s
Γενεθλιος χαρτης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Γενεθλιος χαρτης

Καλησπερα!Καλη χρονια!!
    Ειμαι μελος και πολυ ευχαριστημενη με οτι βλεπω και διαβαζω.
    Με ενδιαφερει η αστρολογια αν και ειμαι ακομα ασχετη.Θελω ομως να μαθω..
    Γι αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω για τον γενεθλιο μου χαρτη.Δεν μπορω να καταλαβω .Θμπορουσατε να μου πειτε κατι,εστω γενικο??
    16/07/70,17.30,Αγρινιο
    Σας ευχαριστω..

Re: Γενεθλιος χαρτης

Καλησπέρα και πάλι!Κι εγώ σε επίπεδο γνώσης ανήκω στον τομέα της προλαλήσασας:embarrestκαι θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει τον γενέθλιο χάρτη μου...Τον έχω υπολογίσει με το σύστημα που υπάρχει στην αρχική σελίδα,αλλά θα ήθελα τον πιο λεπτομερή...Γεννήθηκα αθήνα 7/11/86 στις 10.35 πμ
    Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μαρία

Re: Γενεθλιος χαρτης

Quote Originally Posted by danie View Post
    Καλησπέρα και πάλι!Κι εγώ σε επίπεδο γνώσης ανήκω στον τομέα της προλαλήσασας:embarrestκαι θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει τον γενέθλιο χάρτη μου...Τον έχω υπολογίσει με το σύστημα που υπάρχει στην αρχική σελίδα,αλλά θα ήθελα τον πιο λεπτομερή...Γεννήθηκα αθήνα 7/11/86 στις 10.35 πμ
    Ευχαριστώ!
    Γεια σου danie και καλωσήρθες στο MyHoroscope!

Μπορείς να πας στο θέμα: Θέσεις πλανητών και δίνοντας τα στοιχεία σου (ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης) θα σου δοθεί αυτό ακριβώς αυτό που θες. Απλά να είσαι συγκεκριμένη στο τι ζητάς!!

Βέβαια, αν πας στην αρχική μπορείς να βρεις και τις αστρολογικές εφημερίδες που περιλαμβάνουν πολλά σώματα.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)