- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: ΘΕΣΗ ΚΡΟΝΟΥ
-
19-02-2008, 10:59 PM #1
ΘΕΣΗ ΚΡΟΝΟΥ
Ποσο χαρακτηριστικη ειναι αληθεια η θεση του Κρονου στον γενεθλιο χαρτη. Σε μια συζητηση που ειχα με φιλους αναφερθηκε οτι στον 8ο οικο, μεταξυ αλλων, τα ατομα γινονται αντιπαθητικα στους γυρω τους. Και οντως καποιοι που ξερω βγαζουν μια ανεξηγητη αντιπαθητικοτητα. Αυτο βεβαια σαν χαρακτηριστικο απο μονο του, γιατι σιγουρα εχουν σημασια και οι οψεις. Μια αλλη θεση που εχω εμπειρια απο δικο μου ατομο ειναι στον 4ο. Ειχε δυσκολα παιδικα χρονια τα οποια κουβαλα ακομα. Μεχρι στιγμης δεν μπορεσε να στεριωσει δικη του οικογενεια κι ομως αυτη ειναι η λυτρωση του, το καρμα του, να κανει γερα θεμελια στο δικο του σπιτι. Στον προσωπικο μου χαρτη, εχω τον κρονο στην ακμη του 7ου και νοιωθω οτι δυσκολευομαι να αφεθω στις σχεσεις μου με τους αλλους.
Θα θελα να μαθω την γνωμη σας και για αλλες θεσεις
-
20-02-2008, 02:48 AM #2
Re: ΘΕΣΗ ΚΡΟΝΟΥ
Αγαπητή φίλη
Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας θέτει πειθαρχία και τάξη στη ζωή. Πρέπει να είναι καλοδεχούμενος αλλά συχνά δεν μας αρέσει γιατί μοιάζει με τον δάσκαλο που κρίνει τις επιδόσεις μας. Εξαρτάται λοιπόν από την προσωπικότητά μας και φυσικά τις όψεις που δείχνουν πώς τον αγκαλιάζουμε. Αν είναι δύσκολες, θα είναι λιγότερο συμπαθής. Εκεί όμως πρέπει να τον "αγαπήσουμε" γιατί δεν μπορούμε να τον πολεμήσουμε. Πρέπει να τον κατανοήσουμε.
Μας ωθεί σε μία απόσυρση ή απομόνωση για να μας κάνει να κατανοήσουμε σε βάθος αυτό που είναι καθήκον για την εξέλιξή μας. Αλλά πότε μας άρεσαν οι βαθμολογητές; Συνήθως δεν αρέσουν.
Εξαρτάται από το επίπεδο εξέλιξης του ενδιαφερομένου και από την εσωτερική του δουλειά η κατανόηση του Κρόνου. Αυτό έρχεται συν των χρόνω συχνά και έτσι αργά ή γρήγορα τον αποδεχόμαστε και δεχόμαστε την χρησιμότητά του.
Έχω Κρόνο στον 7ο οίκο και μάλιστα σε δύσκολη όψη, δεν έχω νοιώσει ούτε μόνη, ούτε καταπιεσμένη στις σχέσεις μου. Γνωρίζω και άτομο με τον Κρόνο στον 8ο που απλά είναι εγκρατές, αλλά καθόλου αντιπαθητικό. Έχει όμως μία σοβαρότητα που κάνει τους άλλους να το σέβονται, ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων. Αργεί να εμπιστευθεί και αυτό δείχνει πως χρειάζεται "χρόνο". Αυτό ζητά σε κάθε οίκο κι όταν βιαζόμαστε, εμποδίζει την ταχύτητά μας, για να δώσει χρόνο για γνώση και εμπειρία.
Είναι καρμική η επιταγή του.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.