- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 15
Thread: Προωρη γεννηση και ζωδιο
-
25-01-2008, 10:19 PM #1
Προωρη γεννηση και ζωδιο
Καλησπερα,
Μηπως ξερετε τι γινεται με τους χαρτες παιδιων που γεννιουνται προωρα και πρεπει να μεινουν 2 και 3 μηνες στη θερμοκοιτιδα?
Η ωρα γεννησης ειναι φυσικα σημαντικη, αλλα λαμβανεται αστρολογικα υποψην και η ημερομηνια που βγαινουν απο τη θερμοκοιτιδα?? πως διαβαζουμε τους χαρτες αυτων των παιδιων?
ευχαριστω
-
25-01-2008, 10:32 PM #2
-
25-01-2008, 11:14 PM #3
Re: Προωρη γεννηση και ζωδιο
Ευχαριστω, Μαρια. Ενας τετοιος χαρτης δεν νομιζω ομως να μην δειχνει τιποτα απο αυτη την "παραμονη" στην αρχη της ζωης τους.
-
26-01-2008, 08:30 PM #4
Να σου πω την αλήθεια, αυτό δεν το ξέρω. Κατά πόσο δηλ. μπορεί στον γενέθλιο να υπάρχει τέτοια ένδειξη. Βέβαια, δεν ξέρω και αν μια τέτοια λεπτομέρεια μπορεί να σημαίνει κάτι. :unsure:
-
26-01-2008, 08:41 PM #5
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
26-01-2008, 09:05 PM #6
Ιουλια και Μαρια καλησπερα και σε σας και ευχαριστω για τις απαντησεις!
Ειχα μια συζητηση σχετικη με γνωστους και σκεφτηκα μηπως το θεμα εχει καποια σχεση με το χαρτη του παιδιου.
Εχω διαβασει π.χ. σε αλλες περιπτωσεις οπως οταν υπαρχουν δυσκολιες στη γεννα οτι τα παιδια που γεννιουνται ,εχουν ωροσκοπο Σκορπιο χωρις βεβαια αυτο να ειναι κανονας.
Επισης οσοι ασχολουνται με Ινδικη Αστρολογια διακρινουν στο χαρτη ακομα και προβληματα που ειχε η μητερα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης οπως και λιγο μετα τη γεννηση. Σκεπτομενη αυτα, εθεσα την ερωτηση.
Καλο Σαββατοβραδο!
-
26-01-2008, 09:09 PM #7
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
26-01-2008, 09:20 PM #8
Τι να σου πω, ουτε και γω το βαζω, απλα παραθετω ο,τι διαβασα.
Ενας Ινδος αστρολογος παντως κοιταζοντας το χαρτη μου με ρωτησε αν η μητερα μου ειχε δυσκολιες οταν με γεννησε και ετσι ηταν πραγματικα, ενω εγω δεν το ηξερα
πριν...ρωτησα τους γονεις μου μετα την ερμηνεια που εκανε ο Ινδος και το εμαθα:blink:
Επισης οταν μου το ειπε αυτο, προσθεσε κιολας οτι ισως να εχω μια ελια σε συγκεκριμενο σημειο στο σωμα μου και αυτο θα ηταν μια επιβεβαιωση αυτης της ταλαιπωριας που υπεστη η μητερα μου με μενα..::embarrest
και οντως ετσι ειναι...
αβυσσος η ψυχη και τα ..αστρα
-
27-01-2008, 08:52 AM #9
-
27-01-2008, 02:32 PM #10
Στο μετωπο σαν τις Ινδες..
:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.