- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
Thread: Απορία για την ηλιακή επιστροφή
-
01-02-2008, 04:17 PM #1
Απορία για την ηλιακή επιστροφή
Καλησπέρας σας!:bigsmile:
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ηλιακή επιστροφή που διάβασα σε ένα πρόσφατο άρθρο.Αναφέρει ότι κάθε φορά που εφαρμόζουμε αυτήν την μέθοδο πρόβλεψης ο χάρτη της επιστροφής βγαίνει για κάθε χρόνο με διαφορετικό ωροσκόπο.
Το δοκίμασα, και παρατήρησα ότι δεν μου βγαίνει έτσι! Μου εμφανίζει γαι κάθε χρονιά ίδιο ωροσκόπο. Έτσι πρέπει να γίνεται;
-
01-02-2008, 04:21 PM #2
Re: Απορία για την ηλιακή επιστροφή
Μάλλον κάτι θα κάνεις λάθος:bigsmile:
Μπορεί πράγματι να τύχει σε καποια ηλιακή επιστροφή να εχουμε τον ίδιο ωροσκόπο αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε.
Για παράδειγμα σε προσωπικό επίπεδο στην επιστροφή μου για το 2007 ειχα τον ίδιο ωροσκόπο, αλλά για την ηλιακή του 2008 έχω άλλο:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
01-02-2008, 06:02 PM #3
Μπορείς να μου ένα παράδειγμα για να το καταλάβω;
Σε παρακαλώ!:bigsmile:
-
01-02-2008, 07:12 PM #4
Ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής υπολογίζεται κάπως διαφορετικά, σε σύγκριση με τον γενέθλιο. Δεν παίζει ρόλο η ώρα, δεν δίνουμε δηλαδή εμείς συγκεκριμένη ώρα. Απλά πρέπει ο Ήλιος να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια μοίρα και το ίδιο λεπτό με τον γενέθλιο. Γι' αυτό το λόγο και ο ωροσκόπος δεν συμπίπτει με τον γενέθλιο.
π.χ. στον δικό μου χάρτη ηλιακής επιστροφής, ο Ήλιος γυρνούσε ακριβώς στη γενέθλια μοίρα του την επόμενη των γενεθλίων μου.
Με ποιον τρόπο υπολογίζεις τον χάρτη της ηλιακής;
-
01-02-2008, 07:44 PM #5
Εγώ απλώς έβαζα την ίδια ημερομηνία και ώρα για το έτος που ήθελα να βρω.
Δηλαδή αν π.χ. έχω τον ήλιο μου στις 12 μοίρες του καρκίνου , τότε θα πρέπει να βρω τις ίδιες μοίρες για την αντίστοιχη ημερομηνία;Ένα πιο συγκεκριμένο παράδειγμα μπορείς να μου δώσεις;
-
01-02-2008, 08:23 PM #6
Αν ο Ήλιος σου είναι στις 12 του Καρκίνου (ακριβώς) θα πρέπει με το υπολογιστικό που χρησιμοποιείς να προχωρήσεις όσο χρειάζεται τον ζωδιακό (στην ημέρα των γενεθλίων σου αλλά με χρόνο το 2008) για να φτάσει στη μοίρα την γενέθλια.
Θα σου δώσω για παράδειγμα τη δική μου ηλιακή, μιας και την έχω πρόχειρη. Εγώ είμαι γεννημένη στις 18/12/80, 5:50 μ.μ. στην Αθήνα. Ο Ηλιος μου είναι στις 26 μοίρες του Τοξότη. Για τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής όμως, ο Ηλιος πέφτει στις 26 μοίρες στις 19 του Δεκέμβρη και όχι στις 18. Και εννοείται πως η ώρα ρυθμίζεται ανάλογα με την ώρα που και η μοίρα του Ηλιου γίνεται ακριβής με τη γενέθλια.
-
01-02-2008, 08:28 PM #7
Ευχαριστώ πολύ! Τώρα το κατάλαβα! Καληνύχτα!!!:bigsmile:
-
02-02-2008, 03:33 PM #8
Και μια και μιλάμε για την ηλιακή επιστροφή, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής?
Όταν ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής είναι στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του γενέθλιου και η ακμή του 5ου οίκου της ηλιακής επιστροφής κάνει σύνοδο με γενέθλιο Δία δείχνει ότι οι σχέσεις με τα παιδιά έρχονται στο προσκήνιο?
Επίσης όταν ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο της ηλιακής επιστροφής ευνοούνται οι σχέσεις γενικότερα, αλλά και με τα παιδιά?
Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρη και ευχαριστώ πολύ όποιον μπορεί να βοηθήσει...
-
03-02-2008, 03:24 AM #9
Δεν το ήξερα ότι πρέπει να πέφτει ακριβώς ο ήλιος στην μοίρα στην οποία έχουμε γεννηθεί... :nuts: :idea:
Όμως υπολογίζουμε σύμφωνα με την πόλη που γεννηθήκαμε ή την πόλη στην οποία θα΄είμαστε στα γενεθλια μας;; Ευχαριστώ!I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
03-02-2008, 08:22 AM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.