s
Τετράγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Τετράγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη

Γεια σας ! Ψαχνοντας τον αστρολογικο μου χαρτη ειδα οτι εχω τετραγωνο Αφροδιτης - Πλουτωνα, που αν καταλαβα καλα μπορει να ειναι και η αιτια που ταλαιπωρουμαι!!! (Μπορει τελικα να μη φταιει ο ωροσκοπος Σκορπιος...:blink::blink

Μπορειτε να μου πειτε περισσοτερα για το τετραγωνο αυτο?

Σας ευχαριστω!

Όνομα:
    Ράνια

Re: Αφροδιτη τετραγωνο Πλουτωνας

Εγώ το μόνο που ξέρω σχετικά είναι οτι παρασύρεστε στα οικονομικά και οτι καταπνίγετε συναισθηματικά προβλήματα κατι το οποίο πρεπει να παλέψετε!Νομίζω

Όνομα:
    cancerian

Τυχγανει να εχω και εγω αυτη την οψη η οψη , με ωροσκοπο στον σκορπιο , πλουτωνα στον 12ο και αφροδιτη στον 9ο.Σου στελνω αυτα τα σημεια στον χαρτη μου διοτι θα πρεπει να δωσεις και αλλα στοιχεια οσον αφορα τον οικο που βρισκονται αυτοι οι πλανητες.

Η οψη αυτη δηλωνει οτι εισαι ενα αρκετα χειριστικο ατομο και συχνα προσπαθεις να κανεις τα πραγματα να δειχνουν ενα συγκεκριμενο υφος. Στις σχεσεις σου εισαι αρκετα κτητικο ατομο και επαναλαμβανεις ενα συγκεκριμενο μοτιβο. Ακομα και αν οι σχεσεις σου ειναι εξαιρετικα "πονεμενες" δεν τις αφηνεις. Η αγαπη και η δυναμη συχνα ειναι δυο εννοιες τις οποιες μπερδευεις.
    Μονο η λεξη ασφαλεια μπορει να σε κανει να ηρεμησεις γιαυτο θα πρεπει να δεις στον χαρτη σου και τις αλλες οψεις που σχηματιζει η Αφροδιτη.
    Μερικα ακομα χαρακτηριστικα της οψης αυτης ειναι η δυναμη ( ερωτικη η οικονομικη) , αντικρουομενα συναισθηματα και σεξουαλικη ελξη. Καλιστα θα μπορουσα να πω πως εισαι χειριστικο ατομο στα ερωτικα παιχνιδια και ξερεις να οδηγεις τα πραγματα. Η ζηλεια φαινεται μεσα πο αυτη την οψη και συχνα οδηγεισαι απο βαθεια συναισθηματα..Αυτο μπορει να ειναι υπερ σου η κατα σου αναλογα πως το χειριζεσαι! Συχνα ελκεσαι απο ατομα με σκοτεινα στοιχεια πανω τους αλλα και απο ατομα τα οποια δεν ειναι ικανα να σου δωσουν αυτο που χρειαζεσαι ! και ετσι σχηματιζεται ενας φαυλος κυκλος σχεσεων.
    Επειδη η Αφροδιτη συμβολιζει και το οικονομικο στοιχειο να εισαι προσεκτικος-η σε ανοιγματα και να μην μπαινεις στον πειρασμο να συνδιασεις την δυναμη με τα χρηματα διοτι θα υπαρξουν απωλειες..
    Τελος κατι τελειως εγκυκλοπαιδικο..Η οψη αυτη ακομα συμβολιζει την ιεροδουλεια και αρκετες γυναικες καθως και αντρες με αυτη την οψη συχνα ειναι ιεροδουλοι (ειτε μεταφορικα ειτε κυριολεκτικα ) .Δεν ειναι απολυτο αλλα ισχυει.Αυτο συμβαινει διοτι μεσα απο αυτη την οψη χρησιμοποιειουν την αρνητικη δυναμη του Πλουτωνα και οχι της Αφροδιτης ...Με αποτελεσμα να σχετιζουν τον ερωτα / χρημα / δυναμη αρνητικα ....

Ελπιζω φιλε-η να το βρηκες ενδιαφερων αλλα αν δεν ειναι δυσκολο θα ηθελα να μαω και τους οικους των πλανητων αυτων

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ειναι παραξενο αλλα κι εγω εχω ωροσκοπο και Σεληνη στο Σκορπιο, Αφροδιτη στον 9ο, Πλουτωνα και Κρονο στο 12ο και Αρη στον 7ο...
    Αρα αυτη η οψη φταει για ολα....Η αληθεια ειναι οτι ειμαι κτητικη αλλα δεν εχω τον ελεγχο των σχεσεων. Πραγματικα μενω πολυ περισσοτερο σε μια σχεση απο ο,τι θα πρεπε...Οδηγουμαι απο εντονα συναισθηματα αλλα τα νιωθω ολα μαλλον πολυ εντονα...

