s
Συναισθηματική Καταστροφή...?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Συναισθηματική Καταστροφή...?

Αγαπητό MyHoroscope,

Έχω γεννηθεί στις 2/3/1982. Είμαι ιχθείς με ωροσκόπο Τάυρο, Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στην Παρθένο και η Αφροδίτη μου βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τώρα που ο Κρόνος είναι στην Παρθένο δηλαδή στον 5ο οίκο μου και επηρεάζει αρνητικά και το ζώδιο μου, να περιμένω συναισθηματική καταστροφή? Διαβάζω στα περιοδικά για τον Κρόνο πως επήρεζει αρνητικά το ζώδιο μου σε ότι αφορά τα αισθηματικά μου και έχω απογοητευτεί...

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Συναισθηματική Καταστροφή...?

Αγαπητή Έμα

Θα ήταν άδικο να φοβάστε, αφού έχετε την Αφροδίτη σε ζώδιο της Γης και ο Κρόνος θα σχηματίσει θετική όψη, αλλά όχι σύντομα, προς το τέλος της πορείας του στη Παρθένο. Θα γίνετε πιο συνετή, πιο συγκεκριμένη και ίσως πιο επιλεκτική με τις σχέσεις σας, αλλά δεν πρόκειται να μειωθεί η χαρά σας. Ούτως ή άλλως με την Παρθένο στον 5ο είστε σχολαστική ή αρκετά κριτική. Ο Κρόνος θα σας προσφέρει σοβαρότητα στα ερωτικά.

Αφού διαβάζετε τις γενικές προβλέψεις των περιοδικών, που δεν έχουν βέβαια την ακρίβεια της γενέθλιας ανάλυσης και πρόβλεψης, λόγω του ότι δεν συμπεριλαμβάνουν όλα τα στοιχεία του χάρτη σας, θα ήταν καλό να διαβάσετε και το άρθρο μας με τον Κρόνο στη Παρθένο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)