- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
-
07-01-2008, 06:30 PM #1
Απορία για ερμηνεία αντίθεσης Δία-Κρόνου.
Καλησπέρα και Καλή χρονιά σε όλη την κοινότητα.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει μία αντίθεση Δία-Κρόνου που παρουσιάζεται στο γενέθλιο χάρτη μου. (Δίας στον Τοξότη, Κρόνος στους Διδύμους)
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
PE71
-
07-01-2008, 11:17 PM #2
Re: Απορία για ερμηνεία αντίθεσης Δία-Κρόνου.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το άτομο αυτό σε γενικές γραμμές κάνει σχέδια στο μυαλό, αλλά αδυνατεί να τα πραγματοποιήσει. Ξεκινά με ενθουσιασμό κάτι, αλλά στην πορεία το σταματά χωρίς να το έχει ολοκληρώσει και ξεκινά κάτι άλλο που του φάνηκε ενδιαφέρον. Βασικά, θεωρώ ότι ο Κρόνος δε βρίσκεται σε καλή θέση. Θα μπορούσα να πω ότι ένας Κρόνος στους Διδύμους δίνει επιπολαιότητα, συχνή αλλαγή απόψεων και επηρρεάζεται εύκολα.
Βέβαια, δεν ξέρουμε σε ποιόν οίκο είναι ο Κρόνος και τι άλλες όψεις δέχεται.
Ελπίζω να βοήθησα.
Φιλικά :bigsmile:
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-02-2008, 05:02 PM #3
καλησπερα,εχουμε την ιδια οψη,προφανως εχουμε γεννηθει την ιδια χρονια,η παραπανω αναλυση ειναι κατατοπιστικη,παρ ολα αυτα θελω να σκεφτομαι τα θετικα της αντιθεσης αυτης,δηλαδη, ο κρονος συγκρατει την υπεραισιοδοξια και τα αποκτηματα μας προκυπτουν μονο μετα απο σοβαρη δουλεια,.Μαλλον δεν θα μας χαριστει τιποτα ευκολα,αλλα πολυ εξαρταται απο τις οψεις και τους οικους.
-
11-02-2008, 06:33 PM #4
Πιστεύω ότι ο Κρόνος στους Διδύμους δημιουργεί συχνά και δυσκολίες στο να κάνουμε κάποιον να καταλάβει τι εννοούμε. Δυσκολίες επικοινωνίας δηλαδή. Μας αναγκάζει να γίνουμε τελείως συγκεκριμένοι για να μας καταλάβουν (να το γράψουμε).
Αυτός μπορεί να είναι άλλος ένας τρόπος που εμποδίζει την υλοποίηση σχεδίων του Δία.
Από την άλλη ένας τέτοιος Κρόνος δίνει αυξημένη συγκέντρωση στη διαδικασία της επικοινωνίας. Είναι καλή θέση για επαγγελματικές ασχολίες που σχετίζονται με επικοινωνία ή δομημένο λόγο (υποστήριξη, γραμματεία, σύνταξη άρθρων, τήρηση πρακτικών, ανάλυση προβλημάτων, προγραμματισμός υπολογιστών, κλπ).
Επίσης η συγκεκριμένη θέση του Κρόνου πιστεύω ότι επαγγελματικά και προσωπικά δίνει και συμβιβαστική / διπλωματική ικανότητα. Σε μία οικογένεια για παράδειγμα μπορεί να δώσει το άτομο που βρίσκει πάντα τη μέση λύση σε μία κατάσταση και συμβιβάζει τα μέλη της οικογένειας ή το άτομο που απευθύνονται όλοι για να δώσει τη μέση λύση.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-02-2008, 04:16 AM #5
Νομίζω πως αυτή δεν είναι μια καλή όψη. Ο Δίας όταν έχει άσχημες όψεις με πλανήτες από τον ¶ρη και μετά δεν είναι και τόσο ευεργετικός, όπως συμβαίνει με τους προσωπικούς πλανήτες, που στις δυσαρμονίες του θεωρείται πως δίνει απλώς μια υπερβολή. Γενικά η δυσαρμονία των δυο αυτών πλανητών, αν δεν υπάρχουν άλλες υποστηρικτικές όψεις, δίνει άτομα που τα παραχαϊδεύουν οι γονείς τους, με αποτέλεσμα να γίνονται ανώριμα και ανεύθυνα (η έννοια του Δία -υπερβολή- σε σχέση με τη δυσαρμονική επαφή με τον Κρόνο σε αδύναμη θέση -υπευθυνότητα και επιρροή από την οικογένεια, ο πατέρας συνήθως). Επίσης είναι αθυρόστομοι και κάπως εγωιστές, λόγω της υπερβολής του Δία, ο οποίος στον Τοξότη είναι και ισχυρός και δρα πιο άνετα από τον Κρόνο που δεν είναι ισχυρός, με συνέπεια ο δεύτερος να μην μπορεί να εκφράσει τα χαρακτηριστικά του ως Κρόνος. Το ότι ο Τοξότης χαρακτηρίζεται ως ζώδιο από αθυροστομία και ανευθυνότητα σε δυσαρμονικές περιπτώσεις, δεν βοηθάει την κατάσταση.
Η αντίθεση βέβαια δεν είναι τόσο άσχημη όσο το τετράγωνο, γιατί μπορεί το άτομο να την χειριστεί πιο εύκολα, αυτό όμως συμβαίνει συνήθως μετά την κρόνια περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας δοκιμάζεται πάρα πολύ στον τομέα που βρίσκεται η όψη. Βοηθάει επίσης αρκετά αν έχει στο χάρτη του μερικούς συνδυασμούς υπευθυνότητας, με πλανήτες πιο ισχυρούς σε οίκο και σε ζώδιο απ' ό,τι ο Κρόνος στους Διδύμους, και με Ερμή ισχυρό επίσης από όψεις και Ζώδιο. Και πάνω απ' όλα βέβαια βοηθάει αν το άτομο συνειδητοποιήσει αυτή την όψη και την παλαίψει. Δεν είναι τόσο δύσκολο άλλωστε με τη συγκεκριμένη αντίθεση, η οποία είναι σε μεταβλητά ζώδια και κατά συνέπεια παλεύεται ευκολότερα απ' ό,τι ένα τετράγωνο σε σταθερά.
-
12-02-2008, 11:34 AM #6
παρατηρηση.εγω που εχω τον δια στον εκτο σε συνοδο με ποσειδωνα και τον κρονο στον δωδεκατο,ειμαι ο κατα φαντασιαν ασθενης αυτοπροσωπως.ο κρονος μου δημιουργει προβληματα υγειας που εχουν παντα καλη εκβαση (διας) γιατι δεν εχουν πραγματικη υποσταση ( ποσειδωνας ).
-
12-02-2008, 11:42 AM #7
Να σας ρωτήσω κάτι; Με όλο το θάρρος. Μήπως η θέση που περιγράφετε σας δίνει και κάποιες από τις παρακάτω επιδράσεις;
- Πρωτοβουλίες στη δουλειά και υποσχέσεις που διαπιστώνετε ότι εγκαταλείπονται από την κρυμμένη ατζέντα κάποιου προϊσταμένου;
- Πολλή δουλειά και ανάγκη μετά το τέλος της για απομόνωση και ξεκούραση;
- Όχι πάρα πολλά όνειρα στον ύπνο κι όταν υπάρχουν έχουν να κάνουν με κάποιο κίνδυνο; Δύσκολες νύχτες που τις διαδέχεται η αισιοδοξία όταν βλέπετε το πρώτο φως της ημέρας;
- Συνάδελφοι που σας χαλάνε τη διάθεση με τα υπερβολικά γέλια τους ενώ εσείς θέλετε να δουλέψετε;
- Αίσθηση ότι πρέπει να είστε πάντα υπεύθυνη και, όταν δεν είστε, υπάρχουν τύψεις;
- Αναμνήσεις από την εφηβεία σας ότι θέλατε να βγείτε με παρέες αλλά δε σας άφηναν οι γονείς (κυρίως πατέρας) ή κι όταν σας άφηνε αισθανόσαστε τύψεις που τον (τους) αφήνατε μόνο (μόνους);
Σας φαίνεται κάτι τέτοιο να συμβαίνει και σε σας;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-02-2008, 12:17 PM #8
Λοιπον ,κατ αρχας,εννοειται με ολο το θαρρος και χωρις πληθυντικο,αν συμφωνεις.Περιεργο πως διαφοροποιουνται οι οψεις σε καθε ωροσκοπιο.
Το πρωτο ισχυει,αρκετες εξαπατησεις και πλανες,αλλα παντα με καλη εκβαση η εγω κραταω παντα τα θετικα.Η πολλη δουλεια,μακαρι ,δεν με πειραζει καθολου,εχω την τυχη να κανω αυτο που μ αρεσει πολυ,απομονωση,δεν νομιζω.
Παρα πολλα ονειρα,παντα,μερικα αρκετα προφητικα.Καλος υπνος,και χμμ πολυς.
Συναδελφοι-φιλοι,ομαδικη δουλεια,μεγαλο δεσιμο.
Αισθημα ευθυνης ναι ,ισχυουν ολα αυτα.
εφηβικα χρονια,εντελως ελευθερη,μεγαλη εμπιστοσυνη και απο τους δυο γονεις.
Τωρα, ο πατερας μου με κοντραρει αρκετα,επειδη θεωρει οτι γαμος και παιδια δεν συμβαδιζουν με τη συγκεκριμενη δουλεια.Με στεναχωρει και με ριχνει αρκετα.
Αυτα.Ειδατε ποσο διαφοροποιουνται καμμια φορα οι ενδειξεις?
Να διορθωσω κατι.Κατα περιοδους οπως ας πουμε τον σεπτεμβρη που ο αρης τετραγωνισε τον ηλιο μου οπως και οπλουτωνας,οι νυχτες ηταν πολυ πολυ δυσκολες,και το πρωτο φως της μερας,λυτρωτικο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.