- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 66
Thread: Ερωτισμός
-
30-01-2008, 09:47 PM #1
Ερωτισμός
Ποια στοιχεία σε έναν χάρτη μαρτυρούν έντονο ερωτισμό?
Πχ θα μπορούσαμε πιθανόν να απαντησουμε ότι ήλιος/σελήνη/αφροδίτη/άρης στον 8ο προσδίδουν στο άτομο έντονο ερωτισμο.
-
30-01-2008, 09:57 PM #2
Re: Ερωτισμός
Γεια σου Κατερίνα!
Φαντάζομαι ότι οι δείκτες και οι συνδυασμοί είναι όσες και οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν για το τί χαρακτηρίζει ερωτικό έναν άνθρωπο. Μπορεί π.χ. να είναι η εξωτερική εμφάνιση, οπότε κοιτάμε αρχικά ωροσκόπο και πλανήτες στον 1ο οίκο (π.χ. ένας Πλούτωνας στον ωροσκόπο δίνει μαγνητισμό που σκοτώνει!), μπορεί να είναι η συναναστροφή και εν γένει οι σχέσεις, η επικοινωνιακή ικανότητα γενικότερα. Αν το πάμε δηλαδή γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά! :bigsmile:
-
30-01-2008, 10:13 PM #3
DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Έχεις δίκιο όσον αφορά την υποκειμενικότητα του θέματος..Ωστόσο πχ ένας έντονος σκορπιός ή ένας έντονος πλούτωνας ή τονισμένος 8ο, αντικειμενικά θα κάνουν ένα άτομο πιο ''αισθησιακό'', σεξουαλικο, μαγνητικό..
-
30-01-2008, 11:08 PM #4
Μυστηριο και μαγνητισμο και σεξουαλικοτητα μπορει ναι... ειτε για καλο ειτε για κακο χιχιχι....
Να ρωτησω κι εγω ενας ποσειδωνας πανω στον ωροσκοπο? σε συνοδο ή και απλα στον πρωτο οικο θα μπορουσε να προσδωσει ερωτικη απηχηση ή κατι αλλο?οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
31-01-2008, 01:29 AM #5
Να προσθέσω κάτι από τα ελάχιστα που έχω διαβάσει:
*ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ σε σύνοδο (έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά)
*ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ σε αντίθεση
*ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στο 5ο Σπίτι
*ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στο ΛΕΟΝΤΑ (ερωτικές φαντασιώσεις)
*ΑΦΡΟΔΙΤΗ στη ΠΑΡΘΕΝΟ (μυστηκότητα στις ερωτικές υποθέσεις)
Μόλις μάθω παραπάνω ευχαρίστως να στα πώ Κατερίνα 2, και στην απάντηση της Dr.Maroulita
"....θα μπορούσαμε να πούμε πολλά." θα ανταπαντήσω ότι από τα πολλά που θα μπορούσατε μας πείτε, ας μας πείτε τα κυριότερα (διότι πιθανόν κάποιος καχύποπτος να σκεφτεί διαφορετικά)!
Ευχαριστώ,
με τιμή
VAMAKHEPA
-
31-01-2008, 01:37 AM #6
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
31-01-2008, 01:49 AM #7
-
31-01-2008, 01:54 AM #8
Ειδικά νομίζω αν υπάρχει καμία όψη με κανέναν Πλούτωνα ή ¶ρη...:bigsmile:
Εμένα ένα άτομο που μου προκαλούσε έντονο ερωτισμό και με μαγνήτιζε, είχα προσέξει ότι ο ¶ρης ο δικός μου και ο δικός μου ήταν σε ακριβές τετράγωνο, αλλά η Αφροδίτη του έκανε τρίγωνο με τον ¶ρη μου και ίσως έβγαινε όλο αυτό..Πάντως για γενέθλιο έχω ακούσει ότι "μαγνητικές" όψεις για το αντίθετο φύλο είναι εξάγωνα-τρίγωνα Αφροδίτης-¶ρη.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
31-01-2008, 02:06 AM #9
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στην παραπάνω θέση δίνει το χάρισμα της ομορφιάς στον άνθρωπο (αλλά και της διαίσθησης), προκειμένου να αναπληρώσει τα κενά του (ευαισθησία, έλλειψη προσαρμογής στο περιβάλλον ) και αυτό για να μπορέσει να εξαπατήσει τους άλλους, στην προσπάθειά του να επιβληθεί και όσο καταφέρει να επωφεληθεί από τις αδυναμίες του, διότι όσο και αν κάνει τον "μεγάλο" στην πραγματικότητα δεν είναι. Έχει έντονες τάσεις φυγής που εκτός από την δημιουργική δραστηριότητα μπορούν να τον οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και το υπόλοιπο Ωροσκόπιο σαν σύνολο και ότι τα άστρα ναι μεν μας δίνουν κάποιες τάσεις, αλλά η τελική συμπεριφορά του χαρακτήρα μας εξαρτάται κατά πολύ και από εμάς.
Με τιμή
Vamakhepa.
-
31-01-2008, 10:29 AM #10
Συμφωνώ με την άποψη περί συναστρίας και προσθετω...:bigsmile:
Θεωρώ οτι παίζει ιδιαιτερο ρόλο σε τί συνθηκες το άτομο λειτουργεί καλύτερα και βγάζει τον ερωτισμό που διαθέτει.
Με λίγα λόγια άλλοι λειτουργουν καλύτερα όταν υπάρχουν σκληρές όψεις συναστρίας (πχ τετράγωνα άρη ή αφροδίτης άρη )γιατί θέλουν να τους προκαλούν ένταση ή παθος. Αλλοι λειτουργούν καλύτερα όταν υπάρχει αρμονία, οικειότητα φιλική ατμόσφαιρα κτλ οποτε οταν εχουν συναστρία με αρμονικές όψεις αρη - αρη αφροδίτης λειτουργούν καλύτερα.
Συμφωνώ οτι είναι υποκειμενικό το τί βρίσκει ερωτικό ο κάθε άνθρωπος όπως επίσης και το πότε εκδηλώνει τον ερωτισμό του, καθώς αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.
Ιδιαίτερο ρόλο πάντως πιστευω κι εγω οτι παίζει ο πλούτωνας, ο αρης και η αφροδίτη και τέλος η τοποθέτηση γενικά του 5ου οίκου (ζωδιο)και περιεχόμενοι σε αυτόν πλανήτες. Επίσης η τοποθέτηση του 8ου οίκου, ο κυβερνητης του(θεση-οψεις) και φυσικα οι περιεχόμενοι σε αυτόν πλανητες.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.