- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 43
Thread: Πλανήτες στον 10ο οίκο
-
17-02-2008, 07:04 PM #1
Πλανήτες στον 10ο οίκο
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ 22,22 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΜΕ ΔΙΑ 21,25 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΗΛΙΟ 23,42 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ 29,23 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΟ 10 ΟΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 20,36 ΖΥΓΟ
ΚΑΙ ΕΡΜΗ 10,18 ΖΥΓΟ
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
-
19-02-2008, 11:46 PM #2
re: Πλανήτες στον 10ο οίκο
Ο Διας στην Παρθενο δινει πρακτικο και επιχειρηματικο μυαλο, που επιθυμει την επαγγελματικη καταξιωση, επιδεξιοτητα στις λεπτοδουλειες, με τεχνικη καταρτιση και που δεν του αρεσει ο γαμος και η δεσμευση. Η συνοδος Ηλιου - Δια σε κανει εργατικο και σου φερνει τυχη εκει που δεν το περιμενεις.Επισης κερδη απο τον πατερα. Ο Ερμης στο Ζυγο σε κανει ευγενικο, αναποφασιστο, καλο ομιλητη που ακουει ολες τις πλευρες και με ισορροπημενες αντιδρασεις. Ο Κρονος "βλεπει" Ζυγο και εχει να κανει με την αντιληψη της κοινωνιας, τους νομους, την ισορροπια.Στον 10ο οικο, ισως καποιος γονεας να εδινε μεγαλη σημασια στα επιτευγματα με αποτελεσμα να κανει το παιδι υπερβολικα φιλοδοξο. Ο Πλουτωνας στον 10ο επισης, ειναι θεση καριερας δινει εντονη φιλοδοξια αλλα και χρηση των αλλων προς οφελος σου. Καλη θεση για πολιτικη καριερα καθως διαθετεις μαγνητισμο. Προσοχη ομως, ο λαθος δρομος και η ελλειψη πειθαρχιας τιμωρειται με απωλειες.
-
01-03-2008, 02:22 PM #3
τι σημαινει το μεσουρανημα (τοξοτης) στον 10ο οικο??? :embarrest
-
01-03-2008, 02:35 PM #4
Απλά να σε διορθώσω και να σου διευκρινήσω ότι Μεσουράνημα και 10ος οίκος είναι το ίδιο πράγμα. Τον 10ο οίκο τον ονομάζουμε Μεσουράνημα.
Εν ολίγοις, το Μεσουράνημα στον Τοξότη δείχνει άτομο που ψάχνεται και θέλει να μαθαίνει συνέχεια πράγματα ασταμάτητα. Επίσης αυτή η θέση θα μπορούσε να δώσει ένα άτομο που να ασχολείται επαγγελματικά με ταξίδια ή την ηθοποιία.
Από κει και πέρα θα πρέπει να εξετάσεις για περισσότερες πληροφορίες τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες με την ακμή του 10ου σου καθώς και τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα σε αυτόν.
-
03-03-2008, 04:50 PM #5
πλανητες δεν φαινονται στον 10ο οικο. Ομως οι οψεις που φαινονται ειναι οι εξης: συνοδος ποσειδωνα με μεσουρανημα, αντιθεση ερμη και σεληνης με μεσουρανημα, τριγωνο με αρη καθως και ''inconjunction'' με τον δια¨:nuts:
θα μπορουσατε να μου δωσετε εξηγηση ?
-
19-03-2008, 11:07 PM #6
Γεια ... !!! Τι σημαινει οταν στον 10ο οικο υπαρχει η σεληνη ? ειμαι παρθενος με ωροσκοπο το ξοτη και εχω τον 10ο οικο στον ζυγο ........ αν μπορει καποιος να με βοηθησει ...... θα του ειμαι ευγνωμων Αθηνα .......
-
19-03-2008, 11:31 PM #7
H θέση της Σελήνης σου στον 10ο σε κάνει άτομο αγαπητό από τους άλλους και με μια ευαισθησία για τις δημόσιες ανάγκες. Έχεις την ανάγκη να εκφράζεσαι μέσα από δυνατές συναισθηματικές δεσμεύσεις στην δημόσια ζωή σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Γενικά σαν άτομο δείχνεις να έχεις την ανάγκη να επηρεάζεις τους άλλους θετικά.
Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τη Σελήνη και εδώ
http://www.myhoroscope.gr/31-%F3%E5%...%E1%F4%FE.html
-
19-03-2008, 11:51 PM #8
Σ ευχαριστω καλη μου kia ...... αντικειμενικα βοηθηκα αρκετα απο το αθρο σο οποιο με παρεπεμψες.... ευχαριστω πολυ :wink2:
-
21-04-2009, 07:16 AM #9
να ρωτησω κ εγω΄?mcστον υδροχοο με ερμη κ αφροδιτη μεσα με κακες οψεις ομως ουρανου?
-
21-04-2009, 03:45 PM #10
Σύνοδος Δία, Έρμή, ¶ρη, Β.Δ. σελήνης με μεσουράνημα στον Υδροχόο σε εξάγωνο με σύνοδο Αφροδίτης και σελήνης στον Κριό και 11ο οίκο. Επίσης, σύνοδος ποσειδώνα, Χείρωνα στον Υδροχόο στον 10ο οίκο. 'Ηλιος στους Ιχθείς στο 10ο οίκο. Ωροσκόπος στους Διδύμους. Τι σημαίνει; Eυχαριστώ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.