s
Έρχεται ο Ουρανός...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Όνομα:
    Γεωργία

Έρχεται ο Ουρανός...

Καλο μεσημέρι σε όλους...! Λοιπόν σήμερα που βρήκα χρόνο ασχολήθηκα λίγο με τις θέσεις των πλανητών και συνειδητοποιήσα ότι ο Ουρανός έπαψε να είναι ανάδρομος. Και άμα συνεχίσει την πορεία του θα κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου και μετά θα μπεί για τα καλά () στον πρώτο οίκο μου. Μπορείτε να με συμβουλέψετε τι να περιμένω;;; Θα γίνουν αλλαγές στον χαρακτήρα μου;; HELP PLEASE!! (Ο ωροσκόπος μου κάνει τετράγωνο με την αφροδίτη μου και τον κρόνο στον ένατο οικο)
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαρία

Re: Έρχεται ο Ουρανός...

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Καλο μεσημέρι σε όλους...! Λοιπόν σήμερα που βρήκα χρόνο ασχολήθηκα λίγο με τις θέσεις των πλανητών και συνειδητοποιήσα ότι ο Ουρανός έπαψε να είναι ανάδρομος. Και άμα συνεχίσει την πορεία του θα κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου και μετά θα μπεί για τα καλά () στον πρώτο οίκο μου. Μπορείτε να με συμβουλέψετε τι να περιμένω;;; Θα γίνουν αλλαγές στον χαρακτήρα μου;; HELP PLEASE!! (Ο ωροσκόπος μου κάνει τετράγωνο με την αφροδίτη μου και τον κρόνο στον ένατο οικο)
    Ο γενέθλιος Ουρανός πού βρίσκεται (ζώδιο-οίκος);

Όνομα:
    Γεωργία

Βρίσκεται στον τοξότη στις αρχές του 10 οίκου και είναι σε σύνοδο με Αφροδίτη και Κρόνο που βρίσκονται επίσης στον τοξότη αλλά στον ένατο οίκο. Επίσης κάνει και ένα εξάγωνο με ¶ρη στον Ζυγό. Θα ζήσω;;;:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Μα τον Τουτάτη!! Λέτε να μας πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι???:toung::toung:

Ο Ουρανός έχει να κάνει με τις ξαφνικές αλλαγές. Επομένως, νομίζω πως μόλις πέσει πάνω στον ωροσκόπο της, ίσως να έχει ξαφνικές αλλαγές σε θέματα 1ου οίκου, όπερ εξωτερικής εμφάνισης και όταν φτάσει στον 10ο οίκο, πάνω στη γενέθλια θέση του Ουρανού της, θα έχει ξαφνικές αλλαγές σε θέματα 10ου οίκου.

Καλησπερα!Νομιζω κ σε μενα ερχεται στον 1ο οικο μου ο Ουρανος..ειμαι 5 Απριλιου 1983 6 το πρωι, Αθηνα.Μπορειτε να μου πειτε τι να περιμενω?

Αλήθεια τι θα φέρει ο διελαύνων Ουρανος στον 8ο σε συν.με Χείρωνα- Αρη- Ηλιο όταν ο γενέθλιος είναι στον1ο και την Παρθένο;
    ο αξονας 8ου - 2ου έχει σχέση με χρήματα είτε απο την καθημερινοτητά μας (2ος) είτε α΄πο κληρονομιές επίσης ο 8ος έχει σχέση και με κρυφά κομμάτια του εαυτού μας

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ο Ουρανός έχει να κάνει με τις ξαφνικές αλλαγές. Επομένως, νομίζω πως μόλις πέσει πάνω στον ωροσκόπο της, ίσως να έχει ξαφνικές αλλαγές σε θέματα 1ου οίκου, όπερ εξωτερικής εμφάνισης και όταν φτάσει στον 10ο οίκο, πάνω στη γενέθλια θέση του Ουρανού της, θα έχει ξαφνικές αλλαγές σε θέματα 10ου οίκου.
    Ευχαριστώ για την απάντηση σας! Ώστε θα επηρεάσει θέματα πρώτου οίκου, ε;;; Ωχ!! Όσον αφορά εξωτερική εμφάνιση δεν νομίζω να κάνω καμία τρελή αλλαγή και να βρεθώ για παράδειγμα με πράσινο ή μπλε μαλλί!! Γιατί ο Ουρανός είναι και λίγο τρελός! Ελπίζω να είναι κάτι λογικό! :bigsmile: Εντάξει για τα επαγγελματικά δεν φοβάμαι! Το πολύ πολύ να παρατήσω την δουλειά που έχω τώρα και να πάω κανένα χρόνο στας εξοχάς!!! ¶ντε να δούμε τι θα γίνει!

Ο Ουρανος σε μενα θα διελαυνει τον 5ο οικο...Ελπιζω αυτο να σημαινει οτι τα αισθηματικα μου τουλαχιστον δεν θα ειναι βαρετα...

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Ο Ουρανος σε μενα θα διελαυνει τον 5ο οικο...Ελπιζω αυτο να σημαινει οτι τα αισθηματικα μου τουλαχιστον δεν θα ειναι βαρετα...
    Εμ βέβαια, γιατί δεν θα προλαβαίνουν να γίνουν βαρετά :nuts:
    Ρώτα κι εμέναπου τον έχω μόνιμα εκεί...
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)