s
Απορία για 7ο οίκο σε γενέθλιο χάρτη.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
    Όνομα:
    dnaki

Απορία για 7ο οίκο σε γενέθλιο χάρτη.

Εγώ πάντως στον 7ο οίκο μου έχω Ουρανό ,αλλά ο μόνος πλανήτης(?) μου εκεί είναι η Λίλιθ στον Υδροχόο..Και οφείλω να ομολογήσω οτι ο γάμος μου ήρθε εντελώς ξαφνικά,με σύντροφο μικρότερο,και με αρκετά σκαμπανεβάσματα κ χωρισμούς !Και ακόμα το παλεύουμε..Δύσκολα τα πράγματα με τον Ουρανό στον
    7ο παιδιά!!

Re: Πλανήτες στον 7o

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Εγώ πάντως στον 7ο οίκο μου έχω Ουρανό ,αλλά ο μόνος πλανήτης(?) μου εκεί είναι η Λίλιθ στον Υδροχόο..Και οφείλω να ομολογήσω οτι ο γάμος μου ήρθε εντελώς ξαφνικά,με σύντροφο μικρότερο,και με αρκετά σκαμπανεβάσματα κ χωρισμούς !Και ακόμα το παλεύουμε..Δύσκολα τα πράγματα με τον Ουρανό στον
    7ο παιδιά!!
    Τell me about it....

Όνομα:
    dnaki

[QUOTE=aries engineer;49807]Τell me about it....

Sorry,αλλά μόλις τώρα μπήκα στο forum..Θα σου πώ οτι ο άντρας μου έχει γεννηθεί 19-2-1981 ώρα 04.45 πρωί Αθήνα κ εγώ 10-7-1974 ώρα 06.30 Αθήνα
    Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας με πολύ πάθος,πολλές κόντρες κ κατέληξε σε γάμο
    λόγω εγκυμοσύνης.τον γνώρισα κ τον παντρεύτηκα σε εποχή Κρόνου στον Καρκίνο..Τόσο πολύ είχα τυφλωθεί
    ¶ν ρίξεις μια ματιά στους πλανήτες του θα καταλάβεις ότι έχω να κάνω με ένα πολύ δύσκολο άνθρωπο

[QUOTE=konstantina318;49841][QUOTE=aries engineer;49807]Τell me about it....

Sorry,αλλά μόλις τώρα μπήκα στο forum..Θα σου πώ οτι ο άντρας μου έχει γεννηθεί 19-2-1981 ώρα 04.45 πρωί Αθήνα κ εγώ 10-7-1974 ώρα 06.30 Αθήνα
    Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας με πολύ πάθος,πολλές κόντρες κ κατέληξε σε γάμο
    λόγω εγκυμοσύνης.τον γνώρισα κ τον παντρεύτηκα σε εποχή Κρόνου στον Καρκίνο..Τόσο πολύ είχα τυφλωθεί
    ¶ν ρίξεις μια ματιά στους πλανήτες του θα καταλάβεις ότι έχω να κάνω με ένα πολύ δύσκολο άνθρωπο

Οι αστρολογικες μου γνωσεις δεν μου επιτρεπουν κατι τετοιο..:embarrest...υπαρχουν αρκετα παιδια στο φορουμ που γνωριζουν πιο πολλα και σιγουρα θα μπορουσαν να το επιβεβαιωσουν..

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Απορία για 7ο οίκο σε γενέθλιο χάρτη.

7ο παιδιά!!

Όντως η θέση του 7ου οίκου στον υδροχόο είναι λιγάκι δύσκολη αν τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου δηλώνουν και βγάζουν μία σταθερότητα στον χαρακτήρα σου...Γιατί ορισμένοι πραγματικά απολαμβάνουν αυτήν την απροβλεψιμότητα..Αν και ο Ουρανός θεωρείται αργοκίνητος πλανήτης έχω την εντύπωση ότι και κάποια άλλη όψη θα κάνει στον γενέθλιο σου χάρτη ή ενεργοποιήθηκε έντονα την στιγμή που έκανες τον γάμο σου...Ο ουρανός στον γενέθλιο χάρτη σου σε ποιόν οίκο είναι τοποθετημένος;;;
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Αγαπητή Konstantina 318, το πρώτο πράγμα που πρόσεξα στον χάρτη του άντρα σου είναι ο "πολυκατοικημενος" δεύτερος οίκος. Αφροδίτη, Ερμής, Ήλιος, Aρης!
    Επίσης ο Ερμής του κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που μπορεί να σημαίνει ο τι του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στους άλλους,να μην έχει πολλή ανοχή όσον αφορά τη γνώμη των άλλων και να μην συμβιβάζεται.
    Ίσως και να γίνεται κουραστικός στους άλλους με όλα αυτά καμια φορα. Όσον αφορά το τετράγωνο ηλιου με Ουρανό, ίσως νοιώθει αποκομμένος από τον περίγυρο του. Μήπως ο πατέρας του είναι λίγο κρύος η απόμακρος? Και όσο για την όψη σελήνης ουρανού, θα έλεγα ο,τι έχει ξαφνικές αλλαγές διάθεσης με διαθέσεις καυγά.
    :bigsmile:

