s
9 Οίκος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Thread: 9 Οίκος

9 Οίκος

Καλημέρα σας,
    πρόσφατα υπολόγισα τον γεννέθλιο χάρτη μου, και είδα οτι οι περισσότεροι Πλανήτες και Πλανητοειδείς μου βρίσκονται στον 9 οίκο. Υπάρχει καποιο αρθρο να διαβασω για τον 9 οίκο? Προσπαθώ να βρω επιλογή 'search' στη σελίδα σας αλλα δεν υπάρχει.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: 9 Οίκος

Αγαπητή ntale8

Δεν πρέπει να υπάρχει αναλυτικά άρθρο για κάθε οίκο, αν και για μερικούς, όπως ο 5ος οίκος που πρόσφατα αναρτήθηκε στη πρώτη σελίδα, υπάρχουν.

Ο οίκος αυτός, αν δείτε στην κατηγορία περί οικοθεσίας τα δεδομένα, αναφέρεται σε μεγάλα ταξίδια, είτε πνευματικά είτε ουσιαστικά (πχ εξωτερικό), αγάπη για επέκταση των γνώσεων, άρα και πανεπιστημιακή μόρφωση ως προδιάθεση, αναζήτηση του βαθύτερου νοήματος της ζωής.

Φυσικά, ανάλογα με τα στοιχεία που διαθέτετε, παίρνετε ερεθίσματα και ανησυχίες πνευματικές από τον πλανήτη που έχετε εκεί και το νόημα που προσθέτει στον 9ο οίκο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: 9 Οίκος

Σας ευχαριστώ πολύ, για το χρόνο που διαθέσατε και μου απαντήσατε.
    Οφείλω δε να ομολογήσω ότι έστω και αυτά τα γενικά πράγματα που γράψατε για τον 9 οίκο έτσι ακριβώς είναι . μπράβο σας

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)