορπιό(4ος οίκος κάνει εξάγωνο με Ουρανό και Ποσειδώνα (και οι 2 στον 6ο οίκο στον Αιγώκερο).
    Επίσης τετράγωνο με Κρόνο στον 7ο οίκο στον Υδροχόοο και
    quincunx με σελήνη (στον 11ο οίκο στους Διδύμους) :unsure:
    Εχω μπερδευτεί εντελώς ,μηπως δν εχω καθόλου σκορπίσιο στοιχείο
    στον χάρτη ? Ελπίζω να μην είναι κακό αυτο...οι όψεις αυτες ομως
    πως ερμηνευονται? ειδικά αυτη με την σελήνη
    καμιά ιδέα??:embarrest Με τον ήλιο πάντως καμία επαφή ο
    Πλούτωνας...:unsure:

Όνομα:
    cancerian

Re: Οψεις Πλούτωνα

Quote Originally Posted by yoO View Post
    Πλούτωνας στον Σκορπιό(4ος οίκος κάνει εξάγωνο με Ουρανό και Ποσειδώνα (και οι 2 στον 6ο οίκο στον Αιγώκερο).
    Επίσης τετράγωνο με Κρόνο στον 7ο οίκο στον Υδροχόοο και
    quincunx με σελήνη (στον 11ο οίκο στους Διδύμους) :unsure:
    Εχω μπερδευτεί εντελώς ,μηπως δν εχω καθόλου σκορπίσιο στοιχείο
    στον χάρτη ? Ελπίζω να μην είναι κακό αυτο...οι όψεις αυτες ομως
    πως ερμηνευονται? ειδικά αυτη με την σελήνη
    καμιά ιδέα??:embarrest Με τον ήλιο πάντως καμία επαφή ο
    Πλούτωνας...:unsure:
    τι να το κανεις ρε παιδι μου το Πλουτωνιο στοιχειο ? Δεν ειναι και τοοοοσο καλο !!!!
    ΟΙ οψεις που αναφερεις ( Πλούτωνας στον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με Ουρανό και Ποσειδώνα ) εχουν να κανουν με ολοκληρες γενιες εκτος απο εκεινη της σεληνης .... Θα το ψαξω και θα σου εκφερω μια αποψη με βαση τους οικους αλλα και παλι οι οψεις ανηκουν σε γενιες ...
    Τυχερος εισαι που δεν κανει ο Ηλιος σου γωνια με Πλουτωνα ... Ρωτα και εμενα !!!!!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Όνομα:
    Βασίλης

Να σας δώσω κι εγώ ένα hint αν μου επιτρέπετε.. Δείτε μήπως η Σελήνη σας κάνει αντίθεση με τα μεσοδιαστήματα Ουρανού / Πλούτωνα, Ποσειδώνα / Πλούτωνα. Πιθανόν κι αυτό να σας επηρεάζει.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Να σας δώσω κι εγώ ένα hint αν μου επιτρέπετε.. Δείτε μήπως η Σελήνη σας κάνει αντίθεση με τα μεσοδιαστήματα Ουρανού / Πλούτωνα, Ποσειδώνα / Πλούτωνα. Πιθανόν κι αυτό να σας επηρεάζει.
    τα μεσοδιαστηματα ειναι τα διαστηματα αναμεσα σε δυο πλανητες;:blush:
    εγω στο χαρτη βλεπω οψεις που "ακουμπουν" μονο πλανητες δεν βλεπω να ακουμπουν και μεσοδιαστηματα.... συγνωμη εκ των προτερων για τις ανοητες ερωτησεις-παρατηρησεις. :crazy:

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    τα μεσοδιαστηματα ειναι τα διαστηματα αναμεσα σε δυο πλανητες;:blush:
    εγω στο χαρτη βλεπω οψεις που "ακουμπουν" μονο πλανητες δεν βλεπω να ακουμπουν και μεσοδιαστηματα.... συγνωμη εκ των προτερων για τις ανοητες ερωτησεις-παρατηρησεις. :crazy:
    Δεν είναι ανόητες. Μη φοβάστε. Οι περισσότεροι δεν κοιτάμε καν τα μεσοδιαστήματα. Κι εγώ σας το ανέφερα γιατί μου θύμισε το μεσοδιάστημα Ουρανού / Πλούτωνα που έχω στο δικό μου χάρτη.

