s
Προωρη γεννηση και ζωδιο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Προωρη γεννηση και ζωδιο

Καλησπερα,
    Μηπως ξερετε τι γινεται με τους χαρτες παιδιων που γεννιουνται προωρα και πρεπει να μεινουν 2 και 3 μηνες στη θερμοκοιτιδα?
    Η ωρα γεννησης ειναι φυσικα σημαντικη, αλλα λαμβανεται αστρολογικα υποψην και η ημερομηνια που βγαινουν απο τη θερμοκοιτιδα?? πως διαβαζουμε τους χαρτες αυτων των παιδιων?
    ευχαριστω

Όνομα:
    Μαρία

Re: Προωρη γεννηση και ζωδιο

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Καλησπερα,
    Μηπως ξερετε τι γινεται με τους χαρτες παιδιων που γεννιουνται προωρα και πρεπει να μεινουν 2 και 3 μηνες στη θερμοκοιτιδα?
    Η ωρα γεννησης ειναι φυσικα σημαντικη, αλλα λαμβανεται αστρολογικα υποψην και η ημερομηνια που βγαινουν απο τη θερμοκοιτιδα?? πως διαβαζουμε τους χαρτες αυτων των παιδιων?
    ευχαριστω
    Λαμβάνεται υπόψη κανονικά η ημερομηνία και ώρα που "είδαν το φως". Δε νομίζω πως παίζει κάποιον ρόλο η θερμοκοιτίδα και η παραμονή ενός μωρού εκεί. Δεν παύει να έχει γεννηθεί.

Ευχαριστω, Μαρια. Ενας τετοιος χαρτης δεν νομιζω ομως να μην δειχνει τιποτα απο αυτη την "παραμονη" στην αρχη της ζωης τους.

Όνομα:
    Μαρία

Να σου πω την αλήθεια, αυτό δεν το ξέρω. Κατά πόσο δηλ. μπορεί στον γενέθλιο να υπάρχει τέτοια ένδειξη. Βέβαια, δεν ξέρω και αν μια τέτοια λεπτομέρεια μπορεί να σημαίνει κάτι. :unsure:

Όνομα:
    Ιουλία

Καλησπερα,
    ευχαριστω

Αλεξάνδρα, καλησπέρα.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά για το αν τα παιδιά θα πάνω στο σπίτι ή αν θα μείνουν στην θερμοκοιτίδα. Σημασία έχει η ημερομηνία και η ώρα.
    Και οι χάρτες τους διαβάζονται κανονικά.

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ιουλια και Μαρια καλησπερα και σε σας και ευχαριστω για τις απαντησεις!
    Ειχα μια συζητηση σχετικη με γνωστους και σκεφτηκα μηπως το θεμα εχει καποια σχεση με το χαρτη του παιδιου.
    Εχω διαβασει π.χ. σε αλλες περιπτωσεις οπως οταν υπαρχουν δυσκολιες στη γεννα οτι τα παιδια που γεννιουνται ,εχουν ωροσκοπο Σκορπιο χωρις βεβαια αυτο να ειναι κανονας.
    Επισης οσοι ασχολουνται με Ινδικη Αστρολογια διακρινουν στο χαρτη ακομα και προβληματα που ειχε η μητερα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης οπως και λιγο μετα τη γεννηση. Σκεπτομενη αυτα, εθεσα την ερωτηση.

Καλο Σαββατοβραδο!

Όνομα:
    Ιουλία

Ιουλια και Μαρια καλησπερα και σε σας και ευχαριστω για τις απαντησεις!
    Ειχα μια συζητηση σχετικη με γνωστους και σκεφτηκα μηπως το θεμα εχει καποια σχεση με το χαρτη του παιδιου.
    Εχω διαβασει π.χ. σε αλλες περιπτωσεις οπως οταν υπαρχουν δυσκολιες στη γεννα οτι τα παιδια που γεννιουνται ,εχουν ωροσκοπο Σκορπιο χωρις βεβαια αυτο να ειναι κανονας.
    Επισης οσοι ασχολουνται με Ινδικη Αστρολογια διακρινουν στο χαρτη ακομα και προβληματα που ειχε η μητερα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης οπως και λιγο μετα τη γεννηση. Σκεπτομενη αυτα, εθεσα την ερωτηση.

Καλο Σαββατοβραδο!
    Πάντως, πιστεύω ότι οι δυσκολίες ή οι διάφορες επιπλοκές στη γέννα έχουν σχέση με την μάνα και όχι τόσο με το παιδί. Δλδ, εξαρτάται από το χάρτη της μάνας.
    Αυτό, βέβαια, για τον ωροσκόπο πρώτη φορά το ακούω, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Τι να σου πω, ουτε και γω το βαζω, απλα παραθετω ο,τι διαβασα.
    Ενας Ινδος αστρολογος παντως κοιταζοντας το χαρτη μου με ρωτησε αν η μητερα μου ειχε δυσκολιες οταν με γεννησε και ετσι ηταν πραγματικα, ενω εγω δεν το ηξερα
    πριν...ρωτησα τους γονεις μου μετα την ερμηνεια που εκανε ο Ινδος και το εμαθα:blink:
    Επισης οταν μου το ειπε αυτο, προσθεσε κιολας οτι ισως να εχω μια ελια σε συγκεκριμενο σημειο στο σωμα μου και αυτο θα ηταν μια επιβεβαιωση αυτης της ταλαιπωριας που υπεστη η μητερα μου με μενα..::embarrest
    και οντως ετσι ειναι...
    αβυσσος η ψυχη και τα ..αστρα

Τι να σου πω, ουτε και γω το βαζω, απλα παραθετω ο,τι διαβασα.
    Ενας Ινδος αστρολογος παντως κοιταζοντας το χαρτη μου με ρωτησε αν η μητερα μου ειχε δυσκολιες οταν με γεννησε και ετσι ηταν πραγματικα, ενω εγω δεν το ηξερα
    πριν...ρωτησα τους γονεις μου μετα την ερμηνεια που εκανε ο Ινδος και το εμαθα:blink:
    Επισης οταν μου το ειπε αυτο, προσθεσε κιολας οτι ισως να εχω μια ελια σε συγκεκριμενο σημειο στο σωμα μου και αυτο θα ηταν μια επιβεβαιωση αυτης της ταλαιπωριας που υπεστη η μητερα μου με μενα..::embarrest
    και οντως ετσι ειναι...
    αβυσσος η ψυχη και τα ..αστρα
    Σε ποιο σημείο?
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Στο μετωπο σαν τις Ινδες..
    :bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)