- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Ερώτηση για τη Μαύρη Λίλιθ
-
29-12-2007, 12:33 AM #1
Ερώτηση για τη Μαύρη Λίλιθ
Γεια σας κ. Σίμου. Χρόνια πολλά. Παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω 2 πληροφορίες. α)Θα ήθελα αν γίνεται να μου βρείτε που έχω την Λιλίθ και σε ποιον οίκο. Επίσης θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει "Μαύρη Λιλίθ". Είναι κάτι επικίνδυνο;
Έχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 ώρα 05:30 π.μ. Αθήνα. β) στον 5ο και τον 7ο οίκο δεν έχω καθόλου πλανήτες. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι μόνη; (ο 5ος συμβολίζει τις ερωτικές σχέσεις και ο 7ος τον γάμο Η αλήθεια είναι ότι μόνο φλέρτ μου συμβαίνει όταν με ενδιαφέρει κάποιος άνδρας(αρκετό φλέρτ) και ποτέ δεν γίνεται σχέση. Πάντα κάτι συμβαίνει και "χαλάει" τελικά και μένω μόνη χωρίς να συμβεί τίποτα (εννοείται ούτε σεξ). Γι ' αυτόν τον λόγο σας ρωτάω γιατί φοβάμαι ότι θα είμαι πάντα μόνη. Δεν σας ζητώ πρόβλεψη (ξέρω ότι δεν κάνετε προβλέψεις) απλώς να λύσω τις παραπάνω απορίες μου γιατί ειλικρινά είμαι πάντα μόνη και νομίζω ότι έτσι θα γίνεται.
Σας παρακαλώ απαντήστε μου κ. Σίμου
Ευχαριστώ
Καλή Χρονιά να έχετε και ό,τι επιθυμείτε
-
29-12-2007, 01:26 PM #2
Re: Ερώτηση για τη Μαύρη Λίλιθ
Αγαπητή SusanaGonsalez1973
Κατανοώ την αγωνία σας για να θέτετε τόσα πολλά ερωτήματα, αλλά κάποια υπερβαίνουν τους όρους του φόρουμ, και της παρούσας σελίδας. Εδώ απαντώνται καθαρά αστρολογικές απορίες, όχι προσωπικές αναλύσεις χάρτη.
Ως προς τη Μαύρη Σελήνη, υπάρχουν άρθρα στο φόρουμ και θα μάθετε πολλά γι' αυτήν, αν βάλετε το λήμμα στην Αναζήτηση. Η δική σας είναι στις 24 Τοξότη και στον 5ο σας οίκο, ένα οίκο συμβατό με σχέσεις και φλερτ, στα οποία ταιριάζει. Πρέπει να προσεχθεί το ρίσκο σε τυχερά παιχνίδια μόνο. Η Μαύρη Σελήνη με δύο λόγια δείχνει ένα πάθος που μας ελέγχει και μπορεί να μας βυθίσει.
Στο θέμα των οίκων δίχως πλανήτη, δεν υπάρχει ανυπαρξία των θεμάτων του οίκου. Κάθε οίκος έχει το χρώμα του και ο κυβερνήτης του θα μας δώσει επαρκείς πληροφορίες για το πώς τον χειριζόμαστε. Έτσι κι αλλιώς κάθε οίκος δεν μπορεί να έχει πάντα πλανήτες. Οι πλανήτες είναι 10 και οι οίκοι 12. Αυτός ο περίεργος μύθος που πιστεύουν κι άλλα μέλη με εκπλήσσει!
Σε ό,τι σας αφορά πιο προσωπικά, σίγουρα η συνολική εικόνα ενός χάρτη δείχνει ποια είναι τα λάθη στην συμπεριφορά σας και δεν ευδοκιμούν κάποιες σχέσεις. Πολλές φορές εμείς ανοίγουμε την πόρτα σε λάθος ανθρώπους και αγνοούμε σωστούς ανθρώπους. Όλα ξεκινούν από εμάς. Οι άλλοι δίνουν αφορμές, αλλά η αιτία είμαστε εμείς. Θα ήταν καλό να μελετήσετε καλύτερο τον χάρτη σας με κάποιο αστρολόγο της επιλογής σας, σαν σύνολο και μέσα από τις προσωπικές σας τάσεις να διαπιστώσετε τα χαρίσματα αλλά και τις αδυναμίες σας, ώστε να βελτιώσετε τον τρόπο προσέγγισης των σχέσεων. Κανείς δεν μένει για πάντα μόνος, εκτός κι αν δεν βοηθά πραγματικά τον εαυτό του.
Σας εύχομαι καλές γιορτές και κάθε επιτυχία
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.