Υπολοιπες οψεις Αφροδιτης: τριγωνο με Σεληνη, εξαγωνο με Ερμη

(Σε ευχαριστω και παλι πολυ cancerian!!!)

Όνομα:
    Ράνια

Πολύ καλό!Να υποθέσω οτι κατι παρόμοιο ισχύει και για την αντίθεση αυτόν τον δύο;Γνωρίζω κάποιον μ'αυτήν την αντίθεση(Πλουτωνα στον 7ο,Παρθένο-Αφροδίτη στον 1ο,Ιχθείς) και είναι ακριβώς έτσι!Εκτός αυτό περι ιεροδουλείας!Αν και χαριτολογόντας μου έχει πει πως η μόνη λύση ειναι να γίνει "συνοδός" ηλικιωμένων κυριών.

Παιδια ειπαμε..παιδευομαι στις σχεσεις μου αλλα καμια σχεση με συνοδος!!! Ειπαμε!!!:blink::bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Καλά λέμε τώρα!¶μα σου βγεί έντονη αυτή η ανάγκη για δύναμη μέσω απόκτησης χρημάτων:idea::wink2:!
    Πάντως αυτή η κτητικότητα κ.λ.π που έχει να κάνει και με την Σελήνη στον Σκορπίο(σε πτώση) σίγουρα θα σε παιδεύει όπως και οτι θα προσπαθείς να μήν δείξεις τα συναιθήματα που νιώθεις, στον βαθμό που τα νιώθεις(αν έχεις και Ηρα στον Σκορπιό τα πράγματα χειροτερεύουν).Κι εγώ εκεί την έχω όπως και τον Κρόνο στον 12ο ο οποίος σ'αυτόν τον οικο είναι διπλά καρμικός.Πές μου αν έχεις διαισθανθεί να παίζονται μηχανοραφίες και παρασκήνιο πίσω απ'την πλάτη σου.Ο Κρόνος εκεί φέρνει και κατάθλιψη.Μετα τις προδοσίες και την κατάρευση "των παλατιών στην άμμο", τι αλλο να φέρει;Αν ειναι ανάδρομος τριπλά καρμικός,αν είναι φαινομενικά στάσιμος πριν αρχίσει την οπισθόδρομη κινηση τετραπλά καρμικός,άμα κάνει "σκληρές" όψεις...κ.λ.π

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ειναι παραξενο αλλα κι εγω εχω ωροσκοπο και Σεληνη στο Σκορπιο, Αφροδιτη στον 9ο, Πλουτωνα και Κρονο στο 12ο και Αρη στον 7ο...
    Αρα αυτη η οψη φταει για ολα....Η αληθεια ειναι οτι ειμαι κτητικη αλλα δεν εχω τον ελεγχο των σχεσεων. Πραγματικα μενω πολυ περισσοτερο σε μια σχεση απο ο,τι θα πρεπε...Οδηγουμαι απο εντονα συναισθηματα αλλα τα νιωθω ολα μαλλον πολυ εντονα...

Υπολοιπες οψεις Αφροδιτης: τριγωνο με Σεληνη, εξαγωνο με Ερμη

(Σε ευχαριστω και παλι πολυ cancerian!!!)