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Όντως η θέση του 7ου οίκου στον υδροχόο είναι λιγάκι δύσκολη αν τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου δηλώνουν και βγάζουν μία σταθερότητα στον χαρακτήρα σου...Γιατί ορισμένοι πραγματικά απολαμβάνουν αυτήν την απροβλεψιμότητα..Αν και ο Ουρανός θεωρείται αργοκίνητος πλανήτης έχω την εντύπωση ότι και κάποια άλλη όψη θα κάνει στον γενέθλιο σου χάρτη ή ενεργοποιήθηκε έντονα την στιγμή που έκανες τον γάμο σου...Ο ουρανός στον γενέθλιο χάρτη σου σε ποιόν οίκο είναι τοποθετημένος;;;
    Φίλη Ζέτα,σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ο Ουρανός μου είναι στο Ζυγό στον 4ο οίκο σε αντίθεση με Ποσειδώνα.επίσης Αφροδίτη στους δίδυμους 11ος σε αντίθεση με ποσειδώνα.(τοξότης 5ος).Θα ήθελα αν μπορείς εσύ η κάποιος άλλος να με διαφωτίσει σε κάτι..Στους 2 οίκους των σχέσεων αν δεν κάνω λάθος,τον 5ο δηλαδή κ τον 7ο,έχω vertex στον τοξότη-Β.Δ. στον τοξότη,και λίλιθ στον Υδροχόο-pallas στον Υδροχόο αντίστοιχα.Επειδή για vertex κ λίλιθ δεν έχω διαβάσει κ τα καλύτερα μήπως λοιπόν είμαι καταδικασμένη σε σχέσεις πάθους που εξατμίζονται γρήγορα?:worried:. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Γεωργία

Φίλη Ζέτα,σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ο Ουρανός μου είναι στο Ζυγό στον 4ο οίκο σε αντίθεση με Ποσειδώνα.επίσης Αφροδίτη στους δίδυμους 11ος σε αντίθεση με ποσειδώνα.(τοξότης 5ος).Θα ήθελα αν μπορείς εσύ η κάποιος άλλος να με διαφωτίσει σε κάτι..Στους 2 οίκους των σχέσεων αν δεν κάνω λάθος,τον 5ο δηλαδή κ τον 7ο,έχω vertex στον τοξότη-Β.Δ. στον τοξότη,και λίλιθ στον Υδροχόο-pallas στον Υδροχόο αντίστοιχα.Επειδή για vertex κ λίλιθ δεν έχω διαβάσει κ τα καλύτερα μήπως λοιπόν είμαι καταδικασμένη σε σχέσεις πάθους που εξατμίζονται γρήγορα?:worried:. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Για Λίλιθ και τέτοια δεν ξέρω να σου πώ..Αλλά μου φαίνεται ότι ο Ουρανός στον 4ο οίκο ίσως ευθύνεται για την ξαφνική δημιουργία οικογένειας...Και γενικά για όλο αυτό το ξαφνικό..
    Διορθώσεις δεκτές....:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    cancerian

ποτε εγινε η τελευταια αντιθεση Ουρανου κ Ποσειδωνα ??? :embarrest:weird:

Μηπως θα μπορουσε και μενα να μου πει καποιος που εχω τον 7ο οικο στον καρκινο ? ο 7ος πιανει λιγο δυδιμο και πολυ καρκινο και ο κυβερνητης του συγκεκριμενου ( του 7 που ειναι στον καρκινο - δλδ η σεληνη ) ειναι στον λεοντα στον 8 οικο ......... βγαζετε καποιο συμπερασμα ??? το λεω με βαση τα δεδομενα ... οτι κοιταμε τον κυβερνητη πλανητη του 7 , σωστα ? :embarrest αν μπορει καποιος να μου πει θα του ειμαι ευγνομων :wink2:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)