Από πλευράς υπολογισμών το μεσοδιάστημα θα το βρείτε αν βρείτε τη μέση μεταξύ των θέσεων δύο πλανητών. Π.χ. αν ο Ουρανός είναι στις 6 μοίρες του Ζυγού κι ο Πλούτωνας στις 10 του Τοξότη, το μεσοδιάστημα τους είναι στις 8 μοίρες του Σκορπιού.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Είναι δυνατόν να διεκρινήσεις τι αντιπροσωπεύουν τα μεσοδιαστήματα που αναφέρεις??!!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Είναι δυνατόν να διεκρινήσεις τι αντιπροσωπεύουν τα μεσοδιαστήματα που αναφέρεις??!!
    Τα μεσοδιαστήματα δίνουν μία άλλη διάσταση ερμηνείας. Για παράδειγμα αν το άτομο έχει όψη Σελήνης με μεσοδιάστημα Πλούτωνα - Ουρανού μπορεί να έχει εντάσεις συναισθηματικές, σα να είχε ταυτόχρονα όψη με Ουρανό και Πλούτωνα. Ωστόσο τα μεσοδιαστήματα είναι πάρα πολλά για να τα λάβει κανείς υπόψη του όλα, οπότε κανείς πρέπει να είναι προσεκτικός.

Τώρα αν με ρωτήσεις γενικά για ερμηνείες θα σε παραπέμψω στο βιβλίο του Ebertin που έχει όλες τις ερμηνείες ή σε site στο internet. Στο cafeastrology για παράδειγμα υπάρχουν ερμηνείες για όλα τα μεσοδιαστήματα.

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!:bigsmile: (φαντάζομαι και άλλα μέλη)

η όψη όμως που κάνει με την Σελήνη στον 11ο??

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by yoO View Post
    η όψη όμως που κάνει με την Σελήνη στον 11ο??
    Για το quinqucx να σας μεταφέρω μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση που (ξανα)διάβασα πρόσφατα στο βιβλίο της Barbara Hand Clow για το Χείρωνα. Σύμφωνα με αυτή την προσέγγιση το quinqucx είναι μία όψη στην οποία το άτομο έχει κατακτήσει κατά κάποιο τρόπο το τρίγωνο, αλλά δεν του φτάνει και πιέζει τον εαυτό του να προχωρήσει στην αντίθεση. Δεν έχει υπάρξει ακόμα αντίθεση κι έτσι οι ιδιότητες των πλανητών που σχετίζονται δεν έχουν αντιπαρατεθεί ακόμα. Το άτομο θέλει να τις κάνει να αντιπαρατεθούν (για να φανούν όλες οι πλευρές που είναι κρυμμένες, η αντίθεση είναι η όψη της μέγιστης εκδήλωσης) αλλά δεν μπορεί ακόμη κι είναι σε μία συνεχή ανησυχία να το καταφέρει.

Στη δική σας περίπτωση έχουμε όψη quinqucx της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Υποτίθεται λοιπόν ότι υπάρχει κάπου μία ανησυχία για το αν υπάρχει κάτι καταπιεσμένο, αν υπάρχει κάποιο ψυχολογικό θέμα, αν υπάρχει μία καταπίεση στην καθημερινότητα. Υπάρχουν ακαθόριστα δείγματα αλλά κάπου κάτι συνεχώς ξεφεύγει και δεν μπορεί να τεθεί το θέμα επί τάπητος...

Αυτά θεωρητικά. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται στη δική σας πραγματικότητα...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)