s
παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο

αγαπητοί αστρολόγοι της ιστοσελίδας αυτής,

βρέθηκα κι εγώ εδώ και ομολογώ ότι όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά και ενδιαφέροντα....από τα άρθρα τα δικά σας, τις προβλέψεις για τα ζώδια έως και τα άρθρα των μελών....συγχαρητήρια λοιπόν!:bigsmile: δεν είμαι σίγουρη αν το ερώτημά μου δίνεται με τον σωστό τρόπο μιας και είναι η πρώτη μου φορά ΄
    αλλά θα προσπαθήσω....τον τελευταίο καιρό εδώ και αρκετούς μήνες δηλαδή έχω παρατηρήσει μια αναστάτωση στην ζωή μου....όχι μόνο σε αισθηματικό επίπεδο που το βιώνω βέβαια πολύ έντονα όλο αυτό...δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά και σε επίπεδο εργασίας....θέλω να μετακομίσω σε άλλη πόλη, να κάνω άλλα πράγματα όπως και σε εσωτερικό επίπεδο....ψάχνω τα πώς και γιατί! η ερώτηση λοιπόν είναι για ποιό λόγο η κατάσταση διαμορφώνεται έτσι, αν επηρεάζουν οι πλανήτες π.χ. και με ποιό τρόπο μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου.....

ευχαριστώ:bigsmile:

Re: παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο

Quote Originally Posted by Astarte_1 View Post
    αγαπητοί αστρολόγοι της ιστοσελίδας αυτής,

βρέθηκα κι εγώ εδώ και ομολογώ ότι όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά και ενδιαφέροντα....από τα άρθρα τα δικά σας, τις προβλέψεις για τα ζώδια έως και τα άρθρα των μελών....συγχαρητήρια λοιπόν!:bigsmile: δεν είμαι σίγουρη αν το ερώτημά μου δίνεται με τον σωστό τρόπο μιας και είναι η πρώτη μου φορά ΄
    αλλά θα προσπαθήσω....τον τελευταίο καιρό εδώ και αρκετούς μήνες δηλαδή έχω παρατηρήσει μια αναστάτωση στην ζωή μου....όχι μόνο σε αισθηματικό επίπεδο που το βιώνω βέβαια πολύ έντονα όλο αυτό...δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά και σε επίπεδο εργασίας....θέλω να μετακομίσω σε άλλη πόλη, να κάνω άλλα πράγματα όπως και σε εσωτερικό επίπεδο....ψάχνω τα πώς και γιατί! η ερώτηση λοιπόν είναι για ποιό λόγο η κατάσταση διαμορφώνεται έτσι, αν επηρεάζουν οι πλανήτες π.χ. και με ποιό τρόπο μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου.....

ευχαριστώ:bigsmile:
    Αγαπητή φίλη,
    η ανάγκη που νιώθετε για έντονες αλλαγές στη ζωή συνήθως εκφράζεται με επιρροές του πλανήτη Ουρανού σ΄΄ενα προσωπικό Ωροσκόπιο.Αν είστε γεννημμένη π.χ γύρω στις 10-11-12 Σεπτεμβρίου θα τις νιώθετε να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, αν είστε γεννημένη στα τέλη Αυγούστου θα νιώθετε εξαναγκασμό και επιτακτική ανάγκη λόγω Κρόνου.Οι Ουράνιες επιρροές που δεχόμαστε μας ανοίγουν έναν δρόμο αυτογνωσίας, προκειμένου να εξελιχτούμε,άλλες φορές ήπια και άλλες φορές όχι.Καλό θα ήταν λοιπόν να γνωρίζετε τις επιρροές που δέχεται το Ωροσκόπιο σας όχι σαν πρόβλεψη, για να ξέρετε τι θα σας συμβεί απλά και μόνο, αλλά για να μπορείτε να συντονίζεστε με τις <<δονήσεις>>με τις επιταγές, με τους κραδασμούς-δεν ξέρω πως να σας το δώσω να το καταλάβετε -του Ουρανού και να πηγαίνετε στην σωστή κατεύθυνση.Η Αστρολογία είναι κάτι σαν την μετεωρολογία, δείχνει τι καιρό κάνει έξω, αν θα πρέπει να φοράτε ζακέτα, χοντρό παλτό ή να μην βγείτε καθόλου....

Φιλικά
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)