Αγαπημενη φιλη μου , μισο να τα παρουμε λιγο από την αρχη τα πραγματα…
    Εχουμε λοιπον να κανουμε με έναν Πλουτωνα ο οποιος βρισκεται στον 12ο οικο σου και σχηματιζει τετραγωνο με την Αφροδιτη η οποια βρισκεται στον 9ο οικο του γενελθιου χαρτη σου…
    Ο ενατος οικος συμβολιζει τα υψηλα ιδανικα , την επεκταση του μυαλου , τα οραματα , την φιλοσοφια , ετσι μια Αφροδιτη τοποθετημένη εδώ θα μπορουσαμε να πουμε ότι συμβολιζει το οφελος από όλα αυτά , την ικανοποιηση μεσω της τεχνης , την αγαπη για ένα μεγαλυτερο ιδανικο.Η Αφροδιτη σε αυτή την θεση δινει καλες σπουδες σε ανωτερες σχολες , συμπαθεια για το διαφορετικο. Η λεξη κλειδι αυτης της θεσης είναι « ωφέλιμος »..
    Ο δωδεκατος οικος από την άλλη πλευρα συμβολιζει τα πραγματα που μενουν κρυφα η ακομα αυτά εσυ που θες να κρυψεις από τους αλλους , τα μυστικα , το υποσυνείδητο. Ενας Πλουτωνας σε αυτή την θεση είναι εξαιρετικα ισχυρος καθως μπορει να σου δωσει μια αναγεννητική ικανοτητα σε ότι εχει να κανει με τον εσωτερικο εαυτο σου . Είναι ευκολο με αυτή την θεση να δινεις τελος σε ότι αφορα την ζωη σου.
    Οι δυο πλανητες Πλουτωνας κ Αφροδιτη προκαλουν ο ενας τον άλλο με το τετραγωνο που κανουν
    Αν θα μπορουσα να τα αποσαφηνίσω όλα αυτά θα ελεγα το εξης… (θα το πω λιγο μεταφορικα ελπιζω φιλη να το «πιασεις» ) .
    Συνηθως προσπαθεις να αλλαξεις τα γενικοτερα ιδανικα που κυριαρχουν τον κοσμο και πέφτεις στην παγιδα να αναθεωρεις συνεχως ιδεες , μυαλα , ισως να μην γνωριζεις τι τελικα είναι οφελιμο για εσενα με αποτελεσμα να δημιουργει το μυαλο σου ένα ειδος καταπιεσης , καταναγκασμου και μανιας… Ειμαι σιγουρος ότι εχεις αρκετες «εμπειριες» στο συναισθηματικο σου κομματι , οι οποιες όμως επαναλαμβανονται και πανω που λες στον εαυτο σου “δεν θα το ξανακανω” (αναθεωρηση ιδανικου ) εσυ το ξανακανεις και ξανα και ξανα….
    Βεβαια μην ξεχναμε ότι μια δυσκολη οψη μπορει να λειτουργησει και υπερ μας αν την κατανοησουμε…
    Επομενως εντελως φιλικα θα μπορουσα να σου πω να χρησιμοποιησεις αυτή την αναγεννητική ικανοτητα που σου προσφερει ο Πλουτωνας προς οφελος σου! Απλα να μαθεις να χρησιμοποιεις βασεις και να συμβιβαζεσαι. Και ειμαι 100% σιγουρος οτι τις περισοτερες φορες εσυ εισαι εκεινη που εχει το πανω χερι σε μια σχεση ….

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Καλά λέμε τώρα!¶μα σου βγεί έντονη αυτή η ανάγκη για δύναμη μέσω απόκτησης χρημάτων:idea::wink2:!
    Πάντως αυτή η κτητικότητα κ.λ.π που έχει να κάνει και με την Σελήνη στον Σκορπίο(σε πτώση) σίγουρα θα σε παιδεύει όπως και οτι θα προσπαθείς να μήν δείξεις τα συναιθήματα που νιώθεις, στον βαθμό που τα νιώθεις(αν έχεις και Ηρα στον Σκορπιό τα πράγματα χειροτερεύουν).Κι εγώ εκεί την έχω όπως και τον Κρόνο στον 12ο ο οποίος σ'αυτόν τον οικο είναι διπλά καρμικός.Πές μου αν έχεις διαισθανθεί να παίζονται μηχανοραφίες και παρασκήνιο πίσω απ'την πλάτη σου.Ο Κρόνος εκεί φέρνει και κατάθλιψη.Μετα τις προδοσίες και την κατάρευση "των παλατιών στην άμμο", τι αλλο να φέρει;Αν ειναι ανάδρομος τριπλά καρμικός,αν είναι φαινομενικά στάσιμος πριν αρχίσει την οπισθόδρομη κινηση τετραπλά καρμικός,άμα κάνει "σκληρές" όψεις...κ.λ.π
    ΦΙΛΗ αυτο με την καρμικοτητα το καταλαβαινω .... απο τον κρονο και μετα ολοι οι πλανητες μου ειναι αναδρομοι .... Α! βαλε και τον αρη ....Αυτος δεν ειναι γενελθιος χαρτης .... Η χαρα του Καρμα , θα ελεγα ...... :toung::toung:

Νομιζω οτι το πιασα Cancerian.!!! .. Αυτο με την αναγεννητικη δυναμη του Πλουτωνα το χει ζησει ελαχιστες στιγμες στη ζωη μου αλλα νομιζω οτι οντως υπαρχει...Το προβλημα μου κυριως ειναι να αποφασισω να δωσω τελος γιατι με πιανουν οι συναισθηματισμοι μου...αν το αποφασισω, βρισκω τη δυναμη.

Το "δε θα το ξανακανω" ειναι κλασικη εκφραση που λεω...θα προσπαθησω να χρησιμοποιησω την πειρα μου για να μην παιδευομαι...Τον ελεγχο στη σχεση δεν εχω καταλαβει να τον εχω- τουλαχιστον οχι ενσυνειδητα γιατι ανεχομαι πολλα απο τον αλλο και γι αυτο το βλεπω να χει αυτος το πανω χερι..

Τοσο ο Πλουτωνας οσο και ο Κρονος ειναι αναδρομοι και εχω καμια φορα την αισθηση της καρμικοτητας- ιδιως τους τελευταιους μηνες...

Σας ευχαριστω πολυ ολους... Εσυ ιδιως Cancerian εδωσες ρεστα!! Δυστυχως ή ευτυχως, μας παιδευει η ιδια οψη...:embarrest:blink::bigsmile:Να μου εισαι καλα!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)