- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Γέννηση σε ανάδρομο Ερμή
-
04-01-2008, 11:32 PM #1
Γέννηση σε ανάδρομο Ερμή
Καλησπέρα σε όλους
Έχω μια απορία-αγωνία σχετικά με την περίοδο γέννησης του δεύτερου παιδιού μου (είμαι έγκυος στον 4ο μήνα). Το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο γύρω στις 13 Ιουνίου 2008, άρα θα είναι Δίδυμος. Όμως από τα τέλη Μαϊου ως και τα μέσα Ιουνίου του 2008 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.
Ακόμα λοιπόν και νωριτερα ή λίγο αργότερα να γεννηθεί το μωρό από τις 13 Ιουνίου είναι σχεδόν βέβαιο πως θα γεννηθεί Δίδυμος σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Κατα πόσο είναι αρνητικό κάτι τέτοιο;
Όποιος γνωρίει κάτι ας με διαφωτίσει σας παρακαλώ,
Φιλιά πολλά,
Μαρίνα
-
05-01-2008, 01:45 AM #2
Re: Γέννηση σε ανάδρομο Ερμή
Αγαπητή φίλη
Με τις καλύτερες ευχές μου για τον ερχομό του μωρού σας!
Δεν υπάρχει αρνητικό στοιχείο στον ανάδρομο πλανήτη. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τον ανάδρομο Ερμή, που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε άρθρα του φόρουμ.
Είναι ένας πλανήτης που αφορά την σκέψη και την επικοινωνία, η οποία γίνεται πιο εσωστρεφής κατά την ανάδρομη φορά του. Το άτομο είναι συνήθως πιο βαθυστόχαστο, αλλά δυσκολεύεται να προβάλει λεκτικά τις σκέψεις του. Πολλές φορές, είναι ικανότερο να γράφει αυτά που νοιώθει ή να δημιουργήσει μέσα από μία έμπνευση (καλλιτέχνες-δημιουργοί έχουν ανάδρομο Ερμή). Επειδή γυρίζει σύντομα ορθόδρομος, το αργότερο ως τα 20 χρόνια του το φαινόμενο θα χαλαρώσει και θα γίνει πιο εκφραστικός εξωτερικά ο άνθρωπος.
Υπάρχει και καρμικό υπόβαθρο με τους ανάδρομους πλανήτες, αλλά αυτό αφορά μία άλλη μελέτη και φυσικά προϋποθέτει την πλήρη ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του μωρού, όταν έρθει με το καλό.
Να είστε καλά και πάντα ευτυχισμένη με τα παιδάκια σας
χρόνια πολλά
Λίλιαν Σίμου
-
06-01-2008, 02:20 PM #3
Re: Γέννηση σε ανάδρομο Ερμή
Κα Σιμου,
Έυχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις ευχές σας. Όσα γράφετε με καθυσηχάζουν. Αυτό που με ανησυχούσε είναι πώς ο Ερμής ο οποίος είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων επηρεάζει αρνητικά τον γενέθλιο χάρτη ενός παιδιού που γεννιέται την περίοδο που είναι ανάδρομος. Σκέφτηκα μήπως επηρεάζει την ομιλία του ( οι Δίδυμοι εκφράονται με άνεση σε βαθμό... φλυαρίας), τη σκέψη του (ανάδρομος Ερμής = στενόμυαλος Δίδυμος)... με λίγα λόγια το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή θα μπορούσε να ακυρώσει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που κυβερνά.
Ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι μια δημιουργική και χρούμενη νέα χρονιά!
Μαρίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.