- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Δεσμοί σελήνης-Ζενίθ,ναδίρ
-
21-02-2008, 06:44 PM #1
Δεσμοί σελήνης-Ζενίθ,ναδίρ
Ο νότιος δεσμός κάνει σύνοδο με το μεσουράνημα και ο βόρειος με το IC (με απόκλιση 4 μοιρών).
Δεν είναι αρκετά αντιφατικό αυτό;
Ποια είναι η γνώμη σας;''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
21-02-2008, 09:42 PM #2
-
22-02-2008, 11:11 AM #3
Re: Δεσμοί σελήνης-Ζενίθ,ναδίρ
Προσωπικά δεν πιστεύω πως κατι τέτοιο είναι αντιφατικό...ίσως απλά το ωροσκόπιο...μέσω των δεσμών της Σελήνης...θέλει να σου πεί να δώσεις περισσότερη βάση στην οικογένεια παρά στα επαγγελματικά...κάποιος θα μπορούσε να πεί περισσότερα...χρειάζεται όμως μια πιο συνολική εικόνα του χάρτη και μια τέτοια ανάλυση δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ενός φόρουμ...
οι δεσμοί της Σελήνης αφορούν περισσότερο στην Καρμική αστρολογία οπότε αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσεις κατά πόσο αυτός ο τομέας ανταποκρίνεται στα πιστεύω σου...με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω, θα ξεκαθαρίσεις και κατά πόσο αυτός ο σχηματισμός είναι αντιφατικός ή όχι...
Καλή συνέχεια...:bigsmile:
Υ.Γ. Το φόρουμ διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη ενότητα που αφορά στην Καρμική Αστρολογία
-
23-02-2008, 07:11 PM #4
Ναι σαφώς οι δεσμοί και οι οίκοι που αναφέρονται βρίσκονται πάντα σε αντίθεση.
Απλώς σκεφτόμουν πως το μεσουράνημα που θεωρείται ως ο απώτερος προορισμός κάποιου, εκεί που επιθυμεί να φτάσει, κάνει σύνοδο με το νότιο δεσμό που είναι συνήθειες και γνώσεις του παρελθόντος που ''πρέπει'' να αφήσει.Και αντίστοιχα ο βόρειος δεσμός , ο δρόμος που οφείλει να πάρει κάποιος ώστε να εξελιχθεί, κάνει σύνοδο με το κατώτατο σημείο του χάρτη.Σε αυτήν την αντίφαση αναφερόμουν.Ίσως δεν ήμουν αρκετα σαφής''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
25-02-2008, 10:46 AM #5
Έχετε κάποιο δίκιο εν πρώτοις. Ωστόσο το Μεσουράνημα και ο Βόρειος Δεσμός είναι διαφορετικής ποιότητας στόχοι. Με τα δικά μου λόγια θα σας έλεγα ότι το Μεσουράνημα είναι πρακτικό, είναι το "τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω", η ιδανική εικόνα για τον εαυτό μου που ονειρεύομαι - ή μου επιβάλλουν - από παιδί.
Αντίθετα ο Βόρειος Δεσμός έχει πιο πολύ ψυχολογική - καρμική θα έλεγαν οι περισσότεροι αστρολόγοι - έννοια. Δείχνει πώς πρέπει να εξελιχθούμε ψυχικά και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάει ο χαρακτήρας μας.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-02-2008, 06:31 PM #6
ειναι λιγο αντιφατικο αλλα οπως και να χει ειναι και διαφορετικης ποιοτητας οπως αναφερθηκε. Μπορεις να πραγματοποιησεις πρωτα τα θελω του ιδανικου εαυτου οσον αφορα τα της κοινωνιας και της καριερας και αφ οτου τα επιτυχεις μπορεις να παραδωθεις στην καρμικη επιταγη που ειναι η οικογενεια κτλ...Καπως ετσι δε παει?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
26-02-2008, 07:41 PM #7
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Η αλήθεια είναι πως με μπέρδευαν αυτά τα δύο σαν έννοιες,καθώς κ η σύνοδός τους.Τώρα έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό μου
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
27-02-2008, 10:06 AM #8
Ναι, πιθανόν να λειτουργήσει κι έτσι. Ίσως πάλι να λειτουργήσει σαν να νιώθεις ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου να είσαι επιτυχημένος και να σου έρχεται πολύ εύκολα (Νότιος Δεσμός), αλλά αυτό που κατά βάθος ζητάς είναι να σε αφήσουν ήσυχο να τα βρεις με τον εαυτό σου. Ποιος ξέρει; Παίζουν πολλές ερμηνείες...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
03-03-2008, 04:59 PM #9
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.