- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
-
11-12-2007, 07:02 PM #1
Ερμηνεία όψεων και οίκων σε γενέθλιο.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ. ΕΙΜΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ. ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΕΝΑΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΞΗΣ :
1.ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΙ
2.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Π.Χ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ
-
12-12-2007, 03:10 AM #2
Re: Ερμηνεία όψεων και οίκων σε γενέθλιο.
Πηνελόπη καλώς ήρθες! κατ΄αρχήν θα σου πρότεινα να γράφεις με μικρά γράμματα γιατί έτσι φαίνεται σαν να φωνάζεις...κατά δεύτερον....πλανήτες και οίκοι είναι ένα θέμα το οποίο έχει αναλυθεί πάρα πολύ στο site. μπορείς να πας στα άρθρα αστρολογίας και να βρεις όλη την πληροφόρηση που θέλεις. όσο για τις όψεις αν θυμάμαι καλά και αυτές αναλύονται. η συγκεκριμέν όψη που αναφέρεις, τετράγωνο αφροδίτης - άρη νομίζω ότι δείχνει κάποια δυσκολία στις , έναν εγωισμό και μια τάση προσωπικής ικανοποίησης στις σχέσεις και ενδεχομένως μια ασυμφωνία των γονιών σου. επίσης αναφερόμενη και πάλι στις σχέσεις, μπορεί να σε κάνει παρορμητική και να άγεσαι και να φέρεσαι απο τα συναισθήματα και τα πάθη σου. γενικά δυσκολέυει τις σχέσεις καθώς επίσης μπορεί και να σου φέρει προβλήματα οικονομικά (απώλειες)
